2026-2027 EuroLeague

Bunu yaparken bir çok haktan vazgeçmelerini ve franchise anlaşmalarını direkt NBA ile yapmalarını istiyorlar. Atıyorum 150 verdiler ama yarın NBA Europe katılımı için 100 milyon isteyebilecekler. Bir çok konuda NBA direkt NBA yönetimi şekli bütün kararları kendisi vermek istiyor. Bütün kulüpler bu artık sömürü demişler ve komple reddedilmiş.

NBA yönetimi büyük konuşuyor öyle geliyoruz, böyle gidiyoruz diye ama tek ciddi takımı bile ikna edemediler artık ne istiyorlarsa bilmiyorum.
Oha! Onu kim kabul eder? Kulüp başına 150 milyon vereceksin. Sonra seneye lige katılmak istiyorsan 10 yıllık yeni lisansa 500 milyon isteyecekler belki de. Ben de olsam kabul etmem. Bir de hiç bir söz hakkı da olmayacak. Yok deve!

NBA demiş ki; Hissedar kulüp sayısı aynen kalacak, hisse yapısı asla değişmeyecek, takım sayısı artmayacak. Yani 20 takım ile devam edilecek. Aksi halde 2 milyar Euro teklif geçerli olmayacakmış.

Peki bu durumda NBA-Europe projesi iptal mi olacak? Gerçi hissedar kulüplerin 10 u direk reddetmiş teklifi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Geri