Zvezdan Mitrović

Ben kendisinin kötü coach olduğunu düşünmüyorum hatta top altı seviye olduğunu düşünüyorum lakin kurduğu kadro ki açıklamasında bütçe orantılı dedi lakin bence daha iyi en azından 2 yabancı alınabilirdi, oyuncularla anlaşamadığı söylentileri, maç içi değişim ve hamleleri bende şu ana kadar negatif etki bıraktı.
 
Evet olamaz neden Selcuk Ernak cunku Turkiye liginde bas alti takimlari calistirmis. Zvezdan Mitrovic acayip kariyerli coach ama kariyeri asagidaki gibi;

Monaco disinda basarisi yok Asvel`den kovuldu. Erdem Can gelecek deseler 1 yil once yine itiraz ederdik.

Ertugrul Erdogan gelince dediklerimiz ortada, su an hocamizin ise 30 senelik coachlugu var ve asaigdaki takimlarda calismis. Kendimizi kandirmayalim. Olacagi bu kadar bizim takimdan, vasat bir takim oluruz. 30 senedir elit takimlar birsey gorup de istememis biz ise bize sinif atlatacagina inaniyoruz.

Basariya ac taraftarla butunlesebilecek bir Turk`u 30 senelik coachlara tercih ederim. Selcuk Ernak mukkemel bir coach mu bilemiyoruz ama kisitli butcelerle daha iyi yabancilarla calisti hep bu kendi basarisi mi GM basarisi mi bilmiyorum. Eger GM basarisi olarak gorunuyorsa GM`miz hemen gitsin. GM`miz ama gecen sene hocamizin istediklerini bu sende bu hocamizin istediklerini transfer ettik diyor. Neyse umarim yanilirim hem coach hem GM buradan cok iyi bir sekilde doner. Ben takimin kotu oldugunu dusunmuyorum. 2 yabanci degisikligiyle bu ligin en kaliteli kadrolarindan biri olur.

1992–1995Pikadili
1995–2000Budućnost (assistant)
2000–2001Mogren
2001–2002Budućnost
2002–2007Khimik
2007–2011Krivbas
2011–2012Budivelnyk
2012–2013Khimik
2013Montenegro (assistant)
2014Azovmash
2015–2018AS Monaco
2017–2019Montenegro
2018–2020ASVEL Villeurbanne
2020–2021AS Monaco
2023–Galatasaray Nef
 
Bir an önce gönderilmesi lazım.

Kendisinin 2'li ilişkileri sıkıntılı. Sürekli Mike James suçlu görülüyordu ama belli ki asıl suçlu bu adam. Kendisi mülayim Samet Geyik'le bile yazın oynanan hazırlık maçında tartıştı.

Tek sıkıntı kendisinin 2'li ilişkileri de değil. Belli ki günümüz basketboluna uyum sağlayamadı. Kadroda yetenek olarak 10 üzerinden 7 olan sadece 1 isim var Corey Walden, onun da basketbol zekası 0. Adam tüm kadroyu bile isteye vasat, vasat altı isimlerle doldurdu.

Sözde savunmayı ön planda tutan bir takım kurmak istiyordu, o yüzden ne kadar basketbol özürlüsü kazma adam varsa topladı takıma.

Verdiği bir röportajda "Göksenin'in önüne bilerek oyuncu almadık, kendisini kullanmak istiyoruz" tarzında bir açıklaması vardı. Sadece bu bile kendisinin daha sezon başlamadan gönderilmesi için yeterli bir sebepken biz kendisi ile sezona başladık.

Tazminatını mümkünse Zeytingöz'ün maaşından keselim. Hatta gittiğimiz deplasmanlarda oteldeki minibarı falan kullandıysa onu da Zeytingöz'den keselim. Madem bu beceriksiz GM kovulmuyor bari yaptıklarının cezasını cebinden ödesin. Ek olarak Halilovic-Yeboah 2'lisinin de tazminatını Mitrovic'e ödetirdim. Bile isteye lades oldu geri kafalı eleman.

Gitsin Erman Kunter'in bile başarı sağladığı Fransa'da çalışsın, yeter ki bizden uzak olsun.
 
Gerçekten inanılmaz bir hal aldık artık. Kaç tane resmi maç oynadık daha hoca acil gönderilmesi lazım yazılıyor. Yeni hoca gelse üç maç sonra onun için de yazılacak aynısı. Daha beteri yazılanlara baksak takımda bir oyuncu bile kalmaması da lazım. Arkadaşlar bu neyin kafası?

Bir de Selçuk Ernak falan yazılmış delirmemek elde değil.
 
Bekleyelim sikinti yok alistik beklemeye sene sonuna dogru hamle yapariz playoflara kaliriz seviniriz. Sonra seneye onla baslariz. Acaba size hikaye tanidik geldi mi ?

