2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Mevcut durumda hiç bir amerikan kuruluşu ruslarla bir ilişki içne girmez, giremez.
Amerikalıları geç Ruslarla problemi olan EL yönetimi değil zaten Avrupa ülkeleri. Hadi NBA alıyorum dedi Avrupa ülkeleri istemiyor zaten NBA Europe'da yarışacak takımlar nasıl oynayacak? EL yönetimi herkesten çok istiyordur Rusları almayı tekrar

Johny Juzang alamayacağımız kadar iyi bir oyuncu. Bu sene 7 haneli kontrat bulur. Olur da alırsak şaşırırım.

Canaan ise tek kelimeyle korkunç bir hamle. 35 yaşında ve çapraz bağ sakatlığı sebebiyle 1 senedir top oynamıyor. Direkt ben küme düşme adayıyım demek. Muhtemelen alırız

Johny Juzang alamayacağımız kadar iyi bir oyuncu. Bu sene 7 haneli kontrat bulur. Olur da alırsak şaşırırım.

Canaan ise tek kelimeyle korkunç bir hamle. 35 yaşında ve çapraz bağ sakatlığı sebebiyle 1 senedir top oynamıyor. Direkt ben küme düşme adayıyım demek. Muhtemelen alırız
1 milyon dolar verirsen 7 hane zaten ve bizim kadroyu düzeltmek için birilerine bu paraları vermemiz gerekiyor.

1 milyon dolar verirsen 7 hane zaten ve bizim kadroyu düzeltmek için birilerine bu paraları vermemiz gerekiyor.

7 haneli kontrat bulur derken bizim dışımızdaki takımları da kastettim. Yani almak isteyen biraz daha üstüne çıkmalı diye düşünüyorum.

Biz bir oyuncu için belki max 1 milyon dolara çıkabiliriz ama küsürleri mümkün değil bence. Bizde öyle bir para olduğunu sanmıyorum

İkinci fiba şampiyonlar ligi olacak.

7 haneli kontrat bulur derken bizim dışımızdaki takımları da kastettim. Yani almak isteyen biraz daha üstüne çıkmalı diye düşünüyorum.

Biz bir oyuncu için belki max 1 milyon dolara çıkabiliriz ama küsürleri mümkün değil bence. Bizde öyle bir para olduğunu sanmıyorum
Kalan 4 yabancıya ortalama 1’er milyon gibi düşünmeleri lazım kadroyu kurtarmak istiyorlarsa. Oyuncusuna göre biri 800 alır diğeri 1.2 mesela.

Harcarlar harcamazlar bilmiyorum ama Galatasaray’ın fakir edebiyatı yapacak bir durumu yok. Beşiktaş bile oyuncu bütçesini 15’e çıkaracakmış Euroleague etkisiyle. Yeni yönetici benim olduğum yerde küçük hedefler olmaz gibi konuşuyorsa bunun hakkını verecek.

Malachi flynn ile geçen sene 1 milyon dolara imzaladı bahçeşehir. Sen Galatasaray’sın sen de fark yaratacak oyuncu 1-1.1 vermekten kaçmayacaksın.

Micovun anlastigi adamlari begenip de yollamiyorsak micovu neden kovduk? Micova hirsiz dedik resmen ama adamlar duruyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Şampiyonlar ligi aşkı bize çok şey kaybettirdi. Bakalım NBA Europe neler kaybettirecek?

Dursun Başkana boş mezarcı sinek ikili pinti cimri dediğimizde kimseye kızmıcak kendisi aynen öyle birisi.

Hayırlı olsun çok iyi transfer.
Acaba ne kadar maaş alıcak merak ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonunda herkesin içine sinen bir transfer …

Dedigim gibi önceden onemli bir yerli isteniyordu bu arada bitmedi daha Sehmus transferi ama olumlu...
Yabanci konusunda da en az 3 iyi adam isteniyor hala

bu habere inanmadım

Şehmus muhtemelen çok büyük para karşılığında bizi seçti. O zaman bir şekilde Erkan, Onuralp Bitim, Ömer Faruk'u da ikna etmek gerekiyor.
Bu saatten sonra yabancıları da çok iyi bekliyorum.

Gayet güzel transfer. Kötü de eleştiriyorsak iyide de hakkını verelim. Ben Buğrahan ve Can'ın uzattığı senaryoda Erkan ya da Onuralp'i tercih ederdim. Ama Şehmus'a da burun kıvıracak halimiz yok.

Çok iyi transfer emeği geçenleri tebrik ederim.

Alınabilecek en iyi yerlilerden biri geldi. 1+1 yıllık anlaşma olmuş. Ciddi ücret ödenecek ama başka şekil de ikna edemezsin zaten. Alınacak yabancılar çıta nereye konuldu gösterecek.

1 m euro maaş şaka mı

Geri