bu takım fenerle eşleşmediği sürece her türlü final oynar ama mesele final oynamak değil, mesele finali kazanabilmek. Avrupada bizle rekabet edebilecek takım yok bizim tek rakibimiz hem ligde hem avrupada fenerbahçe. Sydney Taylor iyi oyuncu ama daha iyileri lazım nitekim fenerbahçe Meesseman ile anşaltığı an oyun biter. Bizim tek şansımız fenerin yıldızlarına cevap olarak ABDli yıldızlar indirmek. Ama kontenjan olayı varmış sanırım ve ABDli kontenjanından birini Sydney için kullanmışız sanırım inşallah kıta dışı bir süperstar alırızAraştırdığıma göre şutlarının yanında içeri penetreleride iyi olan bir oyuncu.Ama beni etkileyen bir iki numaraya göre fiziğinin yardımı ile savunmada adam değişmelerde uzuna zorluk çıkaran bir oyuncu olması.Sallaun,awak gibi oyuncular ile beraber takımın fizik kalitesi farklı bir hal almaya başladı.Umarım iyi bir coach ve skorer bir pg ile güzelde hücum setleri oluşturulursa bu takım euroleague de net final oynar
Hayır.Defne Bürke bu pastanın çileği olur.
Yıllarca kupalara damga vururuz.
Ekrem Memnun onu da alıp gelsin![]()
Oyuncu yok.bu takım fenerle eşleşmediği sürece her türlü final oynar ama mesele final oynamak değil, mesele finali kazanabilmek. Avrupada bizle rekabet edebilecek takım yok bizim tek rakibimiz hem ligde hem avrupada fenerbahçe. Sydney Taylor iyi oyuncu ama daha iyileri lazım nitekim fenerbahçe Meesseman ile anşaltığı an oyun biter. Bizim tek şansımız fenerin yıldızlarına cevap olarak ABDli yıldızlar indirmek. Ama kontenjan olayı varmış sanırım ve ABDli kontenjanından birini Sydney için kullanmışız sanırım inşallah kıta dışı bir süperstar alırız
Özellikle Bürke gibi bir isim lazım bize.Oyun kurucu yıldız olmalı ..
Bizimde koç belli değil ki daha.HEYECANDAN ÖLEN VAR GERÇEK Mİ O HABERRRRR (eğer haber gerçekse ve Ahmet Çakı sezon sonuna kadar kalırsa 2026-27 Sezonu EuroLeague Women Şampiyonu: Galatasaray Çağdaş Faktoring)
aman tövbe de ne yakubuBizimde koç belli değil ki daha.
Yakup Sekizkök gelirse mesela yine şampiyon adayı olur muyuz![]()
Maçlar sahada kazanılır hocam bizi fbden ayıran en önemli özellik bu. Kafamızda düşünerek kupa kazanamayiz.HEYECANDAN ÖLEN VAR GERÇEK Mİ O HABERRRRR (eğer haber gerçekse ve Ahmet Çakı sezon sonuna kadar kalırsa 2026-27 Sezonu EuroLeague Women Şampiyonu: Galatasaray Çağdaş Faktoring)
hocam doğru söylüyorsun ama düşünmeden de edemiyorum bu sene en çok umut vaadeden 2 branş erkek voletbol ve kadın basketbol. erkek voleyboldan hiç anlamıyorum ama kadın basketboldan yine birazda olsa anlıyorum o yüzden hep kadın basket üzerine düşünüyorum. İnşallah bu sene yüzümüzü kara çıkarmazlarMaçlar sahada kazanılır hocam bizi fbden ayıran en önemli özellik bu. Kafamızda düşünerek kupa kazanamayiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.