2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şu gol halı sahada yenmez,çok yazık.

su oynanan seyin iskenceden farki yok

Uğurcan bi git be kardeşim hadi

rezillik yunus akgün, sara ve sallai macin icine ediyorlar

okan defol git su takimdan yeter artik

su saviolonun attigi gölü atsin diye saneye yillik 12m veriyoruz ya no name adam gelip atiyor iste

Ulan Uğurcan o top 10 saniyede Saviolo'ya geldi . Gelene kadar da belli oraya vuracağı , yine gittin yedin.

Şu Jakobs reziline bak Allah için. Karşı karşıya kaçırdıkları pozisyonda bomboş adam , yanında yürüyor gitmiyor bile rezil kepaze herif.

bu gidisle tarihi fark geliyo aman sakin oyuncu degistirme 75 den once

Sır okan buruk:
Beyler Osimhen yoksa bana müsade.

hala oyunu degistirmek icin bi degisiklik bile yok batrakovu neden almazsin oyuna

4 isabetli sut 4 gol !! var mi böyle rezillik

Ortada iyi oyun yok fakat rezil bir hakem sahada içine etti hele dakika 85'de ki faulde VAR'dan gelen uyarı ile verilen kırmızıdan belli ettiler tüm niyetlerini iyi oynasak da sonuç değişmeyecekmiş maçta, bitime daha 25 dakika var Leroy Sane'ye yapılan net faul de neredeydiniz çok temiz doğradılar...

Okan Buruğun bugun hiç bir katkısı olmadığını.

İlk 2 sene İcardi
SOn 2 sene Osimhen ile Şampiyonluğun geldiğini.

Köroğlu gördü
Sağır prenses Duydu

Ara ara böyle rezil sonuçlar oluyor,2018 de Terim zamanı da 4 yemişiz ama şampiyon olmuşuz.Bakalım yine ders alabilecekmiyiz?

Ölmüş bitmiş yıkılmış teknik direktörsüz Anadolu kulübünden 4 yemeyi ben sindiremiyorum. Okan Buruk'un hezimetleri yenilip yutulacak cinsten değil. Ortası hiç olmayan bir adam. Gecemizi mahvetti, tat tuz bırakmadı insanda.

derhal istifa oda yetmez kovulmasi lazim su cirkeflere firsat verdiniz ya

5 adam aldik, 3 u yedek; 1'i hazir degil; en haziri 45'te yedek...
400 milyon euroluk takim sag beki Sallai, sonrasi Kazimcan.
Herkes Galatasaray'da oynamamali, her oynayan da o formayi hak ederek oynamali.

Geri