Selçuk Ernak derken ciddi misiniz?
Kim diyor? Şaka yapmıştır. Söz konusu bile olamaz.Selçuk Ernak derken ciddi misiniz?
1992–1995 | Pikadili |
---|---|
1995–2000 | Budućnost (assistant) |
2000–2001 | Mogren |
2001–2002 | Budućnost |
2002–2007 | Khimik |
2007–2011 | Krivbas |
2011–2012 | Budivelnyk |
2012–2013 | Khimik |
2013 | Montenegro (assistant) |
2014 | Azovmash |
2015–2018 | AS Monaco |
2017–2019 | Montenegro |
2018–2020 | ASVEL Villeurbanne |
2020–2021 | AS Monaco |
2023– | Galatasaray Nef |
Staffta yerli tecrübeli bir yardımcı antrenör var mı? Cem Güven var sadece Cenk Alyüz istatistikçiydi milli takımda. Cenk Yıldırım gibi biri olsa iyiydi teknik kadroda.
Abi geçmiş olsun. Biraz baktım da çok ciddi bir rahatsızlıkmış. Allah annenize şifa versin, mitrovic'le de muhtemelen yarın yollar ayrılır. yolların bu şekilde ayrılacak olması üzdü doğrusu. umarım (pek sanmıyorum) yönetimin bir b planı vardır, bir sonraki maça koç transferi yetişir. yolların ayrılmaması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.Mitrovic'e geçmiş olsun, annemde de vertigo var ve ne çektiklerini iyi bilirim. Kendisi tedavisine umarım memleketinde devam eder. Bu vertigodan sonra ne koç zorlasın ne de biz kendisinde ısrar edelim.
Hakan Demir ve Ahmet Çakı var yerlilerden. Yerli oyunculara söz geçirebilecek motive edebilecek biri lazım staffta.Staffta yerli tecrübeli bir yardımcı antrenör var mı? Cem Güven var sadece Cenk Alyüz istatistikçiydi milli takımda. Cenk Yıldırım gibi biri olsa iyiydi teknik kadroda.
Abi geçmiş olsun. Biraz baktım da çok ciddi bir rahatsızlıkmış. Allah annenize şifa versin, mitrovic'le de muhtemelen yarın yollar ayrılır. yolların bu şekilde ayrılacak olması üzdü doğrusu. umarım (pek sanmıyorum) yönetimin bir b planı vardır, bir sonraki maça koç transferi yetişir. yolların ayrılmaması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
Mitrovic 'in tazminat bırakacağını sanmam gecmis olsun sağlık her şeyden önemli. Yalnız kim gelse işi kolay değil öyle bir kimya var ki 3-4 yabancının değişmesi lazım ya da Radebaugh bir anda pg oynaması, Martin'in 3-4 kilo verip kendine gelmesi vs. Zor yani. Oyunculara takım bulunur ama biz oyuncuyu nerden bulacağız? İsrail pazarından cikis olur mu muamma. Daulton Hommes Heidegger K.Birch boşta sg 2/3 de lazımBildiğim kadarıyla vertigo hastalığında stressiz bir yaşam sürmesi gerekiyor hastanın ve kriz gelebiliyor bu hastalıkla.. Tazminatsız ayrılıkta anlaştık sanırım.