• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final Serisi Biletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bağdat Kaynak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
1 tane biletim var boşta.0532 7816408 tel no

Arkadaşlar yarın ki maça fazla bilet varsa talibim. Seneye de kombine almayan Yunus u bu forumda dövsünler :)

dünkü maç için fazladan biletim vardı kimseye satmadım ve kullanmadım, bir arkadaşı yarın ki maça sokmak için kullanmayı düşünüyorum. taktiklerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım mesela? :)

Karaborsacılar kaç paraya satar tanesini?

Bana da 1 tane bilet lazım :)

artık geç olabilir ama elinde 2 tane bileti olan varsa mesaj atabilirse iyi olur :)

Salon önünde bulabilirmiyim bilet?Bulursam çok pahalı olur mu?

3 bilet almıştım arkadaşım işinden izin alamadığı için gelemiyor 1i boşta biletin arkadaşın durumu netleşirse ilgilenene verebilirim bileti.

Özelden mesaj atıp karaborsa yapmayın !

birkan teline mesaj attım da iletilmedi, pm ye bak.

1 tane fazla biletim vardı, o da gereken yere gitti..

Maçı ocakbaşına tercih edenler. :D

Bugün maçı kazanırsak her an 6. maçın biletleri çıkabilir. Bu uyarıyı da yapalım arkadaşlar. Takipte kalın.

dünkü maç için fazladan biletim vardı kimseye satmadım ve kullanmadım, bir arkadaşı yarın ki maça sokmak için kullanmayı düşünüyorum. taktiklerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım mesela? :)

Yasin dikkat ettiysen biletler arasında fark var. Fark edilsin diye birisinde karartma yapmışlar. İki bilete bakarsan anlarsın. Bileti alan görevlide baya bi bakıyo... Ama bilete bir kişi bakıyo ve bir yerede okutmuyo...

fazla bilet olabilir bende durumua göre

Bende yine fazla bir tane bilet var.Geçen maç burdan kardeşlere vermiştim.Yine içimizden birilerine vermek istiyorum.

Evren sende her daim bi fazla bilet var galiba...

arkadaşlar elimde 3 tane fazladan var bilet arkadaşlarımdan gelmeyenler var para talep etmiyorum blok 203 ten biletler...

Bende de 1 fazla bilet vardı ve fazlasıyla gerekli bi yere gitti. Umarım gerçekten aça girmeyi hakeden herkese bilet gider. Bu arada 6. maç için fazladan bilet alcam bulamayan olursa haber versin. (tabi alabilirsem)
not: Aldığım fiyata veririm zaten karaborsa filan değil sadece 3. ve 4. maça bileti zor bulmuş biri olarak 1 kaç bulamayanı 6. maçta kurtarırsam mutlu olurum. :)

Geri