2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Nikolic-Can-Buğrahan
İvanovic-Şehmus-X
Bleijenbergh-Robinson
Pierre-Berkan
X-X
Al 2-3 iyi adam bir başlasın lig görelim önümüzü...

Bu sene maçlar Sinan Erdem deymis

BGM ulaşım açısından daha rahat bir salon

BGM ulaşım açısından daha rahat bir salon
Katılmıyorum. Aynı marmaray ile 3 durak daha gidince Sinan Erdem’e de gidilebiliyor. Metrobüs ve metro imkanları da var. Yerleşim yerlerine yakınlığı sebebi ile yürüyerek de ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca Sinan Erdem de kocaman ve bedava park alanları mevcut. Bgm otoparkı ufacık ve paralı. Ben Sinan Erdem’e geçişimize olumlu gözle bakıyorum.

Katılmıyorum. Aynı marmaray ile 3 durak daha gidince Sinan Erdem’e de gidilebiliyor. Metrobüs ve metro imkanları da var. Yerleşim yerlerine yakınlığı sebebi ile yürüyerek de ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca Sinan Erdem de kocaman ve bedava park alanları mevcut. Bgm otoparkı ufacık ve paralı. Ben Sinan Erdem’e geçişimize olumlu gözle bakıyorum.
Sinan Erdem kötü bir salon. Bisiklet yarışları için Velodrom olarak inşaa edilecekti olası olimpiyat oyunları için 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için basketbol salonuna çevrildi. Çatısı bile hatalı bir salon oldu çatıyı kapatmayı zar zor başardılar.

Evdeki tek GS li olarak hem de kadın olarak Sinan Erdeme çok rahat gidebiliyordum ama hala 20 lerimin başında ailemle yaşadığım için BGM ye gidemiyordum maçın bitiş saatleri genelde uygun olmuyordu,otobüsler de az olduğu için metrobüse dönüş falan aile evine dönüş için zor oluyordu,Sinan Erdem'den 11 de bile çıksam sorun olmaz yani toplu taşıma gırla.

Sinan Erdem kötü bir salon. Bisiklet yarışları için Velodrom olarak inşaa edilecekti olası olimpiyat oyunları için 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için basketbol salonuna çevrildi. Çatısı bile hatalı bir salon oldu çatıyı kapatmayı zar zor başardılar.
Bu ayrı bir tartışma konusu. Salon, sadece basketbol amaçlı değil çok amaçlı yapıldı. Fakat belli bir sayıda olunca gayet atmosfer de yapılabiliyor. Ertuğrul Erdoğan dönemindeki bazı Eurocup ve derbi maçları, Pistiolis dönemindeki Tofaş, Bahçeşehir maçları ve Efes serisi gibi bir çok örnek mevcut. Bgm daha ufak olduğundan daha iyi atmosfer olur diye düşünmüştük ama Sinan Erdem de oluşturulan atmosferden bir artısını açıkçası ben görmedim. Burada önemli olan salonun yapısından daha çok gelecek taraftar sayısı ve tribün yapma, destekleme arzusu.

Ayrıca Sinan Erdem’in, Bgm’ye göre daha çok tevazu gördüğünü de bu sene hem kadın voleyboldaki final hem de futboldaki Göztepe deplasmanına denk gelen Tenerife maçında gördük. Sinan Erdem de 7000 kişiyle bayağı coşkulu bir atmosfer oluşturuldu.

Geri