Galatasaray NBA europe için böyle bir yatırımı yapmak yerine Euroleague a lisansı için yatırım yapmalıydı bence.
Nba europe EL takımları olmadan ölü doğacak bir proje izlenimi veriyor.
Galatasaray NBA europe için böyle bir yatırımı yapmak yerine Euroleague a lisansı için yatırım yapmalıydı bence.
Nba europe EL takımları olmadan ölü doğacak bir proje izlenimi veriyor.
Allah aşkına neyle ne istiyorsunuz kurban olayım ya? Efes, Ergin hocayla şampiyon olan takım gibi olsa, Fener bu seviyede olsa, Bahçeşehir parayı muazzam kullanıp bütçesinin de üstünde iş yapsa BJK bir zahmet geçemesin zaten böyle mantık mı olur?
Bunun için diyorum Bourg da senden daha düşük bütçeyle senden daha iyisini yapabilir bu senin kötü olduğun anlamına gelmez. Bazen denk gelir tek senede kazanırsın işte Efes gibi Fener'de tözkezler şampiyon bile olabilirsin o tek senede, bazen 5 senede kazanırsın bir şeyleri. Önemli olan her sene doğruları yapmaya devam edip etmediğin. BJK şuan bir standart buldu, devam ediyor. Lütfen ya BJK'nin yaptıklarını bizim yapsak burada başarısız mı deriz yoksa o takımla gurur mu duyarız?
Pistolis'in ilk senesi yarı finalde Efes'e 5. maçta kaybederken o takım başarısız oldu mu dedik yoksa gurur mu duyduk? Kupalar kazanmak isteriz, herkes ister ama o her zaman sana bağlı da olmayabiliyor. Bizim bütçelerde öncelik kesinlikle gurur duyulacak takım yapmak olmalı. Sonra bütçe olarak da daha fazlasını isteriz zaten, yonetime de baskı olur daha iyisi için zaten o zaman.
Velhasıl kelam BJK bok atılacak durumda değil olmamız gereken durumda bence.
Çok karşılıklı konuşmadan yukarida benzerlerini sorduğum bir iki soruya verilecek cevaplardan BJK'nin durumu hakkında herkes kendi fikrini söyleyebilir tabi.
1- Çok iyi Efes, çok iyi Fener, çok iyi Bahçeşehir olsa BJK'nin iyi olma standardını bunları geçmek olarak mı koymalıyız. Yoksa elbette finaller oynamak, kupa kazanmak için onların da kötü olmasına ihtiyaçları var mıdır? Biz lig şampiyonu olurken veya final oynarken mesela Efes ve Fener F4 oynayan senelerindeki günlerinde mıydı?
2- Atıyorum biz bu sene iyi hamleler yaptık finale çıktık, finalde BJK bizi 3-1, 3-2 yendi. Biz Efes ve Fener zaten kötü, BJK bizden düşük bütçeyle bizi yendi ortada bir başarı yok mu demeliyiz?
3- Pistolis'in ilk senesi hiçbir şey kazanmayan bir takımımız vardı ama o takım için başarısız ya da Abdulrahman Çelebi takımıdır ya mı diyoruz yoksa bizim için örnek bir takım mı diyoruz.
Benim bu sorulara cevabım belli olduğu için BJK'nin durumuna söylenen şeylere "bok atmak" diyorum. Benim düşündüğümün tersine cevapları olanlar da benim söylediklerime başka bir şey diyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.