2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

BSL’de her halükarda yabancı sayılacak hocam. Zaten sezona 8 yabancı ile başlayacaktık, şimdiyse 7+1 devşirme ile başlayacağız.

Tek avantajı 8’ini ligde aynı anda kullanabiliyor olacağız
Wilbekin o kadar maç çıkaramaz zaten yani,BCL de arada kadrodışında kalan olarak bile sayabiliriz adam zaten sakatken sözleşmesi fesih oldu,sonra da kulupsüz kaldı yani.

Berkan Durmaz ve Yiğit Arslan'ı bir daha sordum ıslak imza haric tamam dediler; cok yazildi Wilbekin dedim o da prensipte ok dediler; 3 yabanci ile de anlaştık ama 2 tane Euroleague oyuncusu almak istiyoruz daha en az 1 de yerli cevabını aldım.

3 yabancı (Vrenz, Nikolic, Pierre) + euorleague’den alınacak 2 yabancı + Robinson + Wilbekin

Burası 6 yabancı + Wilbekin etti. 7. yabancıyı almayacak mıyız?

Gene bcl mi 2020 de 5 yıllıktı dolmadı mı

Gene bcl mi 2020 de 5 yıllıktı dolmadı mı
Bu sene için +1 imzalanmıştı,yani bitmişti gerçekten ama NBA Europe meselesine hala umut bağladıkları için FIBA ya bağlı kalmayı tercih ediyorlar Euroleague çatısına girmeden ondan bir +1 daha gelecek gibi duruyor BCL için

Bahçeşehir için ibon navarro ismi çıkmış bu sefer de.. Ergin ataman olmayacaksa biz almalıyız ibon navarro’yu..

Bahçeşehir gibi uyduruk bir organizasyon bile bizden iyi yönetiliyor

Muhsin gitmişse Ahmet Düverioğlunu almak lazım.
Wilbekin-McCollum-Nikolic
Reed-Robinson
Pierre-Yiğit
Xxx-Berkan
Xxx-xxx-Ahmet

2 tane 5 numara, 1 tane de 4 numara yabancı alınırsa güzel ve dengeli bir kadro olur.

Muhsin nereye gitmiş

Geri