O kadar da değil ama ben de başarılı diyemem. Bu yüzden de yola devam edilmemeli diyorum bcl rezaletinden sonra.Sekizkök başarısız ise Pozzecco çok daha başarısızdır.
O kadar da değil ama ben de başarılı diyemem. Bu yüzden de yola devam edilmemeli diyorum bcl rezaletinden sonra.Sekizkök başarısız ise Pozzecco çok daha başarısızdır.
Sekizkök final oynadı BCL.O kadar da değil ama ben de başarılı diyemem. Bu yüzden de yola devam edilmemeli diyorum bcl rezaletinden sonra.
Fatih terim nasıl daha önce defalarca geldiyse aynı şekilde.Her şeyin bir vakti var. Sen daha BCL denen köy kupasından kurtulmamışken, Ergin Ataman da Avrupa basketbolunun zirvesindeyken neden sana gelsin ? Ki gelmemeli de şu ortamda.
Bu listeden gelecekse Pistiolis'i isterim tekrar. Onun da ikinci sezonunda ki transferlerini kim yaptı onu anlamamıştım sadece. Ergin Hoca da zor Pana bırakmaz gibi.Boşta olan ya da bir şekilde getirebileceğimiz koçları düşününce benim koçluk için tercihim sırasıyla şöyle olur.
1. Andreas Pistiolis
2. Francesco Tabellini
3. Jaka lakovic
4.manuchar markoishvili
5. Aleksandar Dzikic
Yerli olacaksa (sıcak bakmıyorum)
1. Ufuk sarıca
2. Selçuk Ernak
Ergin Ataman’ı ve ibon navarro’yu listeye almadım. Ergin ataman direkt birinci tercih olmalı ve listeler üstü. ibon navarro da benim diğer favori tercihim olurdu ama sanırım kızılyıldız koçu olacak.
şampiyon olamazsa bence bırakacaklar Ergin hocayı. Obradovic ismi geçiyor pana için ama o deli Başkanlarıyla nasıl çalışır çok emin değilimBu listeden gelecekse Pistiolis'i isterim tekrar. Onun da ikinci sezonunda ki transferlerini kim yaptı onu anlamamıştım sadece. Ergin Hoca da zor Pana bırakmaz gibi.
Pana bırakmasa da Ergin hoca bırakacaktır. Ama Efes Laso'yu gönderirse hocada Efes'e gider ki eğer öyle bir durum oluşursa bizde Laso'ya yönelelim derim.şampiyon olamazsa bence bırakacaklar Ergin hocayı. Obradovic ismi geçiyor pana için ama o deli Başkanlarıyla nasıl çalışır çok emin değilim
Efes banchi’yle anlaştı sanırım.Pana bırakmasa da Ergin hoca bırakacaktır. Ama Efes Laso'yu gönderirse hocada Efes'e gider ki eğer öyle bir durum oluşursa bizde Laso'ya yönelelim derim.
Biz getirmek için aksiyon alalım, gelmezse onun ayıbı olsun.Ergin hocanın durumunu pek de Fatih hocayla bir tutamıyorum doğrusu.
Yani Terim'in bize geldiği dönemler Barca, Madrid, Bayern gibi takımlar arasında piyasası olsaydı bize gelir miydi, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Hiç beğenmediğim bir oyuncuBerkan Durmaz ile kesin olarak anlaşılmış bu arada
Ergin Hoca'ya önümüzdeki sezon için eurolig zor ama eurocup sözü verilirse gelebilir aslında ve iyi bir bütçe tabiki de.Biz getirmek için aksiyon alalım, gelmezse onun ayıbı olsun.
Ergin Ataman birçok açıdan bir Fatih Terim değil evet.
Ben de öyle düşünüyorum. Bu sene eurocup için geç kaldıysak bcl şampiyonluğu, seneye eurocup şampiyonluğu bir sonraki sene de eurocup şampiyonluğu üzerinden EL hedefi koyarsak bence de imkansız değil.Ergin Hoca'ya önümüzdeki sezon için eurolig zor ama eurocup sözü verilirse gelebilir aslında ve iyi bir bütçe tabiki de.
Yanlış tercih olduğunu düşünüyorum ama çok da bir seçeneğin kalmadı zaten Ömer Faruk ve Erkan Yılmaz’a gitmek lazım.Berkan Durmaz ile kesin olarak anlaşılmış bu arada
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.