2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Eurocup'ta Bourg'dan da mı ucuzdu kadroları? Ya da bir önceki sene elendikleri Cedevita Olimpia'dan da mı ucuzdu?
Tuekiye ligi özelinde böyle. Erkek basketbolda yatırım için birşey anlamalıyız. Zor bir ligimiz var tıpkı kadın voleybol gibi. 15-20 yatırım seni ilk 3 yapmayabilir.

Marcquise Reed le bjk anlaşmış
Sonradan Bahçeşehir devreye girip
260 bin euro fazla para vererek aldı diye yazılıyor

Reed = Saban Lee bence. Küçük takımların büyük oyuncusu. Beşiktaş adına sevindim.

Reed = Saban Lee bence. Küçük takımların büyük oyuncusu. Beşiktaş adına sevindim.
Reed de saben lee de bu lig için çok iyi oyuncular. Reed’i almalıydık

Ayrıca kendi aldığımız oyunculara bakacak olursak onlar küçük takımların küçük oyuncusu

Ya abartmayın. Nikolic sanki bilinmeyen bir basketbolcuymuş gibi konuşuyorsunuz. Adam yıllardır Slovenya Milli Takımı'nın önemli parçalarından biri. EuroLeague ve EuroCup tecrübesi olan bir oyuncu. Ayrıca Slovenya ile Avrupa Şampiyonluğu yaşamış, Dünya Kupası ve Olimpiyatlar görmüş bir guard.

Son iki sezonda ise kariyerinin en olgun dönemine girdi. Bu sezon EuroCup'ta 15.4 sayı, 3.8 asist ortalamaları yakaladı ve ligin en verimli guardları arasında yer aldı.

Sanki Slovenya'nın bir köyünden keşfedilip getirilmiş, kimsenin tanımadığı bir oyuncu gibi anlatmayin. Avrupa basketbolunu takip eden herkesin bildiği, kariyeri ve referansları olan bir oyuncudan bahsediyoruz.
Keşke Slovenya'nın bir köyünden bulunsaydı. Yine sezon içinde olacak gitgellerle maaş bütçesi yine şişecek ve kağıt üzerinde büyük bütçeli ama kötü bir takım çıkacak ortaya.

Bahçeşehir kadar olamadık yazık

Bahçeşehir dediğin takım senelerdir senden kat kat fazla harcıyor.
Öyle bir şey yok yakındır bütçeler. Niye bu isimsiz hesaplar yönetim aklamaya çalışıyor gibi takılıyor?

Bahçeşehir'in bütçesi 2 sezondur bizden düşük. Gelecek sezon da düşük olabilir. Önümüzdeki aylarda yapacakları ve bizim yapacağımız hamlelere bağlı olarak belli olacak bu durum. Bizden bütçesi yüksek olacaksa da küsurat farkıyla olacaktır.

Sorun şu onlar 6-7 milyon dolara 6-7 milyon dolarlık takım kuruyor bütçeyi verimli harcıyor.

Sen 6-7 milyon dolara 3 milyonluk takım kuruyorsun. Bir yerlerden kayıp kaçak var😊

Onlar ilk sene malachi flynn’a 1 milyon dolar veriyor sen gidip palmer’a 700-800 errick mccolluma 850k veriyorsun.

Yaşlanmış mccolluma 850k vermek, dizleri patlak pierre 850k vermek yerine 900k-1 milyon dolar civarına çok iyi oyuncular alırsın. Sen 1 milyon doları 250k’lık vrenz’e senelik 500k vererek bağlıyorsun.

Rica ediyorum artık bütçe edebiyatı yapmayalım, çünkü komik oluyor.

Marcus bingham’ unics’in en iyi oyuncusuydu fener 800k’ya almış tabi ki Euroleague avantajı var ama sen de bu kalibredeki doğru oyunculara 1 milyon verirsin ikna edersin. Sen bu paraları bitik patlak oyunculara vermeyi tercih ediyorsun.

Birileri basketbol şubesinde at koşturuyor o birileri tabi ki Ergin ataman gelsin istemez çünkü ataman gelirse karar verici ataman olacak ve onlar at koşturamayacak.

