2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

sertaç için ilgi varmı

Teklif var Sertaç'a ama daha cevap vermedi diye biliyorum, bizde is yapar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu arada Jerome Robinson'un kalması yerli olarak Wilbekin ihtimalini de ortaya çıkarabilir gibi. 9 yabancıyla sezona başlamaktan iyidir lakin maaşı önemli...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Hem ligde hem CL'de maç kadrosuna 7 yabancı oyuncu yazabiliyoruz diye biliyorum. Sanki sonsuz bütçemiz var, sanki transferde hiç karavana atmıyormuşuz da sezon ortası başka oyunculara gitmeyecekmişiz gibi sezona 8 hatta 9 yabancı başlama saçmalığı neden? Her sene 10'un üzerinde yabancı gel git yapıyor bu mantık yüzünden.

Daha iyi paralara 7 oyuncu ile başlayalım sezon içinde değişim gerekirse 1-2 yine değiştiririz. Biz kafadan 3-4 tane ortalama alti oyuncu ile başlayım sezon içinde 3-4 oyuncu alıyoruz sonra.

Micov'un aldığı iki kısadan en az birinden çıkacağız gibi bir his var içimde. Güvendiğim bir hesap en az 3 yabancı daha alınma isteği olduğunu söyledi. Demek ki birileri gidecek olarak algıladım.

Micov'un aldığı iki kısadan en az birinden çıkacağız gibi bir his var içimde. Güvendiğim bir hesap en az 3 yabancı daha alınma isteği olduğunu söyledi. Demek ki birileri gidecek olarak algıladım.
Olması gereken de bence bu. Nikolic'ten çıkıp onun yerine saf skorer kısa almak en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Bakalım basketbol aklımız nasıl karar verecek.

sertaç-gala işi yok diye duydum, hatta bir yerle anlaşmış. alınan yabancıların birinden çıkış olacak gibi duruyor şuanki senaryoda. robinson 8. adam.

Bizde maalesef söyle bir sıkıntı oluştu, Micov zamani teklif yapılan oyuncular var ve hatta bir tanesi misal(Willbekin) gelirim diyor ama biz istemiyoruz sonra iste baska takımlarla gorusuyor vs.
Planlama değiştiği icin oyuncu tercihleri, teklifler vs hepsi de değişiyor bambaşka bir liste ortaya çıkıyor ama ortada birçok teklif olmus oluyor.

Sertaç Şanlı dış şutu ile her zaman yarar sağlar .. keşke olsa
Erkan yılmaz da olursa önümüzdeki yıllar heee de f büyür

Sertaç’ı BJK’de izledim. Hiç öyle düşündüğünüz form durumunda değil. Eski halinin yerinde yeller esiyor. Ama uzun yabancıyı 4.5 alacaksak ki bence öyle olmalı yerli 5’e ihtiyaç duyacağız.

Ömer olmayacaksa Sertaç ehven-i şerdir.

Madem Sertaça gidecektik o zaman niye Muhsin’i tutmadık.

Sertaç'ı hiç beğenmiyorum. Beşiktaş'la oynadığımız maçlarda üstünlük kurabildi mi, fark yaratabildi mi? Sırf yerli olduğu için isteniyor. Yaşı ilerledi ve her an sakatlanabilir.

Wilbekin ve Sertaç'ın olmadığı iyi olmuş. Posası çıkmış ya da sakatlıktan çıkan adamlara para dökmeyi çok seviyoruz. Dünyada oyuncu bitti sanki. Adamın iyi oynadığı son sene 2021'di. Bir ara çokça Ahmet Düverioğlu yangını da yapılıyordu. Bayılıyoruz kariyeri tepetaklak giden adamlara.

🏀 Galatasaray MCT Technic, yeni sezon öncesinde uzun rotasyonunu takıma seviye atlatabilecek isimlerle güçlendirmek istiyor.

🔸 Uzun rotasyonuna en az 2 transfer planlayan Galatasaray, EuroLeague'de boy göstermiş isimlerle ilgileniyor.

🔸 Galatasaray'da Şehmus Hazer takviyesi sonrasında şu anda yerli rotasyonu için başka bir hedef bulunmuyor.

🔸 Sarı-kırmızılılar, uzun rotasyonunu yabancı isimlerle güçlendirme hedefinde.

🔗 @canbedell

🏀 Galatasaray MCT Technic, yeni sezon öncesinde uzun rotasyonunu takıma seviye atlatabilecek isimlerle güçlendirmek istiyor.

🔸 Uzun rotasyonuna en az 2 transfer planlayan Galatasaray, EuroLeague'de boy göstermiş isimlerle ilgileniyor.

🔸 Galatasaray'da Şehmus Hazer takviyesi sonrasında şu anda yerli rotasyonu için başka bir hedef bulunmuyor.

🔸 Sarı-kırmızılılar, uzun rotasyonunu yabancı isimlerle güçlendirme hedefinde.

🔗 @canbedell
O zaman para gerçekten uzunlara gidecek

Geri