2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

91-86 efes galip son saniyeler
mirsad yine balık üçlük attı

98-91 bal tersine tepti sinan güler kasun thornton ve shumpert maçın kahramanları bu oyuncular yürekleriyle oynadılar

Tebrikler Efes!

skor 71-61 solomon dalga geciyor efesle ama kasun ve arkadasları cok fena rövansı aldılar valla içimin yağları eridi

Semih Ural' Alıntı:
Burak,

Kabul etmek lazım. Bizim paçavra olduğumuz maç başına 100 sayı yiyip 70 atabildiğimiz Efesi Fenerbahçe hem psikolojik hem coaching hem kadro derinliği olarak ezdi. Hakemler şu serideki en etkisiz elemanlardı.

Şu Feneri izledikçe bizim şubeyi düşünüp kafayı sıyırma noktasına geliyorum.

Abi eyvallah haklısında, aklıma gelen pozisyonları söylemek istiyorum.

1) Fb menejeri olacak o arkadaş itiraz için önce masaya hareket ediyor, oradan da Ergin'in üstüne yürüyor zorla alıyorlar üstünden teknik yok.
2) Mirsad'a faul çalıyorlar özürlü hareketleri yapıyor teknik yok.
3) Rasim smaç basan adama yumruk atıyor teknik yok.
4) Solomon'a faul çalınıyor birşeyler söyleyerek taraftarı harekete getiriyor teknik yok.
5) Oyuncular sayıdan sonra sürekli el kol hareketi yapıyor teknik yok ( Bunu deplasman takımı oyuncuları yaptığında teknik alıyor )
6)Semih smacı basıyor topu almak isteyen Kerem Gönlüm çekil diyor, Semih topa ayak vuruyor teknik yok.

İyi ki Efes geçirdi diyorum çünkü bunun adı yenme değil Mirsad ve Solomon'a geçirmedir...Mecazi anlamda geçirme hemde.

Burak,

Yazıyı maç bitmeden yazmıştım. Biraz yazdıklarımın tersi çıktı sonuç olarak ama genel görüşümde bir değişiklik yok. Bu pozisyonlar içinde sadece Semih denen yaratıgın topa tekme attığı yerde ben de çıldırdım. Bunun adı teknik faul.

Öteki Mirsadın özürlü hareketleri için yorum yapamıycam ama Efesin kazanması beni en çok Mirsad ve Semihin her basketten sonra yaptıkları abuk sabuk hareketleri kapak yaptığı için memnun etti.

Neyse güzel maç oldu. Bırakmış izlemiyoduk babamla. Öyle skora bakalım dedik hem son 1:30 hem de uzatmayı izledik biz bile heyecan yaptık evde :)

efes ilk iki maçıda sanssız bir sekilde kaybetmese seri su anda 3-0dı hadi ikinci maçta o anormal bal olmsaydı su anda efes 2-1 öndeydi ama su anda psikolojik avantaj efese geçti umarım fenerin elinden sampiyonluğu alırlar

Nedim'e çalınmayan ile Ergin'e geçenlerde çalınan teknik faulün aklı , mantığı da yok..Oyuncularının yaptıklarını yazmıyorum bile..

Maça gelirsek ; Efes maç içinde ara ara izleyenleri kanser etse de , maçı almasını bildi..Deplasmandaki ikinci maçı da alırlarsa 4-2 biter bu seri..

Tugay EREN' Alıntı:
efes ilk iki maçıda sanssız bir sekilde kaybetmese seri su anda 3-0dı hadi ikinci maçta o anormal bal olmsaydı su anda efes 2-1 öndeydi ama su anda psikolojik avantaj efese geçti umarım fenerin elinden sampiyonluğu alırlar
Evet 2. maçı hatırlarsak Efes son saniyelerde öndeydi, yanılmıyorsam Kasun topu çok saçma bir şekilde kaybetmişti, ardından faul oldu faullerin 1 ini kaçırdılar ama top kucaklarına düşünce Mrsic'e de 3 lüğü sallamak kalmıştı :)

Semih Ural' Alıntı:
Burak,

Yazıyı maç bitmeden yazmıştım. Biraz yazdıklarımın tersi çıktı sonuç olarak ama genel görüşümde bir değişiklik yok. Bu pozisyonlar içinde sadece Semih denen yaratıgın topa tekme attığı yerde ben de çıldırdım. Bunun adı teknik faul.

Öteki Mirsadın özürlü hareketleri için yorum yapamıycam ama Efesin kazanması beni en çok Mirsad ve Semihin her basketten sonra yaptıkları abuk sabuk hareketleri kapak yaptığı için memnun etti.

Neyse güzel maç oldu. Bırakmış izlemiyoduk babamla. Öyle skora bakalım dedik hem son 1:30 hem de uzatmayı izledik biz bile heyecan yaptık evde :)

Vallahi al benden de o kadar be abi :) Galatasaray Kupa alsa bu kadar sevinirdim.
Her galibiyetten sonra ilk işi buraya girmek olan Berat kardeşimizi göremiyorum hayırdır Efes Pilsen mi çarptı ?

Baskette Efes'i, voleybolda Eczacı'yı,İBB'yi desteklemek zorunda bırakılmak insana çok koyuyor. :(

Alıntıdır;

Cimbomum seni ne çok seviyorum bi bilsen ;aşkından içiyorum Efes Pilsen ;)

Fener tv den tekrarını izliyorum Batur abi denilen dingük aaa Kasun sakatlandı diyor böyle gayet mutlu bi tonlama ile bi gülümsüme ile.