2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Muhsin ve Fabian yerine kimler gelecek merak ediyorum daha iyilerini bence zor buluruz.
White son maçlarda çok kafa karıştırdı . Son iki maçta savunması çok iyiydi . Kalsa mı iyi olur gitse mi bilemedim

Arkadaşlar kafanız mı güzel dalga mı geçiyorsunuz? Seninle aynı bütçedeki beşiktaş normal sezonda 25-5 yapıp 2. olup muhtemelen de final oynuyor.

Niye 8. olacaksın? Böyle yenilgiyi kafadan kabullenmek var mı? Ki bu beşiktaş geçen sezon da normal sezonu 2. bitirip final oynamıştı.
Bütçen aynı olsa ne değişir.Beşiktaş’ın kadrosu bizden daha iyi sen Manisa’da 150k alan adama 500 k veriyorsun ,Emekli olması gereken adama 800 k veriyorsun ne bekliyorsun ki

Galatasaray'ın yeni sezon için temasta olduğu isimler konuşuluyor bir süredir. Wilbekin de Pierre de kaliteli ama ciddi sağlık problemleri olan oyuncular. Onlara güvenerek yola çıkılır mı, ben olsam çıkmam. Çıkanın da aldığı riske şaşırırım. Buğrahan, Can, Muhsin değerli Türk oyuncular, küstürmek yanlış karar her koşulda.

Herkesin ayrıldığı CL'den devam edilecek gibi gözüküyor, o da ayrı sorun. Basketbol yöneticisi olarak görev alacağı söylenen kişi ikinci maçta salonda yoktu, bugün de gelmemiş. Öyle sahipsiz, kendi halinde bir sağa bir sola savruluyor Galatasaray basketbolu.

Demiş Çağlar Torun

Galatasaray'ın yeni sezon için temasta olduğu isimler konuşuluyor bir süredir. Wilbekin de Pierre de kaliteli ama ciddi sağlık problemleri olan oyuncular. Onlara güvenerek yola çıkılır mı, ben olsam çıkmam. Çıkanın da aldığı riske şaşırırım. Buğrahan, Can, Muhsin değerli Türk oyuncular, küstürmek yanlış karar her koşulda.

Herkesin ayrıldığı CL'den devam edilecek gibi gözüküyor, o da ayrı sorun. Basketbol yöneticisi olarak görev alacağı söylenen kişi ikinci maçta salonda yoktu, bugün de gelmemiş. Öyle sahipsiz, kendi halinde bir sağa bir sola savruluyor Galatasaray basketbolu.

Demiş Çağlar Torun
Buğrahan değerli oyuncu, küstürmemek lazım dediği anda okumayı bıraktım. :)

Bütçe artıyor Muhsin gidiyor neden?

Ataman oyuncu bazlı bir koç. Fark yaratacak oyuncun yoksa verimli olmaz. Saha içi çözüm pek üretmiyor.

10-15-20 yıl önceki oyuncu havuzu yok. Paranın anlamı azaldı. Ya çok paran olacak az sayıdaki elit oyuncuyu alıp, yanlarına ya tutarsa adamları alacaksın tutmayanı da değiştireceksin.
Ya da iyi gözlem (ki eskisi kadar önemi kalmadı oyuncu neredeyse yok çünkü) ve saha içi saha dışı idareyle bir yapı oluşturacaksın. O konuda yönetim kötü. Son 10 yılda Bursa Karşıyaka Beşiktaş Telekom bizden daha kurumsaldı.

Pozecco nun dokunuşu fark yarattı. Transferler kötüydü ama bu dar havuzda sezon içi oyuncu bulmak zor. Transferde Micov ve profesyonel yönetim koçtan bağımsız doğru hareket edebilmeli tek başına ne koç ne menajer yetkili olmamalı zaten.

Beşiktaş la bütçe aynı olabilir de bütçe hariç herşey farklı.
Küçük ama atmosferi iyi bir salonları ortamları var. Nedim Yücel Alimpijevic farkı var. Biz 2 sezon Yakup hocayla zaman kaybettik. İki sezon ana kadroyu Beşiktaş korudu. Bir her sezon gelen gideni hesabı belli değil. Kadro mühendisliği sıkıntılı, profesyonel idareci antrenör grubu dışında itici denetleyici destekleyici bir yönetim yoktu.

Geçen sezon ehven-i şer bir oyunla hasbelkader BCL de final kaldık diye koçla devam ettik. Koç maalesef sezonu çöpe attı. Final oynamış koçu gönderemedi yönetim anlaşılır da. Ama sözleşme yenilemeyi anlamadım final dışında oynanan oyun ve ligde berbatken yeni sözleşme yapmak net hataydı.

McCollum'undan, Micov'una ve Buğrahan'ına bütün Ergin Ataman artıkları bu takımdan hemen kovulmalı. Buna itiraz edecekse Pozzecco'da gönderilmeli. Jaka Lakovic'in koçluğunda tüm yabancıların yenilendiği ve Can Korkmaz dışındaki tüm yerlilerin yenilendiği bir takım kurulmalı.

Willbekin ve Aleksej Nikolic'le de anlaşma yapılmışsa hemen iptal edilmeli.

Sana acı gerçeği söyleyeyim.

Hayatın boyunca bu şubeye dair gördüğün tek lig şampiyonluğunu ve Avrupa Kupasını getiren adam ERGİN ATAMAN.

Şimdi az ötede ağlamaya devam edebilirsin

N.İvanovic ismi dolaşıyor twitırda.

Abdurrahim Albayrak’ın sözü geldi aklıma, “Resmen fazia”

Ha bir de Micov göreve geldiğinde buraya yazdığım gönderiyi hatırladım.
“Sonu -ic ile biten 2. sınıf Avrupalıları takımda görme ihtimalimiz rahatsız edici”

Üvey evlat statusunden çıkarmak lazim bu bransi; benim konuştuğum cikacagi yonunde ama söylemle eylem ne derece uyuyacak gorecegiz...
Ben dedigim gibi kalite yabancı ve yerliler bekliyorum misal Yiğit Arslan sana + verir, Berkan konusunda şüphelerim var ama notrum.
Olur olmaz Ömer Faruk zorlamaliydik, Cedi zorlamaliyiz vs gibi.

Geri