Galatasaray taraftarı çok ilginç. Geçtiğimiz sene her türlü engelleme girişimini görüp bu şartlara rağmen takımı kötülemekte bir sakınca görmeyecek özgüvene sahip. Ne yazık ki yönetim üzerine düşeni yerine getiriyor demek mümkün değil bu şartlarda ama ortalığı yangın yerine çevirmek de yersiz. İlla ki gerekli takviyeler yapılacaktır.
Leao´yu da alalım, Ponomarekno´yu da da alalım (isimleri gelişigüzel yazdım) diyenleri görünce, oyuncakçıdaki şımarık çocukların ailenin bütçesini dikkate almadan her şeyi istemesi geliyor aklıma. Bu isimler için ortada dönen rakamlar kimseyi rahatsız etmiyor mu? Yabancı kuralının da etkisiyle +4 kontenjanı kovalanırken hayatımda duymadığım isimler için bile kapı 20-30 Milyon Dolar´dan açılıyor.
Bana göre sürdürülebilir sağlıklı bir gelecek için altyapı organizasyonu elden geçirilmeli, gönderilmesi gereken kim varsa yollar ayrılmalı gerek teknik kadroda gerekse oyuncu bazında. Altyapı her sene en az 1-2 ismi A takıma göndermeli ya da o potansiyeli keşfedip kiralamalı, sonrasında takıma adapte etmeli. Bu piyasa şartlarında kendi değerlerimizi yaratamazsak yolun sonu karanlık.