2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu arada şunu da söylemek lazım. Sezon henüz başlamamışken biz bu 4 oyuncunun en azından 2'sinden neden çıkmıyoruz? Bu bana mantıklı gelmiyor. Sezon başlamamış, kontratlar ön kontrat mı? resmi imza mı belli değil. Hele ki ön kontrat ise çok kolay çıkabilmen lazım. Bence bu konu yanlış yönetiliyor. Sezonun başlamadığı ortamda bu oyunculardan çok rahat çıkabilirsin. Kaldı ki çıkabilmek zaten yöneticinin becerisini göstermesi gereken alan. Bu kontratlar yapılmış bunlar oynasınlar diye bir yaklaşım olabilir mi?

Vrenz'e 2 sene 1 milyon dolar bağlayamazsın. Bu kontratları bozmanın bir yolu vardır mutlaka. O zaman yöneticinin biri 100 bin dolarlık oyuncuya 1 milyon dolar versin sonra sen de paşa paşa o parayı öde. Bu sözleşmelerden az hasarla çıkmanın mutlaka bir yolu vardır.

Ayrıca Efe Mandıracı'ya da senelik 1.25 milyon euro verilmiş. Galatasaray'ın Voleybol'da böyle büyük paralar ödeme lüksü var mı çok emin değilim.

Erkek Basketbol'a para harcayıp diğerlerini biraz daha rölanti'de geçmek bence daha mantıklı bir yönetim şekli eğer kuvvetli sponsorların yoksa.
Muhtemelen 4 oyuncuyla da sözleşme imzalandı.Hepsiyle de yüksek kontratlar yapıldı.Şimdi çıkmak istesen bütçe epey bi azalacak.Zaten İvanovic buyoutla geldi.Bu yüzden oyunculardan çıkılmak istenmiyor.Yine inanılmaz kötü bütçe kullanımı görüyoruz.

Son düzenleme:
Gelince mutluluktan havalara uçtuğumuz Micov , kazığı çaktı gitti . 😡

BJK de yarı finalde elenmeyi başarısızlık gösterecek hale getirmek bile başlı başına ne kadar iyi koçluk yaptığının kanıtı. Bundan sonra kariyeri kötüye gider gitmez bilmeyiz ama BJK'de yaptığı işlere balon demek komik.

O 3'lükler girmese muhabbeti hemen her koçun kazandığı başarılarda yapılabilir bir sığ bir yorum bence.
Üçlükler girmeseden kastım , oyun planının bu olduğu , farklı planlarının olmaması

Gerçekten bu şubeyi takip etmeyi bırakacağım artık. Lanetlenmiş bu şube, düzelmez. Başkan da umarım 2-3M'den 1 kuruş fazla para akıtmaz buraya artık.
Yıllardır 2 sezon hariç gelenlerin bir halt ettikleri yok. 3 kuruşluk oyunculara 10 kuruş verip alelacele mayısta getirmelerinden sıkıldım.

Gerçekten bu şubeyi takip etmeyi bırakacağım artık. Lanetlenmiş bu şube, düzelmez. Başkan da umarım 2-3M'den 1 kuruş fazla para akıtmaz buraya artık.
Yıllardır 2 sezon hariç gelenlerin bir halt ettikleri yok. 3 kuruşluk oyunculara 10 kuruş verip alelacele mayısta getirmelerinden sıkıldım.

Bu şube iyice kendini kısır döngüye soktu.Yönetici,gm,koç kim olursa olsun sevmediğim birisi olsa bile her zaman herkesi desteklemekten yanayım fakat biz neyi destekleyeceğiz ? Yıllardır gördüğümüz şey transferde yapılan hatalar,yanlış alınan kararlar,sezon ortası olası koç değişiklikleri,işler yine kötüye gittiğinde gm değişiklikleri oluyor.Taraftara pozitif sunulan bir şey yok.

Başkanda bu şubeyle ilgilenmediği için oluyor bunlar.Sen 1 senelik bir GM kariyeri olan adamı transferler için görevlendirirsen olacağı bu zaten.

Size bir bomba vereyim olmaz ama Larkine yillik 3,5 milyon usdden 3 yillik kontrat önerdik olmaz ama bence teklif ciddi...

Size bir bomba vereyim olmaz ama Larkine yillik 3,5 milyon usdden 3 yillik kontrat önerdik olmaz ama bence teklif ciddi...

İstihbaratına saygı duymakla beraber transfer döneminde yaptığımız iddia edilen hamleler fazlasıyla tutarsız ve birbiriyle örtüşmüyor.

