Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer futbolcuların tek başına şampiyon yaptığına inanıyorsanız, cidden futbol izlemeyi bırakın. Hiçbir takımda teknik direktör etkisi olmadan futbolcular tek başına şampiyon olamaz.

Öyle olsaydı Messi–Neymar–Mbappé üçlüsünün PSG'de ortalığı kasıp kavurması, her sene şampiyon olması falan gerekirdi. Ama futbol demek sadece kaliteli futbolcuları sahaya dizmek değil.

Okan Hoca da Icardi, Mertens, Osimhen, Sane gibi oyuncuları alıp “Hadi çocuklar, çıkın oynayın” deyip kenara oturuyor zaten. Taktik yok, rakip analizi yok, antrenman programı yok. Oyuncular antrenmanda da maçta da tamamen kafalarına göre takılıyorlar. :)
Tabi tabi yersen kirşen🤣 bunu sen ve senin gibiler anlar biz burda boşuna konuşuyoz biatçıdan çok biatçı kraldan çok kralcı olmuşsunuz icardiciler ayrı bela sizin gibi düşünenler ayrı bela başkanı ve yönetimi savunanlar ayrı bela ne diyelim kendi içimizde bile bölündüysek geçmiş olsun buradan bişey çıkmaz😉

Tabi tabi yersen kirşen🤣 bunu sen ve senin gibiler anlar biz burda boşuna konuşuyoz biatçıdan çok biatçı kraldan çok kralcı olmuşsunuz icardiciler ayrı bela sizin gibi düşünenler ayrı bela başkanı ve yönetimi savunanlar ayrı bela ne diyelim kendi içimizde bile bölündüysek geçmiş olsun buradan bişey çıkmaz😉
Karşı argüman sunamayınca boş laflar silsilesi yazmışsın. 4 sene üst üste şampiyon yapan teknik direktörü başarılı bulduk diye biatçı oluyoruz. Komediye gel :)

Bazı takıntılı arkadaşlar var. Onlara ne yazsak , ne anlatsak boş, ama yine de bir argüman ortaya koyayım:

Okan Buruk Akhisarda Turkiye kupasını, Basaksehirde Lig kupasını kazandı. Bu takımlarda İcardi, Osimhen yoktu. Mevcut kadro ile basarılı oldu.

Burada, "Çok pahalı transferler yapıldı. Okan Buruk bu sayede sampiyon oldu" diyenlere gelsin.

Okan Buruk da bizim, Fatih Terim de bizim, Arda Turan da bizim.

Bana göre Fatih Terim TD olarak artık Galatasaray'ın geleceginde olmamalı. Gecmişi basarılarla dolu ama son calıştırdıgı takımlarda hep basarısız oldu. Kendini yenilemedi. TD harici baska pozisyonlarda calışabilir.

Galatasarayın bugunu için yerli veya yabancı baska bir TD dusunemiyorum. 4 sene sampiyon olan takımın TD si Okan Buruktur ve davam etmeli. Her turlü eleştiriye ragmen..

Arda Turan'ın da geleceğini ben parlak göruyorum. Ve gelecekte birgun Galatasarayda TD olarak görev alacaktır.
“Çok pahalı transfer” dedikleri Osimhen 70 milyon euro. Rakibi ise Muriqi ve Greenwood’a toplam 60 milyon euro harcıyor. Üstelik bunu daha önce hiç şampiyon yapamamış bir teknik direktöre veriyor.

Devre arasında Guendouzi’yi 30 milyon euroya çekiyorlar, Sidiki diye bir oyuncuya 20 milyon euro veriyorlar. Sen ise gidip sürekli kiralık oyuncu arıyorsun. Üstüne Kante’yi yıllık 20-25 milyon euro maaşla alıyorlar. Talisca, Asensio, Ederson’u saymıyorum bile.

Peki Okan Buruk’a başka hangi pahalı oyuncu alındı? Singo dışında yok. 4 yılda bir Osimhen, bir de Singo var.

Uğurcan’a verilen parayı da geçtim; son güne kadar başka kaleci alamadıkları için o parayı vermek zorunda kaldılar. Buna rağmen hâlâ “Okan’a çok pahalı kadro kuruldu” deniyor. Gerçekten komedi.

