2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spanoulis olmuyorsa Arroyo mutlak tutulmalı. Javai sakatlık yaşamazsa çok faydalı olur diye düşünüyorum. Bu arada kontratlı oyuncuları göndermek de kolay değil. Belki Macvan için fedakarlık yapılır ama Gordon kalır...

Ben hala Spanoulis için umut besliyorum Oly resmi açıklama yapana kadar. 2 gün önce de çok inandırıcı haberler yapıldı CSKA'ya imza attı diye
Allah'ım ne olur şu son dakika golü ofsayt olsun

edit : devam

Spanoulis "Detaylar kesin değil ama mutlu sona inanıyorum." tarzı bişeyler söylemiş.

(Söylenen bu Çevirim biraz kötü olabilir.)"we haven't finalized every detail yet, but I believe that everything will have a happy end".

Spa gitti diyebiliriz.Diğer adaylara konsantre olacağız artık.

Arroyo zaten takımımıza alışmış uyum sağlamış bir oyuncu en başından bu yana aynı şeyi söylüyorum. Arroyo mutlaka tutulup yanına onu dinlendirecek bir oyuncu bulunmalı mesela Sarunas Jasikevicius tam bu konuda biçimiş kaftan olur. Maliyeti fazla değil kısa sürede vereceği verim çok üst düzey olur. Zaten ikili oyunları ondan daha iyi oynatan da yoktur sanırım.

Geçen sezon bu zamanlar Arroyo+Planinic ihtimalinden bahsedilseydi sevinçten çıldırırdık. Şimdi burun kıvırıyoruz.

Spanoulis zordu, hem maddi hem manevi olarak ikna edemezdik. Ben kendimi beklentiye sokmadığım için üzülmedim de açıkçası.

Planinic de gayet iyi olur, hatta keşke şimdiye kadar bitirseydik transferini.

Jawai hakeza eğer sakatlık problemi yoksa geyet sağlam bir takviye olur.

Chuck Davis'in bu yıl Banvit'ten aldığı maaş ne kadar ki?
Bence tam olarak aradığımız oyuncu kendisi.

Spanoulis olmadi sanirim ancak bu kadar uzulmek neden ?
Jawai ile anlastik. Jawai cok iyi bir oyuncu bazi eksileri olabilir ama olmasa mukemmel olurdu hem ergin hoca eksiklerini bilerek almistir cozebilecegine inanarak.Ayrica sinan ve jawai transferlerinden sonra muhtemelen planinic ve erceg gelecek gordon arroyo planinic jawai erceg kesin ya marko ya domercant tercih edilecek kadroda bole bir tercihe dusmek bile guzel bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...