2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

duyduğum kadarıyla bu öğlen GM işi bitti bu arada. gelen de giden de belli oldu.

Peşin peşin söyleyeyim Pozzecco ile de yola devam etmemeliyiz. Emekleri için teşekkür edip, daha iyi bir koçla anlaşalım.
ibon navarro kızılyıldız işi olmadıysa bizim için iyi bir seçim olur. Jaka Lakovic de hala boşta Lakovic ile 2 yıllık sözleşme imzalanabilir.
Bırakıp gelmesi için bir sebep yok ama Pistiolis yoklanabilir. Ergin Ataman da büyük ihtimalle ayrılacaktır özellikle de şampiyonluğu kaptırdığı senaryoda..

Başka kim var düşünülebilecek? Ayrıca bugün bir koç ismi çıktı yazılmış, ondan haberi olan var mı?

Masiulis var... Zalgiris gibi EL nin en düşük bütçeli takımlarınında birini neredeyse F4 e çıkarıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu 4 oyuncu kim acaba?
Sanırım Vrenz, Pierre, Nikolic ve İvanovic osa gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bu 4 oyuncu kim acaba?
Sanırım Vrenz, Pierre, Nikolic ve İvanovic osa gerek.
Hepsi Beobasket yani Misko'nun oyuncusu..
Ayrıca petrucelli ve boogie ellis de beobasket.
GM olarak 6 transfer yapıyorsun 6'sı da aynı menajerden.. Burası Misko'nun babasının kulübü değil. Bu herkeste soru işareti yaratır.

Oluru varsa ki olmalı Ergin Ataman' ı getirmeliyiz. 2 sene içerisinde yine yenilmez armada oluruz.

Hepsi Beobasket yani Misko'nun oyuncusu..
Ayrıca petrucelli ve boogie ellis de beobasket.
GM olarak 6 transfer yapıyorsun 6'sı da aynı menajerden.. Burası Misko'nun babasının kulübü değil. Bu herkeste soru işareti yaratır.
Bu soru işaretini forumdan bazı arkadaşlara anlatabilmek çok zor.

Bu soru işaretini forumdan bazı arkadaşlara anlatabilmek çok zor.
Sıkıntı biraz da şu zaten micov gelirken de misko’nun adamı olarak geldi. Bu zaten en baştan sakıncalı bir durum. Galatasaray GM’i her menajere eşit mesafede durabilecek, her menajerle çalışabilecek biri olmalı.

Hayır benim anlamadığım Micov böyle yüksek kontratlar verirken o dönemki yönetici ne iş yapıyordu?

Trabzonspor inanılmaz bir kısa rotasyonu yaptı.
Bizden daha iyi kadroları olacak.

Yiğit Arslan bizle anlaştı diye yazıyordu bu sayfaların hepsi ne ara Trabzon'a gitti. :LOL:

Simdi duyduklarımi yazayim yine; sadece ıslak imza V.B.'de var; anlaşılan oyuncular kaçabilir özellikle yerliler cunku baska yapi kurulabilir...
Micov kovulunca Pozzecco bende durmayayim demis bizimkilerde teknik ekibini değiştirelim sen yonet demişler birkac güne belli olur.
Transfer ve GM isini bana birakin demis Mert Bey; GM konusu da daha net degil ama netlesir kisa surede.
Dedigim gibi yabancilar konusunda Eurolig isimlerine gidilecek yerli de supriz bekliyorum.

Simdi duyduklarımi yazayim yine; sadece ıslak imza V.B.'de var; anlaşılan oyuncular kaçabilir özellikle yerliler cunku baska yapi kurulabilir...
Micov kovulunca Pozzecco bende durmayayim demis bizimkilerde teknik ekibini değiştirelim sen yonet demişler birkac güne belli olur.
Transfer ve GM isini bana birakin demis Mert Bey; GM konusu da daha net degil ama netlesir kisa surede.
Dedigim gibi yabancilar konusunda Eurolig isimlerine gidilecek yerli de supriz bekliyorum.
Koçla da devam edilmezse daha iyi olur diye düşünüyorum. Lakovic ya da Ergin hoca ihtimali varsa direkt o ihtimale gidilmeli.

