2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Salaun ve Plum aldığımız konuşuluyor Plum yaşlı olsada iyi oyuncu çok iyi transferler yapmışız bide Lacanı bitirip Rachid Meziane'nin prüzlerini çözersek aşırı dominant bir takım kurmuş oluruz birçok kupaya ambargo koyarız fener zaten bu sene zorda rupert ve gabby'i kaybettiler, sevgiyi bize kaptırdılar, emma iyi kadro kurulmazsa gelmeyecek yani bu sene üstünlük bizde HEYECANDAN ÖLEN VARRRRRRR

Salaun ve Plum aldığımız konuşuluyor Plum yaşlı olsada iyi oyuncu çok iyi transferler yapmışız bide Lacanı bitirip Rachid Meziane'nin prüzlerini çözersek aşırı dominant bir takım kurmuş oluruz birçok kupaya ambargo koyarız fener zaten bu sene zorda rupert ve gabby'i kaybettiler, sevgiyi bize kaptırdılar, emma iyi kadro kurulmazsa gelmeyecek yani bu sene üstünlük bizde HEYECANDAN ÖLEN VARRRRRRR
Kelsey Plum 31 yaşında
Geçen yıl 26 sayı ortalamasıyla oynamış.
Yazılanlar doğruysa müthiş iki transfer

Kelsey Plum 31 yaşında
Geçen yıl 26 sayı ortalamasıyla oynamış.
Yazılanlar doğruysa müthiş iki transfer
bende beğendim iş yapacağına inanıyorum taymda bir arkadaş herkesi çöplüyor ona canım sıkıldı biraz salaün transferine bile vasat dedi dalga geçiyordur umarım ya. Ama bence hazır ritmi yakalamışken Plum ve Salaünden sonra Lacan ve Rachid hocayıda halletmeliyiz. Salaün elbette Lacandan çok daha iyi ama Lacanda boş oyuncu değil şimdi. ama hepsinden çok Rachid Meziane'nin çözülmesini istiyorum Meziane yerine Gaines almak nedir ya Gaines kimdir nedir necidir bilmem ama Meziane çok daha iyi o kesin

varya 2026-27 sezonu Euroleague Women şampiyonu olmamızı sağlayacak hamleler geldi ama içimde o kadar buruk bir sevinç vbar ki anlatamam. Rachid Meziane'nin yattığı iddiaları beni çok üzdü inşallah fener amigosu Meriç Tunca'nın yazdığı bu haber asılsız bir yalandan ibarettir ama sanmıyorum. bari git yerine Maljkovic gibi tanınmış iyi koçlardan al ya Corey Gaines kim Allah aşkına? adamı hiç tanımıyorum umarım yanılırım ve iyi çıkar ama en büyük dileğim Rachid Meziane'nin gelmesi

Salaun inanılmaz bir transfer oldu. Sene başı yaptığım listede en istediğim 3-4 oyuncudan biriydi. Kuier-Salaun forvetleri ile beraber Avrupa’nın en size’lı forvet ikilisi olduk.

Defne Bürke'yi de alıp son noktayı koyalım.
Bu takıma çok yakışır.

Salaun inanılmaz gelişim gösterdi 2 yıl'da, iyi hamle.Çember koruyacak bı uzun ve skorer bi kısa lazım. Bu dar Avrupa piyasasında umarım iyi isimler çekebilirz.

Salaun inanılmaz gelişim gösterdi 2 yıl'da, iyi hamle.Çember koruyacak bı uzun ve skorer bi kısa lazım. Bu dar Avrupa piyasasında umarım iyi isimler çekebilirz.
Juhasz ve Kuier ile bence pota altını gayet koruyabiliriz. Hof da gayet cüsseli bir uzun. Tam aksine şu an iki tane kısa lazım bence. Bence iki tane iyi kısa alınıp transfer kapatılır.

Salaun inanılmaz bir transfer oldu. Sene başı yaptığım listede en istediğim 3-4 oyuncudan biriydi. Kuier-Salaun forvetleri ile beraber Avrupa’nın en size’lı forvet ikilisi olduk.
peki koç hakkında ne düşünüyorsun hocam? Meziane yatmış yerine gelecek Corey Gaines nasıl sence?

Corey Gaines eski wnba coachu ..
Galatasaray erkek basketbol takımı eski oyuncusu

Corey Gaines eski wnba coachu ..
Galatasaray erkek basketbol takımı eski oyuncusu
biliyorum ama rachid meziane yerine onun gelmesi iyi mi, iş yapar mı onları kestiremiyorum. Taurasili kadrosuyla 2009 WNBA Şampiyonluğundan başka başarısı var mı bilmiyorum mesela

Johannes'den sonra yine gözlerimizin pasını silecek bir oyuncu Salaun. Büyük iş oradan çıkarıp getirmek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Plum prime döneminde olan bir oyuncu, wnba'de kendisinden daha iyi 3 tane kısa oyuncu sayamazsın

Salaün ve Sevgi muazzam transferler. Koçtan patlamazsak takım seneye artık kupa kazanır.

Geri