• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sylvia Fowles

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
maçtan sonrada kurtlarını döktü :) hemen yarın oturup anlaşılmalı gelecek seneler için..

Aramızda para toplıyalım ama yeter ki bu işi bu yönetime bırakmayalım,yoksa kaybederiz bu yaşayan efsaneyi !

Bu kız inanılmaz, uzun yıllar bizimle olması dileği, isteği ve emriyle =)

Kesinlikle sözlesme yapilmali, Ceyhun Hocayla konusulmali .

Haksız Rekabet...

İnanılmaz bir şeysin. Seneye de bizimle olmalı.

Dişi Howard.Bu senenin en büyük transferi.Mutlaka sezon bitmeden önümüzde ki sene için gerekli anlaşmalar yapılmalı.

MVP Fowles!!!

Augustus varsa Fowles da var.Gelecek yıl Augustus kalırsa(kalmaması için bir engel yok) Fowles da olur :D Haksız rekabet sözü müthiş olmuş.Fowles varsa rakip pota altı oyuncuları için haksız rekabet koşulları oluyor :)

Unfair Competition

Ekipte tık yok Onur abi iş başa düşecek :) .

Desene ancak klavye başında konuşuyor gençlik. : )

Bu gençlerden bi´ yol olacağı yok, en iyisi ben geleyim beraber yapalım pankartı Şamil.

Öyle abi çok yanılmışız bu çocuklar ile ilgili. İş başa düştü canına yanayım.

Aklıma başka benzetmeler geliyor ama sanmıyorumki HAKSIZ REKABET kadar cuk otursun,olayı bu kadar net anlatsın...

çok şükür ona onu sevdiğimi söyledim .. o da "ooo thank you " dedi :)

Fb nin ağzının suları akıyor.Antu da falan ağız salyasından geçilmiyor.Yönetim bu kızı kaçırırsan öbür dünyada ellerim yakanda olur...

Fb nin ağzının suları akıyor.Antu da falan ağız salyasından geçilmiyor.Yönetim bu kızı kaçırırsan öbür dünyada ellerim yakanda olur...

O zaman 41 kere Maşallah diyelim.Kem gözlülerin nazarı değmesin.

Geri