Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Turnuvada böyle bir uygulama olup olmaması önemli değil, biz bunu prestij olarak eklemeliyiz. Herhangi bir yabancı fan, medya mensubu vs gördüğünde bu bir şey anlatır öyle ya da böyle.
Bizde 1, onlarda 2 görünecek diye özgüvensiz olmaya da gerek yok, olmayan yıldız peşinde koşulsun demiyorum futboldaki gibi. Medyadaki spor kulübü eksenli algılara karşı en ufak eylem bile önemli.
Yani rakibimiz gibi yıldız histerisine kapılmak ve bunu meşru göstermek çok acayip ya…
İllegal yıldız ekleyince elimize ne geçecek? Zamanında biz birken onlar senelerce sıfırdı zaten. O zaman bile yapmamışken şimdi niye yapalım? Zaten bu branşı az buçuk takip eden herkes ilk finalde bizim Fenerbahçe’yi yenip kupayı aldığımızı gayet iyi biliyor. Önermiş olmak için bir şeyleri önermeyelim lütfen. Biz gayet de spor kulübüyüz, kendimizi rakibin yaptığı gibi bakın bizde bunlar bunlar varrrr diye kanıtlama ihtiyacımız yok. Kupa müzede gayet güzel duruyor.