2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spanoulis'in olmadığı kesinleştiyse Jawai ve Erceg'den vazgeçip yüksek maliyetli, takıma level atlatabilecek 2 uzunla anlaşmalıyız.

Bana FİBA kurallarıyla fark yaratacak iki uzun yazın lüften. FİBA basketbol'u uzunlardan çok kısaların becerisine bağlıdır. Lakovic'in Slovenya milli takımı performansı Bo MacCalebb'in Makedonya performansları bunlara örnek. Uzunlar ortalamının üstünde olsun sabit bir şeyler versinler yeter ama iş kısalarda bitiyor.

Bana FİBA kurallarıyla fark yaratacak iki uzun yazın lüften. FİBA basketbol'u uzunlardan çok kısaların becerisine bağlıdır. Lakovic'in Slovenya milli takımı performansı Bo MacCalebb'in Makedonya performansları bunlara örnek. Uzunlar ortalamının üstünde olsun sabit bir şeyler versinler yeter ama iş kısalarda bitiyor.

Pivot olarak Kristic ve Milicic(Dün Mithat Duran Kristic ile ilgilendiğimizi ancak olmadığını söyledi.Spanoulis için ayırdığımız bütçeyi oraya aktarırsak olabilir) bir alt seviye de Paul Davis , Lampe. 4 numara olarak da Kaimakoglou oyunun iki yönünde de Erceg'den iyidir.Kısa olarak elinde çok opsiyon kalmadıysa uzun olarak yapabileceğinin en iyisini yapmalısn ki kaldı ki elinde uzunları çok iyi besleyebeilecek bir Arroyo ve muhtemel Planinic transferleri var

Gordon-TBL faktörü düşündürüyor beni.Lige vazgeçemeyeceğimiz bir etkisi olacak bizde kaldığı sürece.Uzunlarda tablo net olsa da kısa rotasyonunu oluşturamıyorum aklımda.

spa konusunda şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez.Tek sıkıntı oly teklifi spanın aklını bayağı çelmiş gibi.bu gün 19:30 son karar için.

Spanoulis transferinde para önemli bir detay değil.Zaten 3 yılda 7.2 Milyon Dolar bitmiş kontratı vardı.

Cska'yı düşünmeyeceğini en baştan beri yazmıştım.Ben Barcelona bekliyordum Olympiacos süpriz oldu.

Spanoulis parayı düşünseydi Cska'yı geçtim NBA'de talipleri vardı.

Tek adam olma düşüncesi Cska ve Barcelona'yı geri plana attı diye düşünüyorum.Bizi de göreceği tepkiler nedeniyle elemiş olabilir.

Spa imza atmadı oly ile ama kalmak istiyor,şuan biz son kez konuşacağız.

Ne zaman konusacagiz abi adam bugun imzalamasi bekleniyor?

Erceg ve Jawai ile anlastigimiz haberlerinin dogruluk payi nedir, Spanoulis'in olmamasindan sonra bir degisiklik soz konusu mu?

Son olarak Spanoulis olmazsa Planinic'e yonelecekmiyiz yoksa Arroyo - Gordon - Domercant - Markoishvili yeterli denip kisa transferini noktalayacakmiyiz?

sabırlı olun herşeyin belirlenmesine 4 gün kaldı (arroyo opsiyonu 10 temmuza kadar) 10 temmuzda arroyomu kalacak spa mı gelecek planinic mi gelecek belli olur...

Eğer bir oyuncu, yönetimiyle oturup, gelecek sezon kadrosu hakkında planlama yapıyorsa, o oyuncunun derdi para filan değildir. Kadro büyük ölçüde korunuyor, Hines, (NBA'e gidip gitmediğinden emin olmadığım Papanikolaou)'nun yerini doldurmaları yine iddaalı bir konuma getirecektir onları. Spanoulis'in amacı Olympiakos'la three-peat yapmak, para biraz ikinci planda kalıyor.

Ek olarak Jawai'nin durumu hakkında bilgisi olan var mı? söylenildiği gibi Eylül'de idmanlara başlayacaksa, hiç gelmesin daha iyi.

Telaşa kapılacak bir durum yok. Geçen yıl da Ergin Hoca'nın en iyisini yapacağına inandık bu yıl da inanmak durumundayız. O kadar badireye rağmen hiç şikayet etmeden sezonu eze eze şampiyon bitirdik. Kupayı da resmen hırsız federasyon elimizden çaldı. Jawai'yi beğenmeyenler geçen yıl da N'dong için aynısını düşünüyordu çoğunlukla. Jawai üst düzey bir uzun sakatlığı için sponsoru hastane zinciri olan bir takım olarak çok fazla endişelenmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Spa gelseydi elbette çok iyi olurdu ama olsun Arroyo ve bir takviye ile çok iyi bir kısa rotasyonunu mükemmele çevirmek mümkün. Ben pekçok kişinin aksine Henry'nin de bomba gibi döneceğini düşünüyorum. Macvan'ın yerine Erceg bence çok iyi olur. Arroyo ile müthiş bir uyumları var bence Beşiktaş 3 te 3 yaparken en az Hawkins kadar katkı verdi Erceg. Bizim canımızı çok yakmıştı en azından. Basketbolu bu kadar iyi bilen ve zeki bir uzun çok fazla yok Avrupa'da. Onun ilacı Arroyo yani.
Yukarıdaki yazdıklarım aslında tamamen detay. Tüm iş bizde yani taraftarda bitiyor. Biz tüm maçlarda salonu doldurursak bu grupta da top 16'da da bizi içerde kolay kolay kimse yenemez. Dışarda alınacak 1-2 galibiyetle de zaten istediğimiz sıralama şekillenir. Ben Çeyrek finale ulaşacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Ondan sonrası ise Allah kerim.

Spanoulis ''gelse müthiş olur, gelmese de olur'' tarzı bi transferdi. Çok üzülen olduğunu sanmıyorum :) Fırsat varken yokladık olmadı napalım, işi bilen bi guard alıp yine yolumuza devam ederiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...