2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

İddia ediyorum; Galatasaray’ın amatör branşlardaki performansı tez konusu olur.

Umut Çakır resitali devam ediyor .

Kovun şu herifi artık

Cidden potansiyelli kaliteli bir kadromuz var Umut Çakır gibi stajyer coacha emanet edilir akıl alır gibi değil..

Tebrikler Aslanlar !!! Amatörlerde fenere karşı düştüğümüz acziyete son verdiğiniz ve galibiyet hasretimizi dindirdiğiniz için teşekkür ediyoruz…
Yürüyedur Aslanım 🦁

Burdan maçı verin de rahatlayın.

Hahahahaha zorla verdi maçı reziller.

Gidin kumda oynayın!

Kaan tek başına yendi bizi utanın artık, defol git hoca verdiğin rezillikler yeter artık.. Amatör branş denilen amatörlükle alakası olmayan salon sporlarında şamar oğlanları olmaya devam ediyoruz hiç bir dalda galibiyetimiz yok bu yıl bunlara.. Loserlık fena üstümüze çöktü utanmalı artık birileri..

Su maci verdik...

Bu kulüp başına gelen tüm kötü şeyleri hak ediyor. Sadece yönetim değil taraftarı sporcusu hepsi.

Ulan insanda biraz gurur olur be. Biraz izan olur ben bu işi yapamıyorum demek bu kadar zor mu lan. Yazık değil mi lan bu kadar insanı mutsuz ediyorsunuz sizde hiç insanlık yok mu be. Yapamıyorsunuz kardeşim yapamıyorsunuz. Defolun gidin artık. Her gelen koltuğa yapışıyor yeter artık lan yeter defolun artık.

Hiçbir şeye üzülmüyorum, tek bir oyuncuya o da solak olması dışında hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir oyuncuya maç verilmesine, Çapkınoğlu gibi Galatasaray'dan ekmek yemiş gözün gördüğünü inkar eden voleybolcu müsveddesine maç verilmesine üzülüyorum.

Galatasaray'ın Jean Patry dışında hiçbir oyuncusunun tutmasına üzülüyorum. Devri geçmiş Kovar Atanasov, Arslan, Hasan, Oğuzhan, Cardoso, Doğukan bunların Galatasaray'dan ekmek yemesine üzülüyorum. Umut Çakır gibi ne basireti ne becerisi olan birinin ben Galatasaray antrenörüyüm demesine ve bundan sonra da diyecek olmasına üzülüyorum. Biraz derli toplu bir avrupa hatta lig takımına karşı şamar oğlanına dönen yeni yetme düz bir çocuğun kendisini voleybolcu sanmasına vesile olmamıza üzülüyorum. Kendine Galatasaray voleybol şubesi sorumlusu, yöneticisi diyenlerden de utanıyorum.

Başında Umut Çakır varsa Fenerbahçe gibi bir takım bile yeniyor seni.İki kadroyu karşılaştırınca kalite farkı bariz ama bir fark var bizde Umut Çakır var sağolsun sezon başından beri nasıl bir takım yönetilmez çok güzel izletiyor.Kadın takımında çok da batırmayan Eczacı Vakıf yenen Hernandez göz kırpmadan gönderiliyor.1 Halkbank maçı harici bütün önemli maçları veren Umut Çakır halla başta.

Kovac-Ngapeth-Kaan tek başına bizi yendi.
Böyle gidersek ilk 4 bile yapamayız.

Tek başına derken Kovac-Ngapeth-Kaan maça damga vurdu demek istedim.

Kovac-Ngapeth-Kaan'ı durduramadık demek istedim.

As pasör çaprazı Luburic elini kırdığı için oynayamadı,yedek pasör çaprazı Kaan oynadı. Buna rağmen kaybettik demek istedim.

Zaytsev yerine manşet yüzdesi daha yüksek bir smaçör alınmalıydı argümanını en baştan beri dile getirdim demek istedim.

Başka soru?

Son düzenleme:
Dünyada ezeli rakibine bu kadar şubede ezilen kaç kulüp var acaba şu tablodan rahatsız olmayan gsli falan olamaz. Gs eğer bu durumu değiştirmezse futbolda gidecek tek şampiyonlukta psikolojik olarak dibe çöker. Gsliler eğer artık tepki göstermezse Gsyi salıcak milyonlar olacak

Salondaki çok geniş nicelik, Luburic'in yokluğu derken kadroların klasının ve derbinin özgünlüğünün ötesinde kazanılması istenecek bir maçtı. Bizde biçim var, içerik yokluk düzeyinde. Haliyle hem servisi bazuka düzeyinde atmamız, hem de kırılma yaratacak bir sayının doğmaması gerekiyordu kazanmamız için. 4. sette önceki 2 setin aksine servis düştü. 5. sette de 12-10 öndeyken rakibin ciddi bir el sakatlığını yeni atlatıyor olan genç yeteneğinin servisinde, çıkmaz demeyin şansınızı deneyin vari bir itirazın ardından top milimetrik şekilde çizgide çıktı. Haliyle Şampiyonlar Ligi'nden Fenerbahçe formu bir senaryoyla elenmiş olsa da, içeriğe bize kıyasla daha çok uğraşan taraf kazandı.

