Gianmarco Pozzecco

Sezona başlamamak gerektiğini uzun uzadıya yazmıştık. 8 Haziran'da Jaka Lakovic ve Aleksandar Djordjevic'le anlaşılabilirdi. En kötü bugün Pozzecco'ya koçluk dersi veren Nenad Markovic 1 yıllığına gelebilirdi. Hiçbiri yapılmadı ve yine karanlık tünelin içine gireceğiz. Koca bütçe yine çöpe atılacak.

Şu anda boşta kaliteli koç yok. Gelen kalitesiz koça verilecek uzun kontrat yine gelecek sezonumuzu karartacak. Ondan Pozzecco'yla yollar ayrıldıktan sonra alt liglerden bir koçla ya da bir altyapı koçuyla 6 aylık kontrat yapmak en iyisi olacak. Takımı ligde şampiyon yapmadığı sürece de kontrat yenilenmeyeceği açık şekilde söylenmeli. Bu şekilde en azından gelecek sezonu karartmamış oluruz. Gelecek sezon beyaz sayfa açabiliriz.
Ergin Ataman var. Senin kalite standartlarını karşılamıyor mu?:)

Ergin Ataman var. Senin kalite standartlarını karşılamıyor mu?:)
Onu da uzun uzadıya yazdım. Ergin Ataman bir daha asla Galatasaray'ın kapısının içerisinden girmemeli. Ne koç olarak ne de yönetici olarak. Bizden uzak dursun. Onun Galatasaray'de yeri yok.

Bize lazım olan takımı ileriye taşıyacak, kadroyu kurarken ve kullanırken hep akılcı düşünen bir yabancı koç . Ve tabi ki Galatasaray Basketbol takımına gözü gibi bakacak bir başkan.

Bu akşam seni yollamayan yönetimede yazıklar olsun

Defolup gitmeli...Loser koç görmekten bıktık...

Maçta tuhaf bir görüntüsü vardı. Bir ara reji uzun süre ona sabitledi kamerayı. Başı öne eğik, düşünceli ve mutsuzdu. Sebebini merak ediyorum. Zira tek bir maça dayalı bir vücut dili gibi görünmüyor bu.

Acilen kovulması lazım.
Ergin Ataman yine gelicektir ve şubeyi ayağa kaldıracaktır.
Eski sucukçular istediği kadar ağlayıp sızlayabilir. Siz'in fikirlerinizin bi hükmü yok.

Malesef olmayacak .. Ergin ataman

Açıklamaya bak “takım yeniymiş zamana ihtiyaç varmış “ transfer tahtası yeni açılmış takıma yenildin, ayıp be… Hafta içi getirdikleri adam maçı aldı, bir kere de özür dileriz de, utanıyorum de. Geçen sene ne gördünüz de bu koçu tuttunuz ????

Kendisi zaten yetersiz bir koç, sassari sonrası gittiği asvel ve İtalya’da da kötüydü. Hem oyunculuğu zamanı hem de koçluğu dönemdinde de çılgın koç aurasından ekmek yedi. Biz de coachingden ziyade bu yüzden getirdik zaten bir hava getirsin diye ama paşam kenarda akil adam gibi takılıyor. Bizden sonra zaten koçluğu bırakacak heralde ve şu anda içinde böyle bir istek olduğunu düşünmüyorum biraz micov olayından sonra rica minnet takımın başında kalmış gibi bir hali var.

Sezon öncesini ben de pek takmam ama saçmalamalara izin vererek takım oturtmak(?) sadece bize özgü, diğer takımlara yasaklanmış sanırım.
Zira Tofaş geçen gün mantıklı hücum setleriyle paramparça etti bizi. Karşılığında 3'lük çizilen setler dışında bir şey göremedik parkede.

Bu neticelerin şimdilik önemi yok ama sezon başlar da ilk 6 haftadan 2 galibiyetle falan çıkarsak birilerine hemen fatura kesilir.
Geçen ay yazdığım yorum. Koçu ve oyuncuları ne kadar sevip savunduğumu göstermek için paylaşıyorum. Ha bir de dediğim gibi; ilk 5-6 haftada ortaya çıkacak tablo neticesinde kesilecek faturanın kime olacağını söylememe gerek yok sanırım.
Daha Beşiktaş deplasmanı, Merkezefendi maçları geliyor önümüzde(Tofaş'ı parçaladılar). Seyircisiz KSK maçı çok düşeşti ama kazanamadık.

Hoca dün maçı kaybetmedi, kendi kredisinden yedi.
Beşiktaş deplasmanından galip çıkarsa yola devam edileceğini ; aksi halde ani bir kararla yolların ayrılacağını düşünüyorum. Hoca için kilit maç önümüzdeki Beşiktaş maçı. Ya kalacak ya gönderilecek.

Maçın bitmesine 2.5 dakika var , rakibin tek pota altıcısı 5 faulle çıkmış, bütün ribaundları alacak Ballo ve Smailagic kenarda ve oyuna girmiyor. Çıldırmamak elde değil.

Biz neden İsmail Elamin gibi bir oyuncu bulamıyoruz da Jerome Robinson gibi adamları alıyoruz. Yani yıllardır 1 tane bile bir yldız bulamadık şu takıma. Arroyo'yu da yine Beşiktaş sayesinde bulmuştuk.

Dün bence kovulmalık maç oynattı. Kadro filan eksiktir, yetersizdir bilmem de 2 senedir son 2 haftada ligde kalan takıma karşı seyircisiz maçta da 70'te tuttuğun rakibini yenersin bir zahmet. Beşiktaş'ın, Fener'in maçlarını da izliyoruz, bu kadar kafası kopuk tavuk gibi hücum eden takım ben görmedim. 10 hücumun 8'i seçmece, hoconın ne bir planı var ne de ağırlığı. Dün kulağına bir şey mi çalındı ne oldu bilmiyorum ekstradan da pasifti kenarda. E sen zaten iyi taktisyen değilsin, enerjini de kaybedersen takım Yakup Sekizkök basketbolu oynar tabi. Fener bir dönem kadın basketbol takımı Galatasaray'a 1 maç kaybetti diye şampiyon hocasını akşamına kovmuştu yanılmıyorsam, biz böyle olmayacak dualara amin diye diye Tofaş'ı, Karşıyaka'yı kendimize ezeli rakip ettik. Herkes hak ettiğini yaşıyor, yaşatıyor ne diyelim.

Geri