2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Larkin'e 3.5 milyon verecek parası olan daha mayıs ayı sonunda üçüncü beşinci sınıf oyuncuları toplayıp takıma doldurur mu? Sen önce takımın ana iskeletini kuracaksın bizde ne genel menajer belli ne koçun durumu belli bir de gidip bu adamlara transfer yaptırdılar. Önce menajerini koçunu ve sistemini belirle takımı ayakta tutacak temeli oluşturacak iyi oyuncuları al sonra yardımcı rolleri alırsın ama biz yan rol olmayacak adamları ana parça yapmaya çalışıyoruz. Yok Larkin gelecek yok Jordan basketbola geri dönecek falan geçin bu işleri. Yıllardır saldım çayıra mevlam kayıra kervan yolda düzülür anlayışıyla yönetilen bir şubeyiz bu anlayışla bundan fazlasıda olmaz. Ayrıca yok salon yapılsın yatırım o zaman yapılır diyen arkadaşlarada şöyle bir sözüm olsun, voleybolda yıllardır vakıfbank eczacıbaşı fenerbahçe aynı salonda oynadılar ve bir çok başarı kazandılar o yüzden bir şeyler yapmak isteyen yapar sürekli mazeret üretmez.

Bu arada Türkiye liginde benchlerin takım elbise zorunluluğu kaldırıldı mı? Fener benchi tişört giyiyor baya baya. Eskiden takım elbise hatta kravat bile zorunluydu
Yaz uygulamasına geçilmiştir.

Simdi benim duyduklarım seçim sonrası GS Tatil lansmanindan yani zaten bir oy kaygısı yok hatta bilirsiniz bizde birçok uye kapatılsın şubeler modunda öyle rakamlar telaffuz edip para harcama söylentisi bile rahatsızlık yaratir.
İkincisi Mert Bey gerçekten cok is yapmak istiyor bu sube icin onu görüyorsunuz; ben eminim ki gecen seneden belli olsaydı Ergin Hocanın ayrılacagi su an bizdeydi.
Üçüncüsü yapılan hamleler uzerine ekleme yapabilecegiz ben ümitliyim yapilacak kalan transferlerden ki bu umit Mert Bey sonrasi gercekten insanlara da asilandi insallah yanılmam.

Marcquise Reed Bahçeşehire gitmiş

Son düzenleme:
Marcquise Reed Bahçeşehire gitmiş
Gelinen nokta o kadar üzücü ki artık Türkiyede tercih edilen 5 veya 6. takım oldun.Aslında çok da şaşırmamak lazım Sen Bcl de oynuyorsun adamlar eurocupda euroleague için baya bi iddialı bir takım kuruyorlar.Bu arada Bahçeşehirin bütçe ne kadar Flynn ve Trevion Williams 2 alsa Reed de 1 alsa bütçenin 5 milyonu bitiyor zaten.

Gelinen nokta o kadar üzücü ki artık Türkiyede tercih edilen 5 veya 6. takım oldun.Aslında çok da şaşırmamak lazım Sen Bcl de oynuyorsun adamlar eurocupda euroleague için baya bi iddialı bir takım kuruyorlar.Bu arada Bahçeşehirin bütçe ne kadar Flynn ve Trevion Williams 2 alsa Reed de 1 alsa bütçenin 5 milyonu bitiyor zaten.
12 13 milyon euro konuşuluyordu.
Ponitka ile de uzattılar. Onun dışında iyi kadro kuruyorlar. Yerli hamlelerini merak ediyorum.

12 13 milyon euro konuşuluyordu.
Ponitka ile de uzattılar. Onun dışında iyi kadro kuruyorlar. Yerli hamlelerini merak ediyorum.
Flynn 20-25 dk oynadığını düşünürsek bir yerli işlerini görür gibi.Onlar da Erkan Yılmaz dener muhtemelen.Valla Flynn yerli rotasyonunda çok rahatlatacak Bahçeşehiri

Bjk'nin yıllardır final oynayıp 1 tane bile kupa kazanamamasının sebebi winner gördükleri Mathews'un aslında o oyuncu olmaması. Mathews iyi oyuncu ama fazlası değil.

