2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Muhsin ve Fabian yerine kimler gelecek merak ediyorum daha iyilerini bence zor buluruz.
White son maçlarda çok kafa karıştırdı . Son iki maçta savunması çok iyiydi . Kalsa mı iyi olur gitse mi bilemedim

Arkadaşlar kafanız mı güzel dalga mı geçiyorsunuz? Seninle aynı bütçedeki beşiktaş normal sezonda 25-5 yapıp 2. olup muhtemelen de final oynuyor.

Niye 8. olacaksın? Böyle yenilgiyi kafadan kabullenmek var mı? Ki bu beşiktaş geçen sezon da normal sezonu 2. bitirip final oynamıştı.
Bütçen aynı olsa ne değişir.Beşiktaş’ın kadrosu bizden daha iyi sen Manisa’da 150k alan adama 500 k veriyorsun ,Emekli olması gereken adama 800 k veriyorsun ne bekliyorsun ki

Galatasaray'ın yeni sezon için temasta olduğu isimler konuşuluyor bir süredir. Wilbekin de Pierre de kaliteli ama ciddi sağlık problemleri olan oyuncular. Onlara güvenerek yola çıkılır mı, ben olsam çıkmam. Çıkanın da aldığı riske şaşırırım. Buğrahan, Can, Muhsin değerli Türk oyuncular, küstürmek yanlış karar her koşulda.

Herkesin ayrıldığı CL'den devam edilecek gibi gözüküyor, o da ayrı sorun. Basketbol yöneticisi olarak görev alacağı söylenen kişi ikinci maçta salonda yoktu, bugün de gelmemiş. Öyle sahipsiz, kendi halinde bir sağa bir sola savruluyor Galatasaray basketbolu.

Demiş Çağlar Torun

Galatasaray'ın yeni sezon için temasta olduğu isimler konuşuluyor bir süredir. Wilbekin de Pierre de kaliteli ama ciddi sağlık problemleri olan oyuncular. Onlara güvenerek yola çıkılır mı, ben olsam çıkmam. Çıkanın da aldığı riske şaşırırım. Buğrahan, Can, Muhsin değerli Türk oyuncular, küstürmek yanlış karar her koşulda.

Herkesin ayrıldığı CL'den devam edilecek gibi gözüküyor, o da ayrı sorun. Basketbol yöneticisi olarak görev alacağı söylenen kişi ikinci maçta salonda yoktu, bugün de gelmemiş. Öyle sahipsiz, kendi halinde bir sağa bir sola savruluyor Galatasaray basketbolu.

Demiş Çağlar Torun
Buğrahan değerli oyuncu, küstürmemek lazım dediği anda okumayı bıraktım. :)

Geri