2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Efe transferi üstüne Gökçen gitmek istiyorum demez umarım.

Ve koyu Galatasaraylılar Gökçe'nin küçüklükten kalma paylaşımları duruyor halla.Bu isimler kariyerlerini düşünüp giderse de kızamaz kimse ama böyle bir iki genç yıldız yerli smaçör bulmuşken elde tutmak şart.

Bu sezon kesin bizde zaten daha 22 yaşında Gökçen bir kaç seneye gelişimi kesilmezse Gökçen-Efe ikilisi hem milli de hem gs de as ikili olabilecek ikili Gökçen biraz daha gelişmeli sadece kalitesi iyi ama tecrübe lazım

Alonso ile yola devam kararı verilmiş imzalanmış.

Ma'a Arslan
Patry Can
Efe Maar Gökçen Cafer
Alanso Yiğit Emir Doğukan Faik
Abdulsamet Fatih

Oldu gelecek sezon kadrosu şampiyonluk gelmeli artık.

Alonso çok yanlış bir tercih üstüne yabancı smaçör de almadık…

Bovolentaya teklif yapmışız Efe arkadaşı takımdan olur olmaz bilemem...

Bovolentaya teklif yapmışız Efe arkadaşı takımdan olur olmaz bilemem...
Hayır ya,Orioli çok büyük bir Juventus fanı imiş,Efe'den dolayı da Juve-GS olaylarını biliyor,onu sinir etmek için yapıyor,daha önce de Cimbombom yazmıştı bir postuna,kendi aralarında bir sinir etme şeyi kısaca

Hayır ya,Orioli çok büyük bir Juventus fanı imiş,Efe'den dolayı da Juve-GS olaylarını biliyor,onu sinir etmek için yapıyor,daha önce de Cimbombom yazmıştı bir postuna,kendi aralarında bir sinir etme şeyi kısaca
Ben post paylaşım gormedim bilgi geldi yetkililerden teklif olmus yapılalı bir 10 gun önce...

Ben post paylaşım gormedim bilgi geldi yetkililerden teklif olmus yapılalı bir 10 gun önce...
Pasör Çaprazı ve 2028-29 sezonuna kadar sözleşmesi var.Yani Patry sonrası için 27-28 sezonu için rezerve değilse ki pek mantıklı gelmedi şahsen ki rezerve işleri olsa İtalyan medyasında çıkardı çoktan yani milli takım oyuncusunun TR ye gitmesi yakıp yıkar onları.

Alonso çok yanlış bir tercih üstüne yabancı smaçör de almadık…
Efe'ye dünya para verip iyi bir orta almamak büyük hata olur. Bana göre iyi bir orta alacaklar.

Patry'den vazgeçmek yok tam tersi gizlice gözünden Acibadem Hastanesinde ameliyat edildi ama bakıyorlar durumuna tam randıman icin...
Bovolenta isi teklif aşamasında şu anda bekleniyor teklife cevap.

Patry'den vazgeçmek yok tam tersi gizlice gözünden Acibadem Hastanesinde ameliyat edildi ama bakıyorlar durumuna tam randıman icin...
Bovolenta isi teklif aşamasında şu anda bekleniyor teklife cevap.
Patry ne zaman ameliyat oldu?

Bovolenta'nın doğru olduğunu ve Patry'den en azından bu sene vazgeçeceğimizi sanmıyorum.

Yani Efe ve maar gibi sakatlık tehlikesi yüksek smaçörlerimiz varken gidip patrynin arkasına İtalyan pç çekmek zaten berbat bir planlama olur. Ortada Ahmet’i tutabilseydik Alonso sorun olmayabilirdi ama Ahmet de yokken orada çok zorlanacağız diye düşünüyorum ayrıca.

Şu Alonso konusunu bilen yetgin birisi var mı bu arada çünkü mesela Eski Açık kanalını bilen bilir Kerem imza var diyor,Can demin kenarda duruyor imza yok diyor,benim kendi 3.derece haber alabildiğim hesap da imza var diyor yani bir açıklığa kavuşturursanız seviniriz

Geri