Karşı argüman sunamayınca boş laflar silsilesi yazmışsın. 4 sene üst üste şampiyon yapan teknik direktörü başarılı bulduk diye biatçı oluyoruz. Komediye gel :)
Bizim boş laflara karnımız tok öylesiniz zaten okan hoca gibi inatçı ve dik kafalı olduğunuz yerinde tespitler yapamıyorsunuz.Ayrıca eleştiriye açık olmadığı gibi kendisini geliştirecek kadar da özeleştiri yapamıyor sayın okan hocanız😏

Okan hoca henüz Fatih Terim olamadı doğru. Ama Fatih hoca da bu son 4 sezonda 4te 4 yapamazdı.

Yok ilk şampiyonluk İcardi'ye son 2 şampiyonluk Osimhen'e yazar demek büyük haksızlık.
O zaman Psg'nin son 2 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu Khvarastkelia yazar. Çünkü ondan önce kazanamıyorlardı. Luis Enrique'nin etkisi az demek nasıl saçmalıksa Okan hoca için denilen de aynı derecede saçmalık barındırıyor.

Okan hocanın kıymetini bilmiyoruz. Giderse anlayacağız.
O yüzden keşke istifa edip gitse de anlasak.
Değil fatih hoca ben bile 4'te 4 yapardım bu kadroyla. Hangi rakibinde icardi, osimhen gibi oyuncular vardı?
Annemizin ligiyle Şampiyonlar ligini nasıl kıyaslıyoruz arkadaşlar? Bu ligde şampiyon olmakla şampiyonlar liginde şampiyon olmak aynı ağırlıkta mıdır?

Okan Hoca gitsin FT hocam gelsin. Ben değerini anlamaya razıyım eğer öyle çok özel bir değeri varsa tabi.. Ya anlıyorum sizi statüko konforlu bir şey herkes mevcut durumu korumak ister ama mevcut durum kötüye gidiyorsa, yolun sonu karanlıksa gerektiğinde neşteri vuracaksın.

“Çok pahalı transfer” dedikleri Osimhen 70 milyon euro. Rakibi ise Muriqi ve Greenwood’a toplam 60 milyon euro harcıyor. Üstelik bunu daha önce hiç şampiyon yapamamış bir teknik direktöre veriyor.

Devre arasında Guendouzi’yi 30 milyon euroya çekiyorlar, Sidiki diye bir oyuncuya 20 milyon euro veriyorlar. Sen ise gidip sürekli kiralık oyuncu arıyorsun. Üstüne Kante’yi yıllık 20-25 milyon euro maaşla alıyorlar. Talisca, Asensio, Ederson’u saymıyorum bile.

Peki Okan Buruk’a başka hangi pahalı oyuncu alındı? Singo dışında yok. 4 yılda bir Osimhen, bir de Singo var.

Uğurcan’a verilen parayı da geçtim; son güne kadar başka kaleci alamadıkları için o parayı vermek zorunda kaldılar. Buna rağmen hâlâ “Okan’a çok pahalı kadro kuruldu” deniyor. Gerçekten komedi.
Osimhen dediğin adama 75 milyon euro ödendi ve ligin gelmiş geçmiş en pahalı transferi. Bu rekorun yakın vadede kırılması da mümkün değil. Seneli 15+6 21 milyon euro da para ödeniyor. Sen osimhenleri icardileri aldın diye rakibin bu transferleri yapmak zorunda kaldı. Elmayla armutu kıyaslamayın. Ayrıca ben rakiplerle de kıyaslamadım Fatih hocam böyle kadrolara sahip olmadı dedim ki çok net bir gerçek bu, eğip bükmekle değiştiremezsin.

25-26 sezonunda 157 milyon euro bonservis ödemişsin. Bu bonservisin karşılığını verecek bir oyun var mı ortada? Tarihin en büyük bütçesiyle ite kaka şampiyon olmuşsun. Dursun Özbek bu konuda haklı. Ben de bu hocaya para harcamam ilk fırsatta da göndermeye çalışırım. Sen 4 yıldır şampiyonsun ve olman gereken yerde değilsin. Rakibimiz Muriqi Greenwood aldı diyorsun alacaklar tabi adamlar can havliyle bütün tuşlara basmaya çalışıyor şampiyon olmak için. Sen kendine bakacaksın.

