2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Üzüldüm desem yalan olur.

Fener fazlasıyla Şampiyonluğu hakeden bi oyun oynuyor.

20 milyon dolar harca git 4-0 süpürül he?

Galatasaray yada Beşiktaş hamle yaptığı sürece Fenerbahçe Ülker şampiyonluğu kimseye bırakmaz.

Ne Efes ne Telekom kimse heveslenmesin.

Hiç kimse hakem, federasyon, cart curt demesin!

Efeste Ergin Ataman , Telekomda Ercument Sunter biz de bu zihniyet olduğu sürece fener şampiyonluğu kimselere vermez!

Efes ve Telekom türkiye kupasıyla, biz de fenere karşı iç saha galibiyetleriyle kendimizi avuturuz...

son dakikalarda guardı Ender olanın.. bu herife nası efes forması giydiriyolar anlamadım ben.. böyle beyinsiz,böyle rezil bi guard olamaz heralde..

Ergin Ataman balon olduğunu gün geçtikçe ispatlamaya devam ediyor.. o son dakika da çıkartılan top yada çıkartılamayan top genç takım maçlarında yapılcak amatör bi hata.. yazık kalan 5 maçta 4 kere yenilmez Fülker.. bitirir işi burdan.. tebrik etmek lazım hırslarını..

Dikkat ederseniz efes maçın kırılma anlarını oynayamıyor.Bunu sadece bu maçta değil bir önceki maçta da gördük.Önemli olan o anları oynayabilmek.Fenerbahçe maç boyu gerideydi ama hiç kopmadı.Bir ara 7-8 sayıya çıktı fark.fenerbahçe efesten çok daha iyi bir takım olduğunu kanıtladı bugün yine.Son sözüm de emir preldziçe helal olsun diyorum.Herşeyi yaptı adam ya hele bir ribaundu ve üçlüğü vardı ki...

ender arslan bizim maçta anormal üçlükler atan adam 8 saniyede topu geciremiyor o adam bana sorarsanız ilk maçıda kaybettiren adam ilk maçta devrenin son saniyeleri efes 37-30 önde fb liler uzun pas atıyor topu mirsad alıyor mirsad smaçlamak üzere adam geliyor eline vuruyor tam efes rahatlamak üzere serbest atıslar filan ikinci yarı fb maçı alıyor gidiyor yani

Fenerbahçe bir de çok serbest atış kaçırdı.Yani fenerbahçe maçı kaybetseydi,çoğu kişi bunu serbest atışa bağlardı.bu maçtan sonra diyorum ki fenerbahçe 4-0la bu balon efesi süpürür.

Kapatın artık o kulübün kepenklerini de , daha fazla rezil etmeyin markayı !

Fenerbahçenin ayhan şahenk fobisi var diyen arkadaşlar vardı burada bir de ama demiştik buralarda böyle büyük maçlarda bunun önemi olmaz.

Ender her yerde fenerli olduğunu söylüyor.Her fener maçındada rezalet oynuyor.Bilerek mi yapıyor yada duygularına mı yenik düşüyorsa artık...

Berat Akbaba' Alıntı:
Dikkat ederseniz efes maçın kırılma anlarını oynayamıyor.Bunu sadece bu maçta değil bir önceki maçta da gördük.Önemli olan o anları oynayabilmek.Fenerbahçe maç boyu gerideydi ama hiç kopmadı.Bir ara 7-8 sayıya çıktı fark.fenerbahçe efesten çok daha iyi bir takım olduğunu kanıtladı bugün yine.Son sözüm de emir preldziçe helal olsun diyorum.Herşeyi yaptı adam ