2026 FIFA DÜNYA KUPASI

Bir gram top oyanamdan kazandılar. Gol lazımken Mert ve Salih oyuna almak saçma oldu.

Salih Özcan'ı oynattı.

Futbol menajerlik oyunu degil, Avustralya karşısında bu kadro kagit uzerinde 3 yapar ama gerçek hayat baska, mucadele, oyun dizilimi, fizik gucu, konsantrasyon, hamleler vs.
30 sut çekmekle mac kazanılmiyor maalesef

Futbol menajerlik oyunu degil, Avustralya karşısında bu kadro kagit uzerinde 3 yapar ama gerçek hayat baska, mucadele, oyun dizilimi, fizik gucu, konsantrasyon, hamleler vs.
30 sut çekmekle mac kazanılmiyor maalesef
Daha Acı durum var
Olayın farkında değiller iyi oynadık sanıyorlar.

Türk futbolunun en büyük sorunu fizik. bir kez daha gördük.

Benim ilk maça göre görüşüm olumsuz değil. Korkum; el ayak dolanıp ataksız şutsuz maç bitirmekti ama neyse ki cesur oynayıp tek kaleye de çevirdik maçı. Ancak bu tarz takımları açmak zor, bize çok ters geliyorlar. Merhum Lucescu bile vasat oyuncularıyla son maçında bizi feci zorlamıştı, zor kazanabilmiştik. Zeki ile karşı karşıya atamadık. Abdülkerim'in direkten dönen topu , Kerem ve diğer kalecinin üstüne giden şutlardan biri gol olsaydı bambaşka olabilirdi.
Önümüzdeki 2 maçın böyle olacağını çok zannetmiyorum.
Ancak yerlere göklere sığmayan Çalhanoğlu'nun da bir uzaktan golünü göremedik yıllardır bu takımda.

Şöyle bir şey maçta Can Uzun'u oynatmamak çok acaip.
Bu maç net Montella'ya yazar.

Ozan Kabak dururken arabistan da oynayan Merih Demiral'ın oynamasına aklım almıyor. Arabistan ligi ne ki orada oynayan oyuncuların fiziği ne olacak ki golü de Merih'in tarafından yedik. Barış'ın forvet oynaması gerekirken Kerem denen vasatın oynaması ve hocanın maç sonunda çok iyi mücadele etti demesini şaşkınlıkla izledim.

Sane izleyelim özledik.

Geri