SinanBerkay
Kayıtlı Üye
Takımdan kimler gidecek, kimler kalacak o belli mi mesela? Konuştuğumuz başarı hedefleri biraz da kadro istikrarına bağlı değil mi?
Buğrahan ve can kalıyor.Yabancıların hepsi gidecek bir tek jerome Robinson'un kalma ihtimali var.Takımdan kimler gidecek, kimler kalacak o belli mi mesela? Konuştuğumuz başarı hedefleri biraz da kadro istikrarına bağlı değil mi?
Devam diye açıklama yaptı mevcut koç bu saatten sonra değişim olacağını sanmam ayrıca yunan macerasının özellikle bu yılı Ergin hocayı çok yıprattığını bir müddet dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Ergin ataman büyük ihtimalle ayrılır. Ayrılık gerçekleşirse pozzecco meselesini yeniden gözden geçirmeliyiz
Büyük kulüpler için en önemli şey statik kalmamak gelişmelere reaksiyon vermektir.Devam diye açıklama yaptı mevcut koç bu saatten sonra değişim olacağını sanmam ayrıca yunan macerasının özellikle bu yılı Ergin hocayı çok yıprattığını bir müddet dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle öyle zaten Ergin Ataman’ın ayrılacağı yüzde 90 belliydi beklemek lazımdı acele edildi bence Pozzecco konusundaErgin ataman büyük ihtimalle ayrılır. Ayrılık gerçekleşirse pozzecco meselesini yeniden gözden geçirmeliyiz
Ben olsam öyle yapardım. Pozzecco ile yolları ayırır. Önce Ergin Hocayla görüşür olumsuz olması durumunda da Tabellini, Lakovic gibi opsiyonlara bakardım.Kesinlikle öyle zaten Ergin Ataman’ın ayrılacağı yüzde 90 belliydi beklemek lazımdı acele edildi bence Pozzecco konusunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.