2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Pozzeccoyu göndermeden önce Ergin Ataman ile anlaşmayı denemeliyiz anlaşamazsak pozzecco kalsın ama anlaşabilirsek pozzecconun yolu açık olsun. Ergin Ataman'ı getirip Reeds+Sissoko çektiğimiz senaryoda ligde fenerle eşleşmediğimiz sürece final, BCL'de ise çok rahat şampiyonluk görüyorum. ama bu 2 başarının gelmesi için 1-2 kaliteli yerli almalı ve taraftar desteğine sahip olmalıyız. Kendi stadımızı yapıyoruz ama stad uzun sürücek gibi EN AZ 4 yılı bulur stad tamamlanana kadar istikrarlı bir performans sergilesek ve taraftarın basketle ilgilenmesini sağlasak kendi stadımız tamamlanınca ardarda başarılar elde eder ve bi süre dominasyon bile kurabiliriz. Hakkımızda hayırlısı

Salon yapılmadan üst düzey bütçelere çıkılmaz bence.
Ergin Ataman ya 1 sene dinlenir yada efes yapar. Sadece hayal bizim için. Helle bcl ve nbe europ için açıklamaları ortadayken bu seviyeye gelmez.

Bahçeşehir flynn ile sözleşme yenilemiş. Yeni sözleşme yıllık 2 milyon dolar.

Biz de Ergin Hocamızla anlaşıp vites büyütmeliyiz. Salon olmadan bütçe artırmayalım diyenlerinki bence geçersiz bir bahane. Ne zaman biteceği belli olmayan salona göre plan yapamayız. Kaldı ki Galatasaray yönetiminin salonu bitirecek ömrü olacak mı onu bile bilmiyoruz.

Dolayısıyla şube yöneticisi bugünü düşünmeli ve vitesi bugün artırmalıdır.

Alın abi alın cebinize bereket hepinizin 20 milyon 30 milyon yada yeni transferleri salalım paralarınıda verelim ama gelmesin bize 7 yeni yabancı😂

Ergin hocayı getirecek yönetici çoktan Euroleague için başvuruyu yapmıştı. Kaldı ki Larkin getirmeyi düşünen adamlar zaten takımı BCL'de tutmazdı. 500-600 bin dolar için Nikolic-İvanovic-Vrenz uğraşmazlardı.

Çıkan transfer haberleri tutarsız geliyor demiştim 2-3 gün önce. Tutarsızlık derken bunları kastediyorum aslında. Adamlar daha BCL'den çıkmıyor ama 3.5 milyona Larkin getireceğiz, Cedi'yi düşüneceğiz, hoca olarak da Ergin hocayı getireceğiz demek.

Transfer konusunda özellikle bu dönem futbolda da basketbolda da taraftar ciddi manipüle ediliyor bana sorarsanız. Boşa hayal kurmayın derim

Son düzenleme:
Şu bütçeyi 1,5 katına çıkarıp Ergin Ataman' ı getirmek Galatasaray için zor olmamalı. Zihniyette hata var malesef.

Ergin hocayı getirecek yönetici çoktan Euroleague için başvuruyu yapmıştı. Kaldı ki Larkin getirmeyi düşünen adamlar zaten takımı BCL'de tutmazdı. 500-600 bin dolar için Nikolic-İvanovic-Vrenz uğraşmazlardı.

Çıkan transfer haberleri tutarsız geliyor demiştim 2-3 gün önce. Tutarsızlık derken bunları kastediyorum aslında. Adamlar daha BCL'den çıkmıyor ama 3.5 milyona Larkin getireceğiz, Cedi'yi düşüneceğiz, hoca olarak da Ergin hocayı getireceğiz demek.

Transfer konusunda özellikle bu dönem futbolda da basketbolda da taraftar ciddi manipüle ediliyor bana sorarsanız. Boşa hayal kurmayın derim
evet bir tutarsızlık söz konusu. Yeni yöneticinin kafası karışık görünüyor.
Fakat Ergin Ataman gelirse Larkin ihtimali hiç azımsanacak bir ihtimal olmaz. Fakat Pozzecco'ya Larkin verecekleri düşüncesini inandırıcı bulmuyorum.

Txus Vidorreta ayrılmış tenerife'den çok iyi bir opsiyon olur diye düşünmüştüm fakat bizimkiler teklif yapmış ve reddedilmiş sanırım twitter'da yazıldığına göre

Geri