Harcanan paranın verilen emeğin oyun olarak karşılığı yok. Okan sezonu tamamlayamaz beğenmediğiniz Dursun özbek ilk fırsatta kovar Okan Hoca'yı.. ki kovması da gerekir.. Yüzlerce milyon dolar harcamışsın oyun kaliten her sezon daha da düşmüş. Evlatçılık, prensçilik gırla gidiyor. Takımda disiplin namına bir şey yok. Rezalet..

Hocası yönetimi ayrı ayrı rezalet..

Baya baya kafalarına göre takılıyorlar:) çiftlik gibi ortam maçtan sonra atla özel uçağa milano'ya git. O dönem rakiplerle kadro kalitesi anlamında ciddi fark vardı takım bir şekilde kazanıyor şampiyon oluyordu. Hadi bu sene görelim:) Okan hocanız bu seneyi bitiremez, rezil olur bu kafayla.

Bu rezillik yaşanınca da Okanball'cular çıkacak diyecek ki her sene şampiyon mu olacağız? Yaşanan başarıları o dönemki koşullara göre, rakiplerin kalitesine, yönetimsel problemlerine vs gibi birçok parametreye göre değerlendiremiyorsunuz. Bunlar ezber yorumlar. Okan hocam 4 sene üst üste şampiyon oldu heykeli dikilsin diyecekler neredeyse..

Rakipler bu sene iyi transferler yaptı. Bu sene lig eğlenceli geçecek erken bir müdahale olmazsa ve transferin son döneminde şapkadan tavşan çıkarmazsak Okan Hocanız bu sezonu tamamlayamaz, üzgünüm ama gerçekler bu. Acı reçeteyi ortaya koymak zorundayız. Önce Okan hocanız gider ardından da Dursun'u postalarlar..
Can varsayımsal konusuyorsun ve de çirkin bir dil kullanıyorsun. "Okan Hocanız bu seneyi çıkaramaz, Dursun'u postalarlar" gibi laflar bir Galatasaraylıya yakışmıyor. Okan Hoca benim degil, Galatasarayın ve tum Galatasaraylıların hocası.

Onun basarısız olacagını varsayıyorsun. 4 sene olanlar ortada.. Yine mahcup olacaksın.

Okan Hoca ve Galatasaray bir takım sporu yapıyor. Bireysel spor degil. Okan Hocanın basarısızlığı demek aynı zamanda Galatasarayın basarısızlığı demektir. Bu nefret neden ya? Hadi OKan Hocayı begenmiyorsun (bazı konularda ben de begenmiyorum ve eleştiriyorum) Galatasarayın neden iyiliğini istemiyorsun? Dursun'u postalıyacaklarmış.. Bir laf soyleyeceğim ama hadi neyse..

Değil fatih hoca ben bile 4'te 4 yapardım bu kadroyla. Hangi rakibinde icardi, osimhen gibi oyuncular vardı?
Annemizin ligiyle Şampiyonlar ligini nasıl kıyaslıyoruz arkadaşlar? Bu ligde şampiyon olmakla şampiyonlar liginde şampiyon olmak aynı ağırlıkta mıdır?

Okan Hoca gitsin FT hocam gelsin. Ben değerini anlamaya razıyım eğer öyle çok özel bir değeri varsa tabi.. Ya anlıyorum sizi statüko konforlu bir şey herkes mevcut durumu korumak ister ama mevcut durum kötüye gidiyorsa, yolun sonu karanlıksa gerektiğinde neşteri vuracaksın.
Can bey statüko konforlu ne demek Allah aşkınıza. Ya bu adam 4 sene üst üste şampiyon oldu. Avrupa'da hangi takım bunu başaran hocayı gönderebilir? Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Annemizin ligi diyorsunuz. Geçen sene ŞL'de son 16 ya kaldı. Bazı bölgelerde Kadro yetersizliği sebebiyle son 1 ay nerdeyse ecel terleri döktük. Kadro genişliği ne zaman oldu Okan hocada. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Osimhen ve İcardi kimsede yok diyorsunuz. Adamlarda Tadic ve Dzeko, İmmobile ve Rafa vardı. Ne yapabildiler? Hoca farkını orda da mı göremediniz. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Okan hocaya bu yüzden üzülüyorum. Başkanı transfer yapmaz. Taraftarı 4 sene üst üste şampiyonluğu küçümser. Gerçekten üzücü.

