2026-2027 Galatasaray Daikin

HT sport programında Alexia ile bile konuşulmuştu yönetimin wild card istediği ama Zeren'e bağlı bir durumdu Zeren yüksek ihtimal devam dedi

Keşke Simone Lee alsaydık Brezilya liginde yine teklif versek uygun bir fiyata bitecek bir oyuncu elimizi çabuk tutsak güçlü rakipte olmadan uyguna bitirilebilecek bir oyuncuydu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Takımın hücumu kendi potansiyelini zorlayacaksa Wang ve Akimova'nın birlikte as oynamasına bağlı. Sylla da geçen sezonki manşet performansının üstüne çıkmalı. Gerisi dünyanın en elit skorer ortalarından birine ve plase atarak konfor alanına sığınmayacak çiçeği burnunda yeni çaprazımıza kalıyor. Wang'ı efektif kullanmak ve hücumu bilhassa büyük maçlarda smaçörlerin sırtına yüklememek şart ki eldeki smaçörler bu yükü kaldıracak profilde değil zaten.

Wang istatistiğini atacaktım bende tam.Çok ayrı bir seviye umarım uzun yıllar bizle olur.

Wang istatistiğini atacaktım bende tam.Çok ayrı bir seviye umarım uzun yıllar bizle olur.
Şubenin tarihsel ortalamasının ve vizyonunun çok ötesinde bir oyuncu. İsmini ilk kim alalım diye ortaya attı merak ediyorum. Ucuz bir oyuncu değil, Çin'den çıkarmak da kolay değil. Böyle bir transferi düşleyenler, farklı mevkiler için buna denk bir vizyon koymayı neden başaramıyor anlamak güç.

İdari kadroda bazı değişiklikler olacak.

Saygılar.
Bugünkü haberlere göre son derece doğru bir değişiklik olacağını söyleyebiliriz sanırım.

Cibara erkek voleybol ve kadın basketbolda yaptığı hamlelerle suyun yönünü değiştirmeye başlamıştı, bu son gelişme de resmileştiğinde büyük bir tebriği hak ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Neşve hanımın iyi bir menajer olduğunu düşünmüyorum ama şubenin ilerlememesinin ya da durumunun kendisiyle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Gerekli bütçe ve vizyonu menajerler değil yönetimler belirliyor.

Bu sezon tüm kaosa rağmen sezon sonuna ilk 4 ihtimali kendi elinde girmişti takım. Koç problemleri, as/yedek dengesinin yönetilememesi, taraftarla bir önceki sezon sağlanan bağın zayıflaması derken herkesin yerli yerinde kalması doğru olmazdı. Bu sürecin Naz ve Eylül'ün gidişindeki etkenlerden biri olduğunu düşünüyorum. "Gel sana güzel bir emeklilik sezonu yapalım" denilen Naz'ın aldığı erken ayrılık kararını bu açıdan görmek lazım.

Geçen sezonki pasör inadında olduğu gibi takımın potansiyelini mümkün olan en üst seviyeye çıkaracak seçimleri yapmazsa, şu an koç olan şahsın da orada uzun süre kalacağını sanmıyorum. Bütçe olur olmaz ama şubede profesyonel bir işleyişin oturması lazım, aksi halde bütçe de bir işe yaramaz. Bunu kupayı alma umuduyla F4 düzenleyip başka takımların kupayı kaldırmasını izleyenlerde görüyoruz. Bütçeleri var ama profesyonel bir işleyiş yok.

Son olarak şunu da söyleyelim, Galatasaray taraftarı son sezona kadar 60 yıla yakın bir sürede tek kupa alamamış bir takıma verilecek maksimum desteği verdi ve verecektir. Taraftarla inatlaşmanın kimseye faydası olmaz.

Linç yiyebilirim ama ben Nevşe için olumlu düşünen nadir taraftanım galiba bence kötü kadrolar kurmadı kendisini seviyordum ama bir türlü smaçör gelmemesi de bu sezon tamam gitsin iyi oldu dedirtiriyor bir yandan smaçör bulamadık halla çok garip çünkü umarım yerine daha iyisi gelir ne olursa olsun ben kendisini beğenen taraftanım ama bu sezon Naz gönderip yerine Eylül almak smaçör yedeğine iyi bir isim halla gelmemesi gibi sebeplerle geçen 2 yıl beğensem de bu yaz sıkıntılı bir dönem oldu zaten o yüzden hayırlısı da olabilir

Neşve hanımın iyi bir menajer olduğunu düşünmüyorum ama şubenin ilerlememesinin ya da durumunun kendisiyle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Gerekli bütçe ve vizyonu menajerler değil yönetimler belirliyor.
Aynısını düşünüyorum. Her şey yönetimde bitiyor.

Neşve'yi göndermekle her şey düzelecek Egonu alacağız yersen.

Bence duruş olarak da iyi bir menajerdi ne kadar sevilmese de ben kendisini destekleyen taraftaydım

Erkek voleybol için süper haber çünkü senelerdir HDI ile uzun süreli bir anlaşma yapıldı bitmiyordu ve az ücret kazanıyorduk Daikin bence iyi bir sponsordu ama daha iyisi bulunacak demek ki.

- Salondaki o komik pankart
- Pasör transferindeki gecikme
- Jübileye gelen Naz'ın Vakıf'a gidişi
- Bir türlü kapatılmayan hücumcu smaçör eksiği (Eldekiler de oynatılamıyor gerçi)
- İstifa tezahüratı yapan taraftarlarla yaşanan kriz (Çevreye zarar vermeden yapılan protesto anayasal haktır)

- Sezon boyunca yönetilemeyen yedek/as kaosu (İki koç değişti, ikisi de kullanamadı geniş kadroyu. İlkin sargılarla bitirdi sezonu bu yüzden)

Naz effect ile final kazanıldı diye güllük gülistanlık bir ortam olduğuna ikna olanları bilmem, herkesin kendi fikri. Bütçe asıl problem deniyor, o zaman bütçe artana kadar herkes kalsın yerinde. Böyle bir mantık olmaz.

Yönetim doğru bir "duruş" gösteriyor şimdilik. Altını doldurmalarını umuyorum.

Erkek voleybol için süper haber çünkü senelerdir HDI ile uzun süreli bir anlaşma yapıldı bitmiyordu ve az ücret kazanıyorduk Daikin bence iyi bir sponsordu ama daha iyisi bulunacak demek ki.
her sene 1 yil uzatiliyordu uzun süreli anlasma yoktu. HDI Sigortadan daha iyi sponsor ve para veren bulamadiklari icn devam etti hep

her sene 1 yil uzatiliyordu uzun süreli anlasma yoktu. HDI Sigortadan daha iyi sponsor ve para veren bulamadiklari icn devam etti hep
Menajerimiz açıklamıştı geçen sene röportajda daha önce imzlananmış uzun bir anlaşma var HDI anlaşması bu bizi zora sokuyor anlaşma bitsin yeni daha iyi ücret veren bir sponsor arayışımız olacak gibisinden bişey demişti Eski Açık programında

Geri