4 senedir aynı çileyi yaşıyoruz.
4 sene önce Avrupa'da olmayan bir takımı dağıtıp baştan kurmak gerekiyordu. Torrik ve Mertens eklemesi ile başladı, son gün gelen 5 transfer (birisi de Mauro Emmanuel Icardi Rivero) düzeldi, arada Sanchez alındı iskelet oluştu. Bu iskeleti de Sayın Erden Timur yaptı.
Ondan sonraki her transfer döneminde aynı çileyi yaşattılar bize. 2.sezon Şampiyonlar Ligi garanti değil dendi, sonra gidemedik oyuncu gelmedi mavrası okundu. Ara transfer döneminde başkanın bonservis vermek istemediği dendi, Aurier, Vinícius falan geldi. Sonra seçim beklendi, sonra limit dendi. Sonra gidecekler belli değil dendi. Ancak bu sene hiçbir bahaneniz yok bir tane bile bahaneniz yok.
Suudiler para harcıyor piyasa yükseldi dediniz, harcamayı bıraktılar. Şampiyonlar Ligi kesin değil dediniz, kesin. Limit diyorsunuz, limitimiz var. Dünya Kupası dersin 1 aydır alabileceğimiz çoğu futbolcunun Dünya Kupası bitti. Geçen sene para bastınız, gelirlerde Avrupalı İngiliz takımlarla kıyasladınız bizi. Bu taraftar görevini yaptı, milyon forma dediniz, sattı. Kombinelere fahiş zamlar yaptınız, bitti. Localarda döviz olarak fahiş zamlar için millet sıraya girdi. Mağazacılığı halka arz edecek hale getirdi bu taraftar sürekli ürün alarak.
Her sene yaptığınız gibi tepkiler artınca Okan Hocamızı basının önüne çıkarıp her yerde konuşturup, tepkiyi yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Alakasız adamlara kiralık + zorunlu olmayan bonservis gibi teklifler yapılıyor. Ben bu yönetimin "başarıda biz yaptık, başarısızlıkta kim yaptı?" anlayışından sıkıldım. Galatasaray tarihindeki en güzel günleri yaşıyoruz. Para, başarı, prestij hepsi var ama iki oyuncu almayı becerebilen bir yönetim yok.
Efsanemiz İcardi'ye düzgün bir veda yaptırmadınız. Transferlerde yine hocayı kalkan yapıyorsunuz. Sene içerisinde fenerasyon hacıosmanoğlunun bize koyduğu raconlara tepki vermediniz, kural ihlallerinde tepki vermediniz. O koltuk sizin bireysel prestijiniz için kullanılamaz, bu camia buna izin vermez.
Her şey belliydi, her şey. Hiçbir as oyuncumuz ayrılmadı takımdan. Sürpriz bir durum yok. Yabancı kuralı da yeni gelmedi. Sezon biterken 2 kanat, 1 yedek forvet, 1 on numara, 1 sol stoper yedeği ve rotasyon için orta saha gerekliliği en başından beri belliydi. Hadi kural netleşmedi dersiniz, e o da netleşti. İnsan utanır biraz, takım Avusturya'ya kampa gidecek gelen tek transferimiz Ugochukwu.
Ya o koltuğun ağırlığı gereğince icraat yapın ya da bırakın gidin başkanlık ve yönetim makamını!