Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoca kendi aldırdığı oyuncuyu bu maçta oynatmıyor. Neye göre beğendi de transfer edildi. Eminim daha ilk idmanda takımın ayarında olmadığını anladı. Kenarda Nhaga diye bir çocuk var. Topla dripling yapan tek orta saha oyuncusu. Ama oynatmıyor. Kaan giriyor oyuna.İlkay giriyor.Kazımcan giriyor. Çocuk tuzluk gibi oturuyor. Yönetimin yatacak yeri yok ama hocada hala olmayan oyun sistemi ve yorgun haliyle sanki dinlenmeye ihtiyacım var diyor. Zaten kendisi bırakmazsa başkan gönderecek.

Galatasarayı bu hale getiren başkan ve yönetimdir.Galatasaray bugün yenilmediyse dua edin osimhen sizi yenilgiden kurtardı.Ama rezil bir başkan ve yönetim varken başımızda bunların olacağı bağıra bağıra felaket geldi.Başkan ve yönetime sesleniyorum sizde azıcık bir utanma var mı hemen gidip eksik bölgelere transfer yaparsınız.Yapamıyorsanız o koltukları boşuna işgal etmeyin.DERHAL İSTİFA EDİN.

Okan hocam Allah aşkına ikinci yarıda yedek kulübesinde nhaga gibi genç bir futbolcun varken nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsan kaanı oyuna alıyorsun herkes söylüyor kızıyor eleştiriyor bu bitik kaandan ne yapacaz diye yani bu kaandan artık ne bekliyorsun okan hocam.Zaten başkana ve yönetime kızıyoruz gerekeni yapmıyorlar diye sende bizim aklımızla dalga geçme ya.İyi bir hoca sadece 4 sene üst üste şampiyon olmanın yanında gerektiğinde masaya yumruğunu koymalı ağırlığını başkan ve yönetimine hissettirmelisin sen böyle yaparsın bu sene kusura bakma bu takımdan bir bok olmaz😡

koçero, neyse ki bizim gibi aklı başında kişiler şahıslara tapmıyor. O sizin işiniz.Dua edin de başkan ve yonetim istifa etmesin, yeni gelen yonetimin yapacagı ilk iş takımın başında ki basiretsizi şutlamak olur.Mazallah siz de takımsız kalırsınız ortalıkta.

Geniş kadro istiyor ama son 6 ay içinde alınmış iki orta sahayı (Nhaga ve Lesley) oyuna bile almıyor.

Şu an eleştirilmeyi fazlasıyla hak eden bir yönetim olduğu için şanslı, aldığı bazı kararların savunulur yanı yok ve bu uzun zamandır böyle.

Geniş kadro istiyor ama son 6 ay içinde alınmış iki orta sahayı (Nhaga ve Lesley) oyuna bile almıyor.

Şu an eleştirilmeyi fazlasıyla hak eden bir yönetim olduğu için şanslı, aldığı bazı kararların savunulur yanı yok ve bu uzun zamandır böyle.
O değişiklikleri bilerek yaptı gibi geldi bana transfer yapmazsanız elimdeki kadro bu diye.

fener’in maçını, trabzon’un maçını da izledim. Aralarında en iyi topu oynayan bizdik. 3-4 iyi transferle çok daha farklı bir takım oluruz.

Yürüye dur hocam.

Geri