2026-2027 Galatasaray Daikin

HT sport programında Alexia ile bile konuşulmuştu yönetimin wild card istediği ama Zeren'e bağlı bir durumdu Zeren yüksek ihtimal devam dedi

Keşke Simone Lee alsaydık Brezilya liginde yine teklif versek uygun bir fiyata bitecek bir oyuncu elimizi çabuk tutsak güçlü rakipte olmadan uyguna bitirilebilecek bir oyuncuydu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Takımın hücumu kendi potansiyelini zorlayacaksa Wang ve Akimova'nın birlikte as oynamasına bağlı. Sylla da geçen sezonki manşet performansının üstüne çıkmalı. Gerisi dünyanın en elit skorer ortalarından birine ve plase atarak konfor alanına sığınmayacak çiçeği burnunda yeni çaprazımıza kalıyor. Wang'ı efektif kullanmak ve hücumu bilhassa büyük maçlarda smaçörlerin sırtına yüklememek şart ki eldeki smaçörler bu yükü kaldıracak profilde değil zaten.

Wang istatistiğini atacaktım bende tam.Çok ayrı bir seviye umarım uzun yıllar bizle olur.

Wang istatistiğini atacaktım bende tam.Çok ayrı bir seviye umarım uzun yıllar bizle olur.
Şubenin tarihsel ortalamasının ve vizyonunun çok ötesinde bir oyuncu. İsmini ilk kim alalım diye ortaya attı merak ediyorum. Ucuz bir oyuncu değil, Çin'den çıkarmak da kolay değil. Böyle bir transferi düşleyenler, farklı mevkiler için buna denk bir vizyon koymayı neden başaramıyor anlamak güç.

Geri