Neyse sikinti yok cunku biz buna layigiz. Ben Selcuk Ernak delisi degilim ama Mitrovic`ten kotu olamaz bunu gormek icin sezon sonuna kadar beklemeye gerek yok.

Asagidakini zamaninda bizim takimdan ayrilan bir koc soyledi. Ne kadar soylemis degil mi ?

Açıksözlülüğün olmadığı yerde güven de olmaz, kalıcı başarılar yakalanamaz.

Sene sonunda Play Off yapar yeni coachumuz seneye umutlar dagitilir. Neyse genel olarak halkimizin fikirlere duydugu saygi gibi Selcuk Ernak diyenlerin fikirlerine saygi da ayni boyutta.

O zaman Oktay Hocama gidin avatarimin sahibi :)
 
Takımı yakından takip etmesem de alınan sonuçlar, fikrine değer verdiğim isimlerin değerlendirmesine göre Mitroviç ile maya tutmamış. Kendisinin son maçtaki tavırları da bunu teyit ediyor. Olası Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası değişim isteyenlerin sesi daha gür çıkar.

Oktay Mahmuti çok değer verdiğim bir isimdir. Son dönemde taraftara basketbolu sevdiren, kısıtlı bütçelerle elinden gelenin fazlasını başarmaya çalışan ve başaran bir isimdir.

Yalnız İnstagram`dan takip ettiğim kadarıyla kendisini basketboldan uzaklaştırıp kişisel gelişime yönelen (bu yönlü eğitimler ve çalışmalar yapan) bir isim. Bu şartlarda ne kadar doğru bir tercih olur bilemiyorum.
 
Staffta yerli tecrübeli bir yardımcı antrenör var mı? Cem Güven var sadece Cenk Alyüz istatistikçiydi milli takımda. Cenk Yıldırım gibi biri olsa iyiydi teknik kadroda.
 
Bildiğim kadarıyla vertigo hastalığında stressiz bir yaşam sürmesi gerekiyor hastanın ve kriz gelebiliyor bu hastalıkla.. Tazminatsız ayrılıkta anlaştık sanırım.
 
Mitrovic'e geçmiş olsun, annemde de vertigo var ve ne çektiklerini iyi bilirim. Kendisi tedavisine umarım memleketinde devam eder. Bu vertigodan sonra ne koç zorlasın ne de biz kendisinde ısrar edelim.
 
Mitrovic'e geçmiş olsun, annemde de vertigo var ve ne çektiklerini iyi bilirim. Kendisi tedavisine umarım memleketinde devam eder. Bu vertigodan sonra ne koç zorlasın ne de biz kendisinde ısrar edelim.
Abi geçmiş olsun. Biraz baktım da çok ciddi bir rahatsızlıkmış. Allah annenize şifa versin, mitrovic'le de muhtemelen yarın yollar ayrılır. yolların bu şekilde ayrılacak olması üzdü doğrusu. umarım (pek sanmıyorum) yönetimin bir b planı vardır, bir sonraki maça koç transferi yetişir. yolların ayrılmaması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
 
Abi geçmiş olsun. Biraz baktım da çok ciddi bir rahatsızlıkmış. Allah annenize şifa versin, mitrovic'le de muhtemelen yarın yollar ayrılır. yolların bu şekilde ayrılacak olması üzdü doğrusu. umarım (pek sanmıyorum) yönetimin bir b planı vardır, bir sonraki maça koç transferi yetişir. yolların ayrılmaması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

Çok teşekkür ederim. Bu arada Mitrovic'in "benchte oturuyor" diye PAOK maçında bilmeden hakkını yemişim, o içimi yaktı şunu gördükten sonra.

Zamanında Real Madrid'in Pablo Laso'ya yaptığı gibi yollarımızı ayırmalıyız. Bu hem Mitrovic için daha iyi olur hem de bizim için.
 
Bildiğim kadarıyla vertigo hastalığında stressiz bir yaşam sürmesi gerekiyor hastanın ve kriz gelebiliyor bu hastalıkla.. Tazminatsız ayrılıkta anlaştık sanırım.
Mitrovic 'in tazminat bırakacağını sanmam gecmis olsun sağlık her şeyden önemli. Yalnız kim gelse işi kolay değil öyle bir kimya var ki 3-4 yabancının değişmesi lazım ya da Radebaugh bir anda pg oynaması, Martin'in 3-4 kilo verip kendine gelmesi vs. Zor yani. Oyunculara takım bulunur ama biz oyuncuyu nerden bulacağız? İsrail pazarından cikis olur mu muamma. Daulton Hommes Heidegger K.Birch boşta sg 2/3 de lazım
 
Pistiolis ve Mitrovicle yabanci antrenör denedik. Mitrovic gidecekse yerli bi antrenör deneme taraftariyim.

Hakan Demiri begeniyorum bence faydali olur
 

Üst