Efe ile Gökçen kuzen , Gökçen kuzeniyle oynamak ister .Efe transferi üstüne Gökçen gitmek istiyorum demez umarım.
Gökçen'in gelişmesi için oynaması gerekiyor. Yedek kalmak istemeyebilir.Efe ile Gökçen kuzen , Gökçen kuzeniyle oynamak ister .
Hayır ya,Orioli çok büyük bir Juventus fanı imiş,Efe'den dolayı da Juve-GS olaylarını biliyor,onu sinir etmek için yapıyor,daha önce de Cimbombom yazmıştı bir postuna,kendi aralarında bir sinir etme şeyi kısacaBovolentaya teklif yapmışız Efe arkadaşı takımdan olur olmaz bilemem...
Ben post paylaşım gormedim bilgi geldi yetkililerden teklif olmus yapılalı bir 10 gun önce...Hayır ya,Orioli çok büyük bir Juventus fanı imiş,Efe'den dolayı da Juve-GS olaylarını biliyor,onu sinir etmek için yapıyor,daha önce de Cimbombom yazmıştı bir postuna,kendi aralarında bir sinir etme şeyi kısaca
Pasör Çaprazı ve 2028-29 sezonuna kadar sözleşmesi var.Yani Patry sonrası için 27-28 sezonu için rezerve değilse ki pek mantıklı gelmedi şahsen ki rezerve işleri olsa İtalyan medyasında çıkardı çoktan yani milli takım oyuncusunun TR ye gitmesi yakıp yıkar onları.Ben post paylaşım gormedim bilgi geldi yetkililerden teklif olmus yapılalı bir 10 gun önce...
Efe'ye dünya para verip iyi bir orta almamak büyük hata olur. Bana göre iyi bir orta alacaklar.Alonso çok yanlış bir tercih üstüne yabancı smaçör de almadık…
Patry'den vaz mı geçiyoruz?Ben post paylaşım gormedim bilgi geldi yetkililerden teklif olmus yapılalı bir 10 gun önce...
Yani dediğim gibi çok saçma ve dediğim bir kanka şakası var aralarında,yetkili kişi bunları görüp ciddiye de almış olabilirPatry'den vaz mı geçiyoruz?
Patry ne zaman ameliyat oldu?Patry'den vazgeçmek yok tam tersi gizlice gözünden Acibadem Hastanesinde ameliyat edildi ama bakıyorlar durumuna tam randıman icin...
Bovolenta isi teklif aşamasında şu anda bekleniyor teklife cevap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.