Rachid Meziane artık kesin koçumuz olacak olmama ihtimali kalmadı çok iyi bir hamle oldu. bütçeyi doğru kullanıp bu adama iyi bir kadro verirsek bütün kulvarları domine eder.Rachid meziane yeni hoca olmama ihtimali var mı![]()
Rachid Meziane artık kesin koçumuz olacak olmama ihtimali kalmadı çok iyi bir hamle oldu. bütçeyi doğru kullanıp bu adama iyi bir kadro verirsek bütün kulvarları domine eder.Rachid meziane yeni hoca olmama ihtimali var mı![]()
Rachid Meziane ile henüz bir anlaşma yok. İnşallah sorunlar çözülür ve imza atılır.Rachid Meziane artık kesin koçumuz olacak olmama ihtimali kalmadı çok iyi bir hamle oldu. bütçeyi doğru kullanıp bu adama iyi bir kadro verirsek bütün kulvarları domine eder.
Sorun nedir? Başka hoca mıRachid Meziane ile henüz bir anlaşma yok. İnşallah sorunlar çözülür ve imza atılır.
Saygılar.
Meziane birinci tercih ama kulübü ile sorunlar var.Sorun nedir? Başka hoca mı![]()
nasıl olur? resmi bir bilgi gelmedi ama eski açık gibi sayfalar anlaşma sağladığımızı yazmıştı. transferler haziran gibi resmileşiyor bende rachid hocayı haziranda açıklarlar diye düşünmüştüm. yakın zamanda gelen fırat okula veda tweetide umutlarımı iyice arşa çıkarmıştı. prüzler olması beni çok üzdü umarım anlaşma sağlanır ve takımın başına getirilir. 2 kişiyi çok istiyordum koç olarak biri Marina Maljkovic'di diğeri ise Rachid Meziane. Marina hoca çine gidiyormuş onu alamayız ama Rachid Meziane'yi alabiliriz ve takımı uçurur. umarım prüzler giderilir ve Rachid hoca iyi bir kadro ile birlikte Galatasarayı her kulvarı domine eden bir deve dönüştürür.Rachid Meziane ile henüz bir anlaşma yok. İnşallah sorunlar çözülür ve imza atılır.
Saygılar.
Henüz bir anlaşma yok. Çalışılıyor.nasıl olur? resmi bir bilgi gelmedi ama eski açık gibi sayfalar anlaşma sağladığımızı yazmıştı. transferler haziran gibi resmileşiyor bende rachid hocayı haziranda açıklarlar diye düşünmüştüm. yakın zamanda gelen fırat okula veda tweetide umutlarımı iyice arşa çıkarmıştı. prüzler olması beni çok üzdü umarım anlaşma sağlanır ve takımın başına getirilir. 2 kişiyi çok istiyordum koç olarak biri Marina Maljkovic'di diğeri ise Rachid Meziane. Marina hoca çine gidiyormuş onu alamayız ama Rachid Meziane'yi alabiliriz ve takımı uçurur. umarım prüzler giderilir ve Rachid hoca iyi bir kadro ile birlikte Galatasarayı her kulvarı domine eden bir deve dönüştürür.
alırız inşallah. bu arada daha önce bahsettiğiniz fransız forvet Valerine Ayayi mi?Henüz bir anlaşma yok. Çalışılıyor.
Saygılar.
Hayır değil, büyük bir yıldız. Ayayi karşı tarafa gidecek sanırım.alırız inşallah. bu arada daha önce bahsettiğiniz fransız forvet Valerine Ayayi mi?
Israrla hala isim vermiyorsunuz neden?Hayır değil, büyük bir yıldız. Ayayi karşı tarafa gidecek sanırım.
Saygılar.
Efe Mandıracı'yı istediğimiz ilk benden duyuldu ve bu biraz sıkıntı oldu. O yüzden artık isim yazmak istemiyorum.Israrla hala isim vermiyorsunuz neden?
hangi yıldız gelirse gelsin ayayi'yi fenere kaptırmak bize büyük zarar verir. ama umarım dediğin gibi daha büyük bir yıldız gelirHayır değil, büyük bir yıldız. Ayayi karşı tarafa gidecek sanırım.
Saygılar.
Ayayi'yi kaptırmak bize zarar mı verir? Dalga geçiyorsunuz sanırım.hangi yıldız gelirse gelsin ayayi'yi fenere kaptırmak bize büyük zarar verir. ama umarım dediğin gibi daha büyük bir yıldız gelir
fenerin güç kazanmaması kan kaybetmesi lazım ayayi o kadar çöp bir oyuncu değilAyayi'yi kaptırmak bize zarar mı verir? Dalga geçiyorsunuz sanırım.
Bizim alacağımız oyuncu yanında çöp kalacak merak buyurmayın.fenerin güç kazanmaması kan kaybetmesi lazım ayayi o kadar çöp bir oyuncu değil