Vidorreta iyi teklife rağmen sana yok çekiyor yorgunum diyor Zaragoza ile anlaşıyorum diyor ama Malaga çıkınca dümeni malaga’ya kırıyor.

Vidorreta iki kez almış bcl’yi koç biz çiftlik değiliz ve bu kupayı bu sene alıcaz, seni istiyoruz deseydin bence gelirdi.

Öyle bir şey yok yakındır bütçeler. Niye bu isimsiz hesaplar yönetim aklamaya çalışıyor gibi takılıyor?
Ne alakası var yönetim aklamakla? Bütçesi bizden fazla dedim diye yönetim mi aklamış oluyorum. Komik olmayın.

Ne alakası var yönetim aklamakla? Bütçesi bizden fazla dedim diye yönetim mi aklamış oluyorum. Komik olmayın.
Şunun bütçesi bizden fazla bunun bütçesi bizden fazla biz kimiz ki gibi söylemler dolaylı olarak yönetimi aklamak.

Beşiktaş seninle denk bütçesiyle iki sezondur final oynuyor. Bu gerçekliği bir kenara koyunca bütçe konuşmanın manası yok. Galatasaray basketbolu ya kötü yönetiliyor ya da birileri buradan nemalanıyor.

Futbol odaklı takılıp biz kimiz ki basketbolda para harcayalım tarzı takılan herkes bence yönetimi aklıyor. Futbolda başarı olduğu için bir şeyler örtülüyor. Futbolu da çok iyi yönettiklerini düşünmüyorum

Bahçeşehir'in bütçesi 2 sezondur bizden düşük. Gelecek sezon da düşük olabilir. Önümüzdeki aylarda yapacakları ve bizim yapacağımız hamlelere bağlı olarak belli olacak bu durum. Bizden bütçesi yüksek olacaksa da küsurat farkıyla olacaktır.
Emin misiniz? adamlar Mirotic kovalıyor diye haber çıktı. Bütçe problemleri yok. hoca problemleri vardı onu da çözdüler gibi. Haa bir de 100-200 kişiye oynuyorlar.

Emin misiniz? adamlar Mirotic kovalıyor diye haber çıktı. Bütçe problemleri yok. hoca problemleri vardı onu da çözdüler gibi. Haa bir de 100-200 kişiye oynuyorlar.
Geçen senelerde denkti bütçeler onlar bütçeyi düzgün kullanıyordu sen sene içinde harcadıklarınla onları geçmişsindir.

Bu sene ise eğer Malachi flynn’a 2 milyon dolar verdilerse geçmişlerdir bizi ama yine öyle kat kat fazla gibi bir durum yoktur. Ayrıca senin baz alman gereken takım Beşiktaş Bahçeşehir değil.

Beşiktaş ante zizic gibi iyi bir oyuncuyu 700k’ya oynatıyor. Sen 500’e Vrenz alıyorsun.

Ayrıca jonah mathews buraya gelirken bizimle de adı geçmişti ciddi olarak. Bizimkiler biz tercih etmedik demişti. O dönem ben gelmesini çok istemiştim. Bazı arkadaşlar da istememişti. Bugün o istemeyen arkadaşlar mathews çok iyi oyuncu diyor. Mathews o gün de alınması gereken iyi bir oyuncuydu.

Geçen senelerde denkti bütçeler onlar bütçeyi düzgün kullanıyordu sen sene içinde harcadıklarınla onları geçmişsindir.

Bu sene ise eğer Malachi flynn’a 2 milyon dolar verdilerse geçmişlerdir bizi ama yine öyle kat kat fazla gibi bir durum yoktur. Ayrıca senin baz alman gereken takım Beşiktaş Bahçeşehir değil.

Beşiktaş ante zizic gibi iyi bir oyuncuyu 700k’ya oynatıyor. Sen 500’e Vrenz alıyorsun.

Ayrıca jonah mathews buraya gelirken bizimle de adı geçmişti ciddi olarak. Bizimkiler biz tercih etmedik demişti. O dönem ben gelmesini çok istemiştim. Bazı arkadaşlar da istememişti. Bugün o istemeyen arkadaşlar mathews çok iyi oyuncu diyor. Mathews o gün de alınması gereken iyi bir oyuncuydu.
O dönem Jonah Matthews yerine jonah Radebough tercih edilmişti

Geri