Kelsey Plum 31 yaşındaSalaun ve Plum aldığımız konuşuluyor Plum yaşlı olsada iyi oyuncu çok iyi transferler yapmışız bide Lacanı bitirip Rachid Meziane'nin prüzlerini çözersek aşırı dominant bir takım kurmuş oluruz birçok kupaya ambargo koyarız fener zaten bu sene zorda rupert ve gabby'i kaybettiler, sevgiyi bize kaptırdılar, emma iyi kadro kurulmazsa gelmeyecek yani bu sene üstünlük bizde HEYECANDAN ÖLEN VARRRRRRR
bende beğendim iş yapacağına inanıyorum taymda bir arkadaş herkesi çöplüyor ona canım sıkıldı biraz salaün transferine bile vasat dedi dalga geçiyordur umarım ya. Ama bence hazır ritmi yakalamışken Plum ve Salaünden sonra Lacan ve Rachid hocayıda halletmeliyiz. Salaün elbette Lacandan çok daha iyi ama Lacanda boş oyuncu değil şimdi. ama hepsinden çok Rachid Meziane'nin çözülmesini istiyorum Meziane yerine Gaines almak nedir ya Gaines kimdir nedir necidir bilmem ama Meziane çok daha iyi o kesinKelsey Plum 31 yaşında
Geçen yıl 26 sayı ortalamasıyla oynamış.
Yazılanlar doğruysa müthiş iki transfer
Aynen bende şimdi okudum. Yine duygularımla oynadılarKelsey Plun yalanmış bu arada.
Juhasz ve Kuier ile bence pota altını gayet koruyabiliriz. Hof da gayet cüsseli bir uzun. Tam aksine şu an iki tane kısa lazım bence. Bence iki tane iyi kısa alınıp transfer kapatılır.Salaun inanılmaz gelişim gösterdi 2 yıl'da, iyi hamle.Çember koruyacak bı uzun ve skorer bi kısa lazım. Bu dar Avrupa piyasasında umarım iyi isimler çekebilirz.
peki koç hakkında ne düşünüyorsun hocam? Meziane yatmış yerine gelecek Corey Gaines nasıl sence?Salaun inanılmaz bir transfer oldu. Sene başı yaptığım listede en istediğim 3-4 oyuncudan biriydi. Kuier-Salaun forvetleri ile beraber Avrupa’nın en size’lı forvet ikilisi olduk.
biliyorum ama rachid meziane yerine onun gelmesi iyi mi, iş yapar mı onları kestiremiyorum. Taurasili kadrosuyla 2009 WNBA Şampiyonluğundan başka başarısı var mı bilmiyorum meselaCorey Gaines eski wnba coachu ..
Galatasaray erkek basketbol takımı eski oyuncusu
Çok iyi topçuydu,o boyu ile bütün ribaundları alırdı..Corey Gaines eski wnba coachu ..
Galatasaray erkek basketbol takımı eski oyuncusu
Plum prime döneminde olan bir oyuncu, wnba'de kendisinden daha iyi 3 tane kısa oyuncu sayamazsınSalaun ve Plum aldığımız konuşuluyor Plum yaşlı olsada iyi oyuncu çok iyi transferler yapmışız bide Lacanı bitirip Rachid Meziane'nin prüzlerini çözersek aşırı dominant bir takım kurmuş oluruz birçok kupaya ambargo koyarız fener zaten bu sene zorda rupert ve gabby'i kaybettiler, sevgiyi bize kaptırdılar, emma iyi kadro kurulmazsa gelmeyecek yani bu sene üstünlük bizde HEYECANDAN ÖLEN VARRRRRRR