Can varsayımsal konusuyorsun ve de çirkin bir dil kullanıyorsun. "Okan Hocanız bu seneyi çıkaramaz, Dursun'u postalarlar" gibi laflar bir Galatasaraylıya yakışmıyor. Okan Hoca benim degil, Galatasarayın ve tum Galatasaraylıların hocası.

Onun basarısız olacagını varsayıyorsun. 4 sene olanlar ortada.. Yine mahcup olacaksın.

Okan Hoca ve Galatasaray bir takım sporu yapıyor. Bireysel spor degil. Okan Hocanın basarısızlığı demek aynı zamanda Galatasarayın basarısızlığı demektir. Bu nefret neden ya? Hadi OKan Hocayı begenmiyorsun (bazı konularda ben de begenmiyorum ve eleştiriyorum) Galatasarayın neden iyiliğini istemiyorsun? Dursun'u postalıyacaklarmış.. Bir laf soyleyeceğim ama hadi neyse..
Son cümle hariç bu üslup güzel eyvallah. Bir nefretim yok ya sadece kızdım son dönemde yaşananlara.
Okan Hoca başarılı olsun ben mahçup olmaya hazırım sıkıntı yok. Bu aralar biraz sinirlenmişim demek ki.. FT hocam kadar sevmesem de Okan Hocaya da bir nefretim olması söz konusu değil tabi ki hepimizin hocası.

ama gerek dursun özbek gerekse de okan hoca yapmadıklarıyla bu transfer döneminde beni çok gerdi. Yoksa hepimiz eş dost arkadaşız burada.. Daha da önemlisi hepimiz Galatasaraylıyız.

Can bey statüko konforlu ne demek Allah aşkınıza. Ya bu adam 4 sene üst üste şampiyon oldu. Avrupa'da hangi takım bunu başaran hocayı gönderebilir? Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Annemizin ligi diyorsunuz. Geçen sene ŞL'de son 16 ya kaldı. Bazı bölgelerde Kadro yetersizliği sebebiyle son 1 ay nerdeyse ecel terleri döktük. Kadro genişliği ne zaman oldu Okan hocada. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Osimhen ve İcardi kimsede yok diyorsunuz. Adamlarda Tadic ve Dzeko, İmmobile ve Rafa vardı. Ne yapabildiler? Hoca farkını orda da mı göremediniz. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

Okan hocaya bu yüzden üzülüyorum. Başkanı transfer yapmaz. Taraftarı 4 sene üst üste şampiyonluğu küçümser. Gerçekten üzücü.
Muhammet senin de üslubun sıkıntılı değil kardeşim eyvallah güzel güzel cevap vereyim. Yukardaki cevabım senin için de geçerli.
Okan Hoca'ya ben de üzülüyorum çünkü ilk başarısızlıkta sevgili Dursun başkan onu da satacak. Daha önce Erden Timur'u vs sattığı gibi.
Ben Okan Hoca'nın yerinde olsam masaya yumruğumu vurur, gerekli eleştirileri yapardım bu transfer meselesi de çözülmüyorsa istifa ederdim. Çünkü bence zamanı geldiğinde istifa edebilmek önemli bir şey. Zira haberler doğruysa İrfan Saraloğlu filan da istifa edelim demiş.

Hocanın tabi ki katkısı sıfır diyemeyiz öyle bir şey zaten mantıklı değil. Bu başarı önce oyuncuların sonra onun sonra yönetimindir benim gözümde fakat işler iyi gitmiyor. Gerekli uyarıları yapmış olalım birbirimizi kırmadan. Çünkü Dursun başkanım çok kurnaz bir adam ilk sallantıda hocayı yiyecektir.

Geri