Zvezdan Mitrović

Olmadı hocam. Ne sen oyuncularla uyuştun ne oyuncular seninle. Oynattığın oyun, geniş rotasyon gibi şeyler bu topraklarda yetişmeyen şeylerdi zaten. bide üstüne iletişim sorunları da eklenince tümden patladık. geçen sezon geldikten sonraki 1 ayda yasattiklarin için sana minnettarım bir taraftar olarak. ama sonrasında yasattiklarin çok büyük hayal kirikligi, izahı yok bu hayal kırıklığının. yani Nisan gibi geldin, bugün Aralık 3. 8 aydır gorevdesin, ilk 1 ay hariç sadece bir kere heyecanlandirdin bizi o da Anadolu Efes galibiyetinin gecesi. hatalarından dönsen, iletişim bozukluğunu çözsen belki sezon orda dönerdi. olmadı. setlerin tutmadı, topçun kazan kaldırdı. her hafta başı kesik tavuk şekli hücum yapan bir takım izledik sahada, her hafta bir oyuncunla kavga ettin. umarım artık istifa edersin, daha kötü yerlere gitmemeli bu birliktelik. kötü ayrılmayalım, sen düzgünce istifa et köşene çekil, bizde önümüze bakalım. bu yönetime kalırsa sen seneyi bizde tamamlayıp çok çok kötü anılarla hatırlanacaksın. şuanki halimizden bile daha kötü şeyler gelecek başımıza, hiç gerek yok valla. bırak git.
 
Hala kovulmamış olması ülkenin bu kadar kötü yönetilmesine rağmen iktidarın 25 yıldır değişmemesiyle aynı şey. Girmeyecektim kovulana kadar ancak artık dayanamadım girdim foruma... Olumlu hamle yapacaklarına batırdıkça batırıyorlar.. Yazıktır..
 
Koc tercihinin ne kadar yanlis oldugunun gostergesi :) bu hayatta basarisiz oldugunu anladigin zaman degisiklige ihtiyac oldugunu anladigin zaman istifa diye bir olgu olur ama ne onu kovmayi goze alacak yonetici ne istifa edecek kocumuz var. Kocumuzun cvsi cok iyiymis cok iyi olsa istifa eder pesinden kosan olacak olsa istifa eder. Istifa basarisindan emin olanlar tarafindan yapilir.. Ben de acaba degisir mi diye bekliyorum emin olun altyapi kocumuz bu takimi daha iyi oynatir. Oyuncular da eminim kocu istemiyor. Bu takim bu kadar kotu olacak noktada degil evet kadro muhendisliginde yanlislar var ama bu oldugu noktada olacak kadar da kotu degil. Neyse iyi uykular GS basketbol ailesi yil sonuna kadar uyuyalim yine ligde kalma maclari oynuycaz gibi geliyor
 
Tahminim karşıyaka maçından sonra yollar ayrılacak.. Karşıyaka maçını kesin mağlubiyet olarak yazıyor herkes şampiyonlar liginde benfica maçında yeni koçla çıkarız.. Bunu 2. yada 3. defa yazıyorum ama gerçekten karşıyaka maçı 20+ biterse son maçıdır hocanın.. Yok hala gitmezse aşağıya inip takımı karşılayacağım tesislerde ben istifa ettireceğim..
 
Son düzenleme:

Bunu dedikten sonra oyuncularından saygı bekleyemezsin?
Seni kovmayan yönetimde en az senin kadar suçlu!
Bu açıklamasını "beni kovun ve paşa paşa tazminatımı ödeyin olarak okudum."

Bu yüzden iş ahlakı olan çalışmayı seven disiplinli Alman bir koç istiyorum. Bu açıklama bütün oyunculara hakarettir. Evet gerçekte bir fark olsa bile bunun söyleniş şekli ve yolu bu olamaz olmamalı. Artık şubeye sokmadan görevine son vermek gerek.
 

Üst