2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu arada şunu da söylemek lazım. Sezon henüz başlamamışken biz bu 4 oyuncunun en azından 2'sinden neden çıkmıyoruz? Bu bana mantıklı gelmiyor. Sezon başlamamış, kontratlar ön kontrat mı? resmi imza mı belli değil. Hele ki ön kontrat ise çok kolay çıkabilmen lazım. Bence bu konu yanlış yönetiliyor. Sezonun başlamadığı ortamda bu oyunculardan çok rahat çıkabilirsin. Kaldı ki çıkabilmek zaten yöneticinin becerisini göstermesi gereken alan. Bu kontratlar yapılmış bunlar oynasınlar diye bir yaklaşım olabilir mi?

Vrenz'e 2 sene 1 milyon dolar bağlayamazsın. Bu kontratları bozmanın bir yolu vardır mutlaka. O zaman yöneticinin biri 100 bin dolarlık oyuncuya 1 milyon dolar versin sonra sen de paşa paşa o parayı öde. Bu sözleşmelerden az hasarla çıkmanın mutlaka bir yolu vardır.

Ayrıca Efe Mandıracı'ya da senelik 1.25 milyon euro verilmiş. Galatasaray'ın Voleybol'da böyle büyük paralar ödeme lüksü var mı çok emin değilim.

Erkek Basketbol'a para harcayıp diğerlerini biraz daha rölanti'de geçmek bence daha mantıklı bir yönetim şekli eğer kuvvetli sponsorların yoksa.
Muhtemelen 4 oyuncuyla da sözleşme imzalandı.Hepsiyle de yüksek kontratlar yapıldı.Şimdi çıkmak istesen bütçe epey bi azalacak.Zaten İvanovic buyoutla geldi.Bu yüzden oyunculardan çıkılmak istenmiyor.Yine inanılmaz kötü bütçe kullanımı görüyoruz.

Son düzenleme:
Gelince mutluluktan havalara uçtuğumuz Micov , kazığı çaktı gitti . 😡

BJK de yarı finalde elenmeyi başarısızlık gösterecek hale getirmek bile başlı başına ne kadar iyi koçluk yaptığının kanıtı. Bundan sonra kariyeri kötüye gider gitmez bilmeyiz ama BJK'de yaptığı işlere balon demek komik.

O 3'lükler girmese muhabbeti hemen her koçun kazandığı başarılarda yapılabilir bir sığ bir yorum bence.
Üçlükler girmeseden kastım , oyun planının bu olduğu , farklı planlarının olmaması

Geri