File arkası üst tribünde, set arasında Galatasaray ve Fenerbahçe atkılarıyla poz veren genç kadınlar ve genç erkeğe daha minimal bir uygulamayla yaklaşılabilirdi hissiyatı doğdu. Tribüncü değil, taraftar değil seyircilerdi zira. Fakat sporlar arası, branşlar arası sosyolojik profilde öyle öngörülemez farklar var ki; son raddede salon güvenliği ve Spor Büro işini yaptı diyorum. Risk istenmedi. Bulgaristan bayraklarıyla Atanasov'u desteklemeye gelen Bulgarlar ve hayli aktif şekilde maçı yaşayan bizim alt yapı, salonda öne çıkan yazılası imgeler yarattı.

İvan Zaytsev'i Galatasaray formasıyla görülen anları kült addetmeye, tapmaya; Patry'nin klasını yerinde izlemeye devam naçizane. Taraftarlık dayanışma temelli bir içerik değil son raddede. Her bireyin ruhsal çerçevesi, maddeye getirdiği yorum deneyimleri üzerinden ayrışıyor.

Salon kayda değer bir biçimde kitleselleşince, maç önü salona yürüyüşte ve maç sonrası salon koridorunda; Galatasaraylılar ve maçı sessizce seyirci olarak izlemek zorunda olan Fenerbahçeliler pasörün geçmişine sıklıkla değindi. Biçimsel çabalar, sosyal ağlarda şarkıcı Doğuş'un meşhur vecizesini andıran içerikler görülüyor ki makyajlayamıyor deneyimleri. Su, bendi çiğneyip aşıyor. Maç sonunda salondan ayrılırken, skeç karakteri vari Galatasaray başkanına da değiniyordu Galatasaraylılar. Dünya'da hemen her organizasyonda, gücü çağrıştıran lider figürleri öne çıkıyorken kongre bu çağ dışı tavrında yolun sonuna geliyor. Finansal akış var, yöneticilik yok demek alenen karşılık bulamıyor ortam biraz olsun kalabalıklaştığında. Galatasaray Spor Kulübü'nde de böyle, İngiltere'de de böyle bugünler için.

Altan Tanrıkulu'nun bana verdiği yetkiye dayanarak, wikipedia üzerinden; Galatasaray erkek voleybol derbilerinde Fenerbahçe'ye karşı 33 galibiyet önde. Kayda değer şekilde gerilenen bir nokta var ki, onu yazmak zorundayım. Gsbasket, 2000-2020 aralığında eski Fenerbasket'e; yeni Parkede Fener'e karşı dominantlık düzeyinde önde bir forumdu. İki jenerasyondan halen daha bilfiil görüşen geniş topluluklar yarattı. 2020'lerde ise, Parkede Fener'de 10 gerçek kişi 3 bot yazarken; Gsbasket'te 30 gerçek kişi 50 bot yazıyor. Yukarıdaki saçmalıkların altına yazı yazmak gerçek anlamda zul geliyor. Parkede Fener'in durgunluğu ilk kez çok daha önde Gsbasket'ten. Yapay zekaya dair bir deneme yapılacaksa DonanımHaberGS kurulabilir, beis yok. Gsbasket böyle TikTok içerikleri vari yazılara hapsolmamalı. Yok olacaksa, ben de TC Kimlik No'lu isim soyisimden vazgeçerek BurjuvaziSkr_1905 olarak devam etmeyi düşünebilirim. Önder abiye duyurulur, kaybetmeye başlanan nokta burası.

Bundan sonra yapılması gereken şey bellidir. Umut Çakır görevden alınmalıdır yönetim almıyor mu kendisi Fenerbahçe'ye değil bu haldeki bir Fenerbahçe'ye maç kaybettiği için istifa etmelidir. Çok ya da büyük Galatasaraylı olduğu için değil voleybolun içindeyim voleybol emekçisiyim diyorsa yapmalıdır. Zaytsev bir plan dahilinde yapılmış bir transfer olmayıp tamamen göz boyamaya yönelik bir transferdir, takımın pasör çaprazı sorunu olmadığı yerde smaçör pozisyonuna nispeten yeni geçmiş ve yaşı ilerlemiş bir oyuncuyu almak benim bir planım yok ama Zaytsev'i aldım oynasın bakalım demektir. Bundan sonra yapılması gereken işinin ehli bir koç getirip transferleri de onun isteği doğrultusunda yapmaktır.

Geri