Beşiktaşlı bir arkadaşım Sertaç Galatasaray'a gittisertaç için ilgi varmı
Beşiktaşlı bir arkadaşım Sertaç Galatasaray'a gitti
Bizde Mahiri aldık dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
Hem ligde hem CL'de maç kadrosuna 7 yabancı oyuncu yazabiliyoruz diye biliyorum. Sanki sonsuz bütçemiz var, sanki transferde hiç karavana atmıyormuşuz da sezon ortası başka oyunculara gitmeyecekmişiz gibi sezona 8 hatta 9 yabancı başlama saçmalığı neden? Her sene 10'un üzerinde yabancı gel git yapıyor bu mantık yüzünden.
Olması gereken de bence bu. Nikolic'ten çıkıp onun yerine saf skorer kısa almak en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Bakalım basketbol aklımız nasıl karar verecek.Micov'un aldığı iki kısadan en az birinden çıkacağız gibi bir his var içimde. Güvendiğim bir hesap en az 3 yabancı daha alınma isteği olduğunu söyledi. Demek ki birileri gidecek olarak algıladım.
Kaç gün önceden yazmıştım duyup. Ben hayır demem.Sertaç Şanlı ister misiniz?
Erkan'ın +1 yıl sözleşmesi var.hangisi olacak sercanmı erkanmı
O zaman para gerçekten uzunlara gidecekGalatasaray MCT Technic, yeni sezon öncesinde uzun rotasyonunu takıma seviye atlatabilecek isimlerle güçlendirmek istiyor.
Uzun rotasyonuna en az 2 transfer planlayan Galatasaray, EuroLeague'de boy göstermiş isimlerle ilgileniyor.
Galatasaray'da Şehmus Hazer takviyesi sonrasında şu anda yerli rotasyonu için başka bir hedef bulunmuyor.
Sarı-kırmızılılar, uzun rotasyonunu yabancı isimlerle güçlendirme hedefinde.
@canbedell
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.