Mesela Mathews yerine prime McCollum olsa en azından şu son Eurocup finalini almışlardı. Reed de Mathews'tan fazlası değil. Hatta Mathews kadarını yapabilecek mi onu da bu sene göreceğiz. Ama 7 haneli kontrat falan çok fazla Reed için.

Gider D-League'den NBA tecrübesi olan adam getirir ona veririm 7 haneyi. Yer yüzünde 5 tane oyuncu kalmış gibi aynı oyuncuların etraflarında dolanmak hakkettikleri kontratın fazlasını vermekten başka işe yaramıyor

Bjk'nin yıllardır final oynayıp 1 tane bile kupa kazanamamasının sebebi winner gördükleri Mathews'un aslında o oyuncu olmaması. Mathews iyi oyuncu ama fazlası değil.

Mesela Mathews yerine prime McCollum olsa en azından şu son Eurocup finalini almışlardı. Reed de Mathews'tan fazlası değil. Hatta Mathews kadarını yapabilecek mi onu da bu sene göreceğiz. Ama 7 haneli kontrat falan çok fazla Reed için.

Gider D-League'den NBA tecrübesi olan adam getirir ona veririm 7 haneyi. Yer yüzünde 5 tane oyuncu kalmış gibi aynı oyuncuların etraflarında dolanmak hakkettikleri kontratın fazlasını vermekten başka işe yaramıyor
Hocam bjk nin yıllardır final oynayıp kupa alamama nedeni fbden daha ucuz kadro olmaları.

Bu arada Türkiye liginde benchlerin takım elbise zorunluluğu kaldırıldı mı? Fener benchi tişört giyiyor baya baya. Eskiden takım elbise hatta kravat bile zorunluydu
Yazın çok takmıyorlar dress code'a çok aykırı olmadıkça atıyorum atlet tişört falan ya da hepsi farklı.

Futbolda batma noktasına gelen Beşiktaş.

Hocam bjk nin yıllardır final oynayıp kupa alamama nedeni fbden daha ucuz kadro olmaları.

Eurocup'ta Bourg'dan da mı ucuzdu kadroları? Ya da bir önceki sene elendikleri Cedevita Olimpia'dan da mı ucuzdu?

Beşiktaş üzerinden hala bir başarısızlık temeli oluşturulması enteresan. BJK kupa alamadı değil bu süreçte bir çok kez final oynadı bu çok önemli bir başarısı. Bourg daha da iyi iş yapmış olabilir bu sorun değil. BJK bütçesinin üstünde bir takım ve bu bir başarısızlık değil başarı hikayesi.

Bizimle yakın bütçe, Efes'ten çok düşük, Bahçeşehir'den düşük bütçelerle her sene ciddi bir basketbol takımı izletiyorlar. EL için olur olmaz ihtimal haline geldi adamlar. Kadro içinde kişisel olarak beğenilen, begenilmeyen oyuncular olabilir tabi ama hikaye kesinlikle çok başarılı.

Trevion Williams 2 almıyordur muhtemelen. İyi oyuncu ama o kadar çıkılması da gerek olacak durumda değil

Beşiktaş üzerinden hala bir başarısızlık temeli oluşturulması enteresan. BJK kupa alamadı değil bu süreçte bir çok kez final oynadı bu çok önemli bir başarısı. Bourg daha da iyi iş yapmış olabilir bu sorun değil. BJK bütçesinin üstünde bir takım ve bu bir başarısızlık değil başarı hikayesi.

Bizimle yakın bütçe, Efes'ten çok düşük, Bahçeşehir'den düşük bütçelerle her sene ciddi bir basketbol takımı izletiyorlar. EL için olur olmaz ihtimal haline geldi adamlar. Kadro içinde kişisel olarak beğenilen, begenilmeyen oyuncular olabilir tabi ama hikaye kesinlikle çok başarılı.
Benim yazdığım yazı Mathews üzerineydi. BJK başarılı ya da başarısız demedim.Final kazanamadığını söyledim.

