2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Her şeyin bir vakti var. Sen daha BCL denen köy kupasından kurtulmamışken, Ergin Ataman da Avrupa basketbolunun zirvesindeyken neden sana gelsin ? Ki gelmemeli de şu ortamda.

Boşta olan ya da bir şekilde getirebileceğimiz koçları düşününce benim koçluk için tercihim sırasıyla şöyle olur.

1. Andreas Pistiolis
2. Francesco Tabellini
3. Jaka lakovic
4.manuchar markoishvili
5. Aleksandar Dzikic

Yerli olacaksa (sıcak bakmıyorum)
1. Ufuk sarıca
2. Selçuk Ernak

Ergin Ataman’ı ve ibon navarro’yu listeye almadım. Ergin ataman direkt birinci tercih olmalı ve listeler üstü. ibon navarro da benim diğer favori tercihim olurdu ama sanırım kızılyıldız koçu olacak.

Her şeyin bir vakti var. Sen daha BCL denen köy kupasından kurtulmamışken, Ergin Ataman da Avrupa basketbolunun zirvesindeyken neden sana gelsin ? Ki gelmemeli de şu ortamda.
Fatih terim nasıl daha önce defalarca geldiyse aynı şekilde.

Ergin Ataman’ın Galatasaray’ı reddetme lüksü yok eğer Galatasaraylı Ergin’se..

Ergin Ataman boştaysa gerekli bütçeyi verirsin ve getirirsin.

Bcl denen köy turnuvasına hiç gidilmemeli diyen az sayıda insandan biriyim o dönem bcl iyi para veriyor gidelim diyen bir sürü insan vardı forumda. Bense Galatasaray her zaman eurocup üzerinden Euroleague kovalamalı diyordum. Bugün hala aynı şeyi düşünüyorum. Bu kulüp boş yere yıllarını geçirdi BCL’de..

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İspanyol medyasına göre Ibon Navarro'nun Kızılyıldız'a transferi sözleşme fesih bedeli nedeniyle askıya alınmış. Geçen yaz sıfır maliyete gelme şansı varken bu şansı harcayıp Yakup Sekizkök çapsızıyla sezon başlamıştık. Dursun Özbek'in ve Can Natan'ın geçen yaz verdiği facia kararı tekrar vermemeliyiz. Ne Pozzecco'yla ne de yetersiz başka bir koçla zaman kaybedemeyiz. Fesih ücreti neyse verip Navarro'yu takıma getirmeliyiz. Bu hamleden sonra net şekilde önümüz açılır. Ve kaliteli bir kadroyla şampiyonluğa oynayabiliriz.

Boşta olan ya da bir şekilde getirebileceğimiz koçları düşününce benim koçluk için tercihim sırasıyla şöyle olur.

1. Andreas Pistiolis
2. Francesco Tabellini
3. Jaka lakovic
4.manuchar markoishvili
5. Aleksandar Dzikic

Yerli olacaksa (sıcak bakmıyorum)
1. Ufuk sarıca
2. Selçuk Ernak

Ergin Ataman’ı ve ibon navarro’yu listeye almadım. Ergin ataman direkt birinci tercih olmalı ve listeler üstü. ibon navarro da benim diğer favori tercihim olurdu ama sanırım kızılyıldız koçu olacak.
Bu listeden gelecekse Pistiolis'i isterim tekrar. Onun da ikinci sezonunda ki transferlerini kim yaptı onu anlamamıştım sadece. Ergin Hoca da zor Pana bırakmaz gibi.

Bu listeden gelecekse Pistiolis'i isterim tekrar. Onun da ikinci sezonunda ki transferlerini kim yaptı onu anlamamıştım sadece. Ergin Hoca da zor Pana bırakmaz gibi.
şampiyon olamazsa bence bırakacaklar Ergin hocayı. Obradovic ismi geçiyor pana için ama o deli Başkanlarıyla nasıl çalışır çok emin değilim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Hayırlı olsun

şampiyon olamazsa bence bırakacaklar Ergin hocayı. Obradovic ismi geçiyor pana için ama o deli Başkanlarıyla nasıl çalışır çok emin değilim
Pana bırakmasa da Ergin hoca bırakacaktır. Ama Efes Laso'yu gönderirse hocada Efes'e gider ki eğer öyle bir durum oluşursa bizde Laso'ya yönelelim derim.

Pana bırakmasa da Ergin hoca bırakacaktır. Ama Efes Laso'yu gönderirse hocada Efes'e gider ki eğer öyle bir durum oluşursa bizde Laso'ya yönelelim derim.
Efes banchi’yle anlaştı sanırım.
Laso kafa olarak bitik görünüyor. Pana 1 sezon daha sözleşmen var devam edeceksin derse devam eder bence şampiyon olmadığı senaryoda da

Bir tane üst seviye yerli mutlaka alınacakmış.

Ergin hocanın durumunu pek de Fatih hocayla bir tutamıyorum doğrusu.

Yani Terim'in bize geldiği dönemler Barca, Madrid, Bayern gibi takımlar arasında piyasası olsaydı bize gelir miydi, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Berkan Durmaz ile kesin olarak anlaşılmış bu arada

Ergin hocanın durumunu pek de Fatih hocayla bir tutamıyorum doğrusu.

Yani Terim'in bize geldiği dönemler Barca, Madrid, Bayern gibi takımlar arasında piyasası olsaydı bize gelir miydi, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Biz getirmek için aksiyon alalım, gelmezse onun ayıbı olsun.
Ergin Ataman birçok açıdan bir Fatih Terim değil evet.

Biz getirmek için aksiyon alalım, gelmezse onun ayıbı olsun.
Ergin Ataman birçok açıdan bir Fatih Terim değil evet.
Ergin Hoca'ya önümüzdeki sezon için eurolig zor ama eurocup sözü verilirse gelebilir aslında ve iyi bir bütçe tabiki de.

Ergin Hoca'ya önümüzdeki sezon için eurolig zor ama eurocup sözü verilirse gelebilir aslında ve iyi bir bütçe tabiki de.
Ben de öyle düşünüyorum. Bu sene eurocup için geç kaldıysak bcl şampiyonluğu, seneye eurocup şampiyonluğu bir sonraki sene de eurocup şampiyonluğu üzerinden EL hedefi koyarsak bence de imkansız değil.

Yönetim pozecco ile kesin olarak çalışmak istemiyormuş
Sözleşme fesih için karışıklı görüşme devam ediyormuş

Geri