Twitter’da Ergin hoca en geç seneye gelecek vs diyenler var. Seneye diye bir plan olmaz. Ne sen bekleyebilirsin, ne Ergin hoca gelecek sene geleyim diyebilir. Mantıklı değil

Mecit Mert Çetinkaya’nın iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum pozzecco ile yollar ayrılırsa ki micov ayrıldıktan sonra onunda ayrılacağını düşünüyorum bir an önce Ergin atamana gidilmeli.Zaten sen bütçeyi arttırıp hedefleri büyük koyarsan Ergin hocanın teklifi kabul etmeme ihtimalini az görüyorum.Bunun dışında NBA europe sevdasını da bu iş biraz daha kesinleşene kadar bırakıp eurocup hedeflenmeli.

Bu EuroLeague oyuncularına gidilecek fantezisi umarım önceki dönemlere benzemez.

Corey Walden, Jehyve Floyd, Raymar Morgan, Angel Caloiaro ve Jonah Radebaugh...

Hepsi hayal kırıklığı oldu.

Yerlide Galatasaray geç kaldı bence Trabzonda yiğitle anlaşmış diye duydum.Umarım bu işin sonu mahir ağvayla filen bitmez.Küçük bir buyout ile şehmusa veya david Mutaf gidilebilir.

Yiğit Arslan
Yıllık 30 milli TL karşılığında Trabzona gitmiş. Berk Uğurlu da Trabzonla görünüyormuş
Diye yazılıyor..

Sana acı gerçeği söyleyeyim.

Hayatın boyunca bu şubeye dair gördüğün tek lig şampiyonluğunu ve Avrupa Kupasını getiren adam ERGİN ATAMAN.

Şimdi az ötede ağlamaya devam edebilirsin

Bende sana acı gerçeği söyleyeyim. Bu takım Ergin Ataman'ın bıraktığı borç enkazı nedeniyle 2017-2020 arasını büyük maddi sıkıntılarla ve dönem dönem transfer yasaklarıyla geçirdi. O enkaz ancak 2020 yazında temizlenebildi.

Ergin Ataman'ın yardımcı koçu (Yakup Sekizkök) ve onunla birlikte yıllarca oynayan oyuncular da (Buğrahan Tuncer, Errick McCollum,Vladimir Micov) son 2 sezonumuzu rezil etti. Son 2 sezonda da ligin en büyük 3. bütçesi olmamıza rağmen rezillik içinde, tek bir kupa ve başarı gelmeden geçti. Eğer Micov kovulmasa 3. sezonda büyük rezillikle geçecekti.

Galatasaray Basketbol takımı gelecek sezon da ligin 3. büyük bütçesi olacak. Bu bütçeyi işinin ehli bir koça ve takım menajerine teslim edersek bu dönemi bitirebiliriz. Ama kesin olarak tüm yabancılardan , Can Korkmaz dışındaki tüm yerlilerden, Komisyoncu Vladimir Micov'dan, yetersiz Pozzecco'dan ve transfer söylentisi çıkan oyunculardan (DyShawn Pierre, Nikola Ivanovic, Aleksej Nikolic, Luka Mitrovic) kurtulmak gerek. Sonra temiz bir sayfa açıp Galatasaray Basketbol Takımını hem ligde hem Avrupa'da zirveye götürebilecek kişilerin önderliğinde takımımızı destekleyebiliriz. Ama önce çöpler temizlenmeli.

Yiğit Arslan
Yıllık 30 milli TL karşılığında Trabzona gitmiş. Berk Uğurlu da Trabzonla görünüyormuş
Diye yazılıyor..
twitter'da 4 yabancıyla ıslak imza yiğit arslan'la da sözlü anlaşma var yazılmış.
Yiğit bizde mi şimdi trabzonda mı?

Geri