Mevcut durumda hiç bir amerikan kuruluşu ruslarla bir ilişki içne girmez, giremez.Hiçbisey yapamıyorsan rus takımlarını çek. Cska unıcs kazan zenit tarzı takımları al bünyene
Mevcut durumda hiç bir amerikan kuruluşu ruslarla bir ilişki içne girmez, giremez.Hiçbisey yapamıyorsan rus takımlarını çek. Cska unıcs kazan zenit tarzı takımları al bünyene
Amerikalıları geç Ruslarla problemi olan EL yönetimi değil zaten Avrupa ülkeleri. Hadi NBA alıyorum dedi Avrupa ülkeleri istemiyor zaten NBA Europe'da yarışacak takımlar nasıl oynayacak? EL yönetimi herkesten çok istiyordur Rusları almayı tekrarMevcut durumda hiç bir amerikan kuruluşu ruslarla bir ilişki içne girmez, giremez.
1 milyon dolar verirsen 7 hane zaten ve bizim kadroyu düzeltmek için birilerine bu paraları vermemiz gerekiyor.Johny Juzang alamayacağımız kadar iyi bir oyuncu. Bu sene 7 haneli kontrat bulur. Olur da alırsak şaşırırım.
Canaan ise tek kelimeyle korkunç bir hamle. 35 yaşında ve çapraz bağ sakatlığı sebebiyle 1 senedir top oynamıyor. Direkt ben küme düşme adayıyım demek. Muhtemelen alırız
1 milyon dolar verirsen 7 hane zaten ve bizim kadroyu düzeltmek için birilerine bu paraları vermemiz gerekiyor.
Kalan 4 yabancıya ortalama 1’er milyon gibi düşünmeleri lazım kadroyu kurtarmak istiyorlarsa. Oyuncusuna göre biri 800 alır diğeri 1.2 mesela.7 haneli kontrat bulur derken bizim dışımızdaki takımları da kastettim. Yani almak isteyen biraz daha üstüne çıkmalı diye düşünüyorum.
Biz bir oyuncu için belki max 1 milyon dolara çıkabiliriz ama küsürleri mümkün değil bence. Bizde öyle bir para olduğunu sanmıyorum
Yollayamadığın için Micov gitti .. biraz da onun için gittiMicovun anlastigi adamlari begenip de yollamiyorsak micovu neden kovduk? Micova hirsiz dedik resmen ama adamlar duruyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.