Larkin’i belki ikna edemeyebilirsin ama şu kontratı teklif edecek bütçen varsa İvanovic’ten, Nikolic’ten çıkman yarım saatini almaz. Ya da ne bileyim yerli uzun diye gidip Berkan’ı almazsın.

Larkin kabul etmedi mi bu teklifi, git o zaman Erkan-Şehmus-Ömer üçlüsünü çek bu paraya. Ama biliyoruz ki birisini bile almamız hiç kolay görünmüyor.

Kısacası Mbappe’ye yıllık 30 milyon teklif edip kabul etmediğinde yerine 2 milyona Bertuğ alıyorsan Mbappe’ye verdiğin teklifin samimiyetinden şüphe duyarım

Bu arada K.Alexander Telekom’dan ayrılmış. Takımdaki 4 numaraların Vrenz gibi yumuşak ve Pierre gibi undersize olduğu düşünüldüğünde alacağımız iki uzundan birisi bence 4’ten süre alıp oraya sertlik katabilmeli.

Alexander’ı geçen sene de istemiştim. Eğer Makoundu gibi daha yüksek profil 4.5’a gidilmeyecekse Alexander’ı back up 5/4.5 olarak isterim

Ne kadar doğru blmiyorum ama , eğer para verebiliyorsak daha gencine Malachi Flynn'e gitsek daha iyi olmaz mı? Larkin tamam çok iyi oyuncu yerli statüsünde ama, 34 yaşına basacak ve çok sık sakatlanıyor. Bize gelince yine 30 dk civarı oynayacak o yüzden sakatlanması olası. O yüzden paramız varsa eğer Flynn'e gitmek daha mantıklı olur. 3.5 milyon dolar çok para bizim için zaten. Hem Efesliler de Larkinden çıkmak istiyorlar. Onun kaprisleri de çekilmez.

Erkek basketbol bizi kanser edecek . Bu sene için nasıl da umutluydum . Bu sefer de Micov mahvetti takımı 😡😡😡😡😡

Haberin doğruluk payı ne
GS TATIL lansmanında söylendi tarafıma ki sadece ben yoktum bir cok kisi vardi orada biz sorular sorunca cok güçlü kadro kuracağız daha alacagimiz cok iyi yerli-yabanci oyuncular var diyerek Larkin ile ilgili kısmı söylendi.
Olabilecek birkac isim de soylendi ama onlar olabilitesi yuksek diye yazmıyorum malum X'de yazılıyor burada soylenenler ama Larkin olmaz diye yazdım.

GS TATIL lansmanında söylendi tarafıma ki sadece ben yoktum bir cok kisi vardi orada biz sorular sorunca cok güçlü kadro kuracağız daha alacagimiz cok iyi yerli-yabanci oyuncular var diyerek Larkin ile ilgili kısmı söylendi.
Olabilecek birkac isim de soylendi ama onlar olabilitesi yuksek diye yazmıyorum malum X'de yazılıyor burada soylenenler ama Larkin olmaz diye yazdım.
Yıllık 3.5 milyon euro tam bir soygun olur. Larkin, bu paraları hak edecek seviyede bir oyuncu değil artık. Sanki tek başına bizi şampiyon yapacak.

Anadolu Efes taraftarları bile son dönemde performansından dolayı maçlarda adama tepki gösteriyor, berbat oynadığını söylüyor. Biz ise gidip 3.5 milyon euro teklif ediyoruz. Bu paraya çok daha mantıklı hamleler yapılabilir.

Bu branşlarda herhangi bir oyuncuya böyle bir para verme şansımız yok bence.

Larkin ismi geçti mi açıkça

Larkin'e 3.5 milyon mu? Alper Yılmaz sizin kulüp binasına kadar sırtında bırakır bizzat. :D

Larkin'i biz hariç alacak olana hayırlı olsun.Mart ortasına kadar yine oynamaz.Üstüne davranış olarak gelen yabancıları da kendine benzetir.

Son dönemde yazılıp çizilenlerden gerçekçi gelen ve beni birazcık heyecanlandıran tek isim Erkan Yılmaz. Umarım alırız. Onun dışında, çok iyi yerliler alacağız denilip Berkan' a, Yiğit' e gitmek; koç tercihimiz; genel menejerlerimiz; Micov' un transferleri ve bunlardan çıkılamaması; yönetimdeki kopukluk; alınamayacak tuhaf isimlerin türemesi; hiçbir şeyin net olmaması... Hepsi ayrı ayrı fiyasko.

Geri