Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker
91-86 efes galip son saniyeler
mirsad yine balık üçlük attı
91-86 efes galip son saniyeler
mirsad yine balık üçlük attı
Semih Ural' Alıntı:Burak,
Kabul etmek lazım. Bizim paçavra olduğumuz maç başına 100 sayı yiyip 70 atabildiğimiz Efesi Fenerbahçe hem psikolojik hem coaching hem kadro derinliği olarak ezdi. Hakemler şu serideki en etkisiz elemanlardı.
Şu Feneri izledikçe bizim şubeyi düşünüp kafayı sıyırma noktasına geliyorum.
Evet 2. maçı hatırlarsak Efes son saniyelerde öndeydi, yanılmıyorsam Kasun topu çok saçma bir şekilde kaybetmişti, ardından faul oldu faullerin 1 ini kaçırdılar ama top kucaklarına düşünce Mrsic'e de 3 lüğü sallamak kalmıştıTugay EREN' Alıntı:efes ilk iki maçıda sanssız bir sekilde kaybetmese seri su anda 3-0dı hadi ikinci maçta o anormal bal olmsaydı su anda efes 2-1 öndeydi ama su anda psikolojik avantaj efese geçti umarım fenerin elinden sampiyonluğu alırlar
Semih Ural' Alıntı:Burak,
Yazıyı maç bitmeden yazmıştım. Biraz yazdıklarımın tersi çıktı sonuç olarak ama genel görüşümde bir değişiklik yok. Bu pozisyonlar içinde sadece Semih denen yaratıgın topa tekme attığı yerde ben de çıldırdım. Bunun adı teknik faul.
Öteki Mirsadın özürlü hareketleri için yorum yapamıycam ama Efesin kazanması beni en çok Mirsad ve Semihin her basketten sonra yaptıkları abuk sabuk hareketleri kapak yaptığı için memnun etti.
Neyse güzel maç oldu. Bırakmış izlemiyoduk babamla. Öyle skora bakalım dedik hem son 1:30 hem de uzatmayı izledik biz bile heyecan yaptık evde
Emre Doğan' Alıntı:Şu sevgili Berat Akbaba kardeşimiz sitenin adresini unuttu galiba