Haa illa BJK üzerinden değerlendireceksek 3 yıldır şu Eurocup’ı alamıyorsan evet Eurocup özelinde başarısızsın. Yerden yere vulurulan GS’nin BCL serüveni ile BJK’nin Eurocup serüveni arasında son 2 yılda hiçbir fark yok. İki turnuva arasında da bir kalite farkı yok.

Lig özelinde ise BJK’yi başarılı bulurum. Ancak orayı da kupa ile taçlandırmadığın sürece her daim eksik kalmış oluyorsun. FB’ye denk gelmeleri de kendi kısmetsizlikleri.

Ama madem genelde başarılı takım olarak göstereceğiz BJK’yi ligde FB’ye toslayacakları bu kadar aşikarken seviyesi gitgide düşen Eurpcup’ı 3 yılda 1 kere zahmet olmazsa kazanacaklar

Reeds'in gitmiş olması üzücü ama az çok belliydi bence. BCL değil EuroCup takımı olsak şansımız olurdu hatta EuroCup'da olsak overpaid bir sözleşme teklfi ile çok rahat bir şekilde kadroya katardık Reeds'i ancak iddiasız bir BCL kulübü olmamız bizi bu yarışta çok geriye düşürdü maalesef. Ama artık olan oldu artık önümüze bakmalı ve radarımıza aldığımız Sissoko'yu almalıyız ama onun durumu ne hiç bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen, Reeds'i alma şansımız var mı?

Beşiktaş EuroLeague yaparsa Erkan oraya gider. Onur Alp Bitim de eski hocası Dusan ile çalışır. Şehmus da EuroLeague de oynamak için Beşiktaş yapar.

Sportando Reed'in de EuroLeague için Trabzon'dan ayrıldığını yazdı.
Cisokho'da EuroLeague yapmak isteyecektir. Oraya gidemezse bile Eurocup takımları onu bırakmaz.

Şampiyonlar ligindeyiz biz. Çok uçmayalım. 2-3 senedir sürekli başımıza gelen hayal kırıklığını bir kez daha yaşamayalım.
Demiştim. Bu oyuncular biz Şampiyonlar ligindeyken bizi tercih etmezler. Bir an önce kendimizi Eurocup'a atmalıyız.
Keşke Ergin hoca gelse. Süpriz olsa Eurocup yapsak.

Demiştim. Bu oyuncular biz Şampiyonlar ligindeyken bizi tercih etmezler. Bir an önce kendimizi Eurocup'a atmalıyız.
Keşke Ergin hoca gelse. Süpriz olsa Eurocup yapsak.
Aynı şeyi düşünüyorum. Aynı parayı versen bile oyuncu euroligi geç euro cup ı tercih eder. Takımlar hemen hemen belli oldu. Artık gelecek yıl euro cup için bastırmak lazım

Galatasaray'ın koçu da belli, GM si de belli, seçtiği yabancılar da belli. Geriye alınacak bir kaç oyuncu kaldı o kadar. Sadece siz bu gerçeği kabullenemeyip bir ümit Ergin Ataman getirilip bütçe 10 milyon üzerine çıkar mı hayalleri ile kendinizi üzüyorsunuz. Yönetim 2026 - 2027 için Erkek Voleybol ve Kadın Basketbolu seçti... Yukarıdan aşağı hep kupa olsa sıfır gelirli iki şube. Neden bu şubeler seçildi hiç bir fikrim yok. İki şubede de dana dişi gibi rakipler var. Ziraat Ishikawa'nın yanına sağlam bir smaçör daha alsa, Halkbank Darlan'ın yanına sağlam bir smaçör bulsa, Fenerbahçe Messeman'ı ikna etse kupalar öyle çantada keklik olmayacak.

Geri