2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bugünkü kurdan 14 milyon dolardan fazla yapıyor. Beşiktaş'ın bütçesinin bu kadar olması mümkün değil. Bahaneye gerek yok gayet iyi bir bütçe doğru düzgün takım kurup ligde final, BCL'de de şampiyonluk hedeflenmeli. Daha azı net şekilde başarısızlıktır.
Beşiktaş yöneticisi, toplam bütçenin 12 milyon dolar olduğunu ve bunun içine vergiler, seyahat giderleri, idari masraflar gibi tüm kalemlerin dahil olduğunu söyledi. Oyuncu maaş bütçesinin ise 6 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Bizim bütçemizde de tüm bu giderler dahil olduğu için, "oyuncu bütçemiz 14 milyon dolar" şeklinde düşünmek doğru değil.

Beşiktaş yöneticisi, toplam bütçenin 12 milyon dolar olduğunu ve bunun içine vergiler, seyahat giderleri, idari masraflar gibi tüm kalemlerin dahil olduğunu söyledi. Oyuncu maaş bütçesinin ise 6 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Bizim bütçemizde de tüm bu giderler dahil olduğu için, "oyuncu bütçemiz 14 milyon dolar" şeklinde düşünmek doğru değil.
Toplam bütçeden bahsediyorum. Oyuncu bütçesi de 8-9 olmalı. Beşiktaş’ın 6-12 durumu tutarsız. 12 milyon dolarlık bir bütçenin oyuncu bütçesi 6’dan fazla olmalı.

20 yıldır Galatasaray basketbolunu takip ediyorum. 14’ün oyuncu bütçesi olacağını elbette düşünmedim. Bu haliyle de en az Beşiktaş kadar iyi bir bütçe ama verimsiz kullanılıyor

Toplam bütçeden bahsediyorum. Oyuncu bütçesi de 8-9 olmalı. Beşiktaş’ın 6-12 durumu tutarsız. 12 milyon dolarlık bir bütçenin oyuncu bütçesi 6’dan fazla olmalı.

20 yıldır Galatasaray basketbolunu takip ediyorum. 14’ün oyuncu bütçesi olacağını elbette düşünmedim. Bu haliyle de en az Beşiktaş kadar iyi bir bütçe ama verimsiz kullanılıyor
Valla bunu açıklayan basketboldan sorumlu yönetici Özkan Arseven. Ben de ilk başta şaşırdım seyahat, vergi ve diğer gider kalemleri gerçekten bu kadar tutuyor mu diye düşündüm

Siz yönetici laflarına ne bakıyorsunuz? 6 milyon dolar oyuncu bütçesi ise bunun vergisi maksimum 1.5 milyon dolar eder. Eğer her deplasmanda 7 yıldızlı otelin 20 tane kral dairesini tutmuyorlar, personel başına herkese özel jet tahsis etmiyorlarsa öyle bir gider çeşidi yok. Ya toplam bütçeyi salladı, ya da oyuncu maaşı bütçesini... Başka bir açıklaması yok .

Her yıl açıklanan toplam bütçenin %60-%65'i oyuncu bütçesidir. Bu hemen her takım için aynıdır çok fazla oynama olmaz. Eğer bütçen 10 milyon ve oyuncu harcamaların 3-4 milyonsa orada büyük bir gariplik vardır. 2-3 milyon euro büyük para.

bu aralar cok durgun hic haber cikmiyor sonu iyi biter umarim

Bence bizi kasırga vurup çoktan geçti de hayırlısı diyelim gene de....
Olumlu anlamda tabi. Yoksa dediğiniz gibi bence iş işten geçti.
Her şey inanılmaz olumsuz gidiyor. Hayırlısı bakalım.

Femerbahçe Bonzie Colson, Devon Hall, Brandon Baston, Armando Bacot ve Kem Birch ile yolları ayırıyormuş. Hatta Jantunen ve Metecan da ayrılabilirmiş. Bonzie ve Devon EL dışına çıkmaz ama Jantunen, Brandon ve Metecan çok iyi olmaz mı? Gerçi Jantunen de EL dışına çıkmayabilir.

Femerbahçe Bonzie Colson, Devon Hall, Brandon Baston, Armando Bacot ve Kem Birch ile yolları ayırıyormuş. Hatta Jantunen ve Metecan da ayrılabilirmiş. Bonzie ve Devon EL dışına çıkmaz ama Jantunen, Brandon ve Metecan çok iyi olmaz mı? Gerçi Jantunen de EL dışına çıkmayabilir.
Jantunen'in adı bizimle geçiyordu sanırım twitter'da bir yerde okumuştum micov gitmeden önce..

Geri