Jawai bana göre net şekilde iyi transfer. Benim adıma iki tane soru işareti var; bir sakatlıktan kalıntılar var mı, ikincisi de süre problemi. Bunun dışında Jawai özel bir adam. Cüssesine bakıldığında Sofo ile karşılaştırılıyor, veya benzetiliyor ancak Jawai çok daha atlet, çok da hızlı bir oyuncu. Onun cüssesindeki bir oyuncudan beklenmeyecek bir atletizme sahip. Hücumda herkesin dilinde olan bir N'Dong orta mesafe şutuna sahip değil, ancak ondan çok daha komple bir hücum silahı. Çok daha iyi P&R oynar, hatta bu işi iyi seviyede yapar. Birebir hücumu vardır, pota altı bitiriciliği iyi seviyededir, doğru guard ile önemli işler yapar, set hücumunda N'Dong'a göre çok daha önemli bir opsiyondur. Bunun yanı sıra fena olmayan bir savunması var, hatta iyi de bir blok tehdidi var ancak P&R savunmasında sıkıntı yaşayabiliyor.
Kısacası beni memnun eden bir transfer, riski var; süre-faul problemi ve sakatlık dönüşü soru işaretli. Sakatlık dönüşü gerekli kontroller yapılmıştır, o konuda problem çıkacağını zannetmiyorum. Süre konusunu ise Ergin Hocam dengeleyip ayarlayacaktır. Ortalama 20 dakikalarda süre alıyor kariyerinde Jawai, ama bunu bizim biraz daha 25'lere çekmemiz lazım.