Bir kez daha zihniyete selamlarımı yolluyorum!
Selçuk Kahveci' Alıntı:allah işimizi rast getirsin.
Barış kardeş kendini yorma , anlamayan gözüken kişiler hedef saptırıyorlar. Gerçekleri aklı başında olan herkes biliyor. Bu zaten bizlere yeter.Barış Gürek' Alıntı:burda tartışılan şeyleri hala kavrayamamış kişiler görüyorum okan çevik koray hoca başkası...olay orda değil bugün fener efesi deplasmanda 2 kere yeniyorsa euroleague de top 16 da oynuyorsa basketbolun şuan 1 numaralı takımıysa galatasaray onun en büyük rakibi olmalıdır...O kadar acı veriyorki bunları buraya yazmak!galatasaray basit bir lig takımı olmaya doğru gidiyor ama hiçbir yöneticiye bu durum acı vermiyor kimsenin umrunda bile değil 3-4 amerikalı alıp takım play-off a kalsa yine başarılı denicek bu takıma!Ataşehirdeki salonlarıda bitince juventus ve torino gibi bir fark olacak basketbolda ve voleybolda...Çok üzgünüm GALATASARAY gibi büyük bir camianın taraftarıyım ama bu tabloları yaşamak derinden yaralıyor beni...Peki sizde bizim kadar üzgünmüsünüz yoksa kongrede rijkaard ın galatsaray FUTBOL takımını başarılarıylamı övüneceksiniz!Yeter artık bu zihniyet!Bizlere bu durumu yaşatmaya kimsenin hakkı yok!