Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spanoulis olmuyorsa Arroyo mutlak tutulmalı. Javai sakatlık yaşamazsa çok faydalı olur diye düşünüyorum. Bu arada kontratlı oyuncuları göndermek de kolay değil. Belki Macvan için fedakarlık yapılır ama Gordon kalır...
Ben hala Spanoulis için umut besliyorum Oly resmi açıklama yapana kadar. 2 gün önce de çok inandırıcı haberler yapıldı CSKA'ya imza attı diye
Allah'ım ne olur şu son dakika golü ofsayt olsun
Arroyo zaten takımımıza alışmış uyum sağlamış bir oyuncu en başından bu yana aynı şeyi söylüyorum. Arroyo mutlaka tutulup yanına onu dinlendirecek bir oyuncu bulunmalı mesela Sarunas Jasikevicius tam bu konuda biçimiş kaftan olur. Maliyeti fazla değil kısa sürede vereceği verim çok üst düzey olur. Zaten ikili oyunları ondan daha iyi oynatan da yoktur sanırım.
Spanoulis olmadi sanirim ancak bu kadar uzulmek neden ?
Jawai ile anlastik. Jawai cok iyi bir oyuncu bazi eksileri olabilir ama olmasa mukemmel olurdu hem ergin hoca eksiklerini bilerek almistir cozebilecegine inanarak.Ayrica sinan ve jawai transferlerinden sonra muhtemelen planinic ve erceg gelecek gordon arroyo planinic jawai erceg kesin ya marko ya domercant tercih edilecek kadroda bole bir tercihe dusmek bile guzel bence