2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu tarz haberleri saçma buluyorum. Şov olduğunu düşünüyorum.

Haber şöyle yapılmış Cedi Osman anadolu efes ile anlaştı. Galatasaray'da ciddi bir teklif yaptı.
Bu biraz Dursun Özbek yönetiminin şunla ilgilendik olmadı, bunla ilgilendik olmadı haberleri gibi..
Cedi Osman'ı getirebilirsen büyük iştir ama yok biz şöyle teklif yaptık böyle teklif yaptık kısımlarının gereksiz şov olduğunu düşünüyorum. Benzer söylemler Larkin için de söyleniyordu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu tarz haberleri saçma buluyorum. Şov olduğunu düşünüyorum.

Haber şöyle yapılmış Cedi Osman anadolu efes ile anlaştı. Galatasaray'da ciddi bir teklif yaptı.
Bu biraz Dursun Özbek yönetiminin şunla ilgilendik olmadı, bunla ilgilendik olmadı haberleri gibi..
Cedi Osman'ı getirebilirsen büyük iştir ama yok biz şöyle teklif yaptık böyle teklif yaptık kısımlarının gereksiz şov olduğunu düşünüyorum. Benzer söylemler Larkin için de söyleniyordu.
Doğrudur ben gördüm ve arkadaşlar da görsün diye paylaştım.

Efesin ciddi ciddi istediğini ve çok iyi bir teklif yaptığını biliyorum. Biberovic in gitmesiden sonra Fener de istiyor diye okudum.
Cedi iyi bir Galatasaraylıdır ama profesyonel iş. Yaş ve kariyer olarak Eurolig dışı bir takımda forma giyeceğini düşünmüyorum. Yani Galatasaray ihtimali olduğunu sanmıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
követ cedinin yalan olduğunu söyledi

Cedi'ye verilen çılgın teklif ne? Bütçemiz her sezon yanlış transferleri göndermek için yapılan harcamalarla şişiyor. Sezon için sakatlık olur ya da bir tane bekleneni veremeyen çıkarsa ek bütçe alırsın ama her sezon düzenli olarak sezon içi takım değişiyor.

Şu anda Cedi olayı gerçekçi durmuyor çok çok çok iddialı bir kadro kurmazsan istersen dünyaları ver gelmezler

Efesli bir arkadaşım az öce
Cedi Efesin teklifini kabul etmemiş dedi.

Sezona 9 yabancı ile başlama kararı almışız. 3 uzun, 1 kısa transferi olacakmış.

Takımda 4 numara eksiği barizdi ve bu yüzden alınacak iki uzundan birisinin 4.5 numara olması gerektiğini söylüyordum zaten. Ancak kadrodaki daha büyük sıkıntı oyun kurucunun Nikolic olması ve net skorer kısanın olmaması. Bence 2 kısa-2 uzun alınmalı ve uzunlardan birisi 4.5 olmalıydı.

3 uzunun alındığı senaryoda da Vrenz daha çok tribüne giden isim olur gibi görünüyor. Ya da Pierre nasılsa sezonun yarısında sakatlanır mantığıyla da hareket edebilir bizimkiler.

Öyle plansız bir transfer dönemi ki her maçta 2 yabancıyı tribüne göndereceksin ve ikisinin maliyeti yaklaşık milyon dolar. Çöpe atılmış 1 milyon dolar demek bu

Cediyi umarım alırlar

Canaan gündem de yok diye biliyorum.

İvanovic-Can-Robinson
Şehmus-Buğrahan-Nikolic
Bleijenbergh-Transfer
Berkan-Pierre
Transfer-Transfer

Bence 2-3 oynayan net bir skorer
4-5 oynayan şutu olan uzun
Ve iki 5 numara ile net 4 Transfer lazım
Dün yazdığım gibi bir skorer kısa. bir 4.5 ve iki beş numara ile 9 yabancı ile sezonu açacağız galiba

cediyi fb alacak gibi

bleijenbergh transferi ve şehmus eklemesi ile bir şeylere benzemeye başladı takım. sakat pierre yanıltmadığı sürece nikolic ve pierre üzücü ancak şu an kadroyla ilgili bir şey söylemek o kadar zor ki çünkü uzunumuz yok :D. mccormackten delgadoya, delgadodan da gillespieye düşünce kadronun geldiği hali gördük. basketbolda her mevki çok önemli ancak bizim gibi yapabilecekleri savunma becerisinden geçecek bir takım için bence en önemlisi pivot bölgesi. çünkü ne yaparsak yapalım isim olarak ligde önümüzde çok fazla takım var (beşiktaş, efes, fener, bahçeşehir dışında da bizden iyi takımlar var), bu sebeple ayakları çabuk olup kısa karşısında durabilen, atletik, rakibin hücum ribaundunu azaltabilecek ve boyalı alanda kolay sayıları engelleyebilecek bir profil lazım.

bunun şut atan versiyonu da zaten avrupa'da euroleague veya direkt nba yapıyor. o yüzden kadronun şu anki hali ile ilgili hiçbir yorum yapamıyorum.

ihtiyacımız olan skorerliğin de jerome robinson ve vrenz'den gelebileceğini düşünüyorum ama yeterli değil tabii.

ah ulan micov ah, nerden çaktın bize nikolic ve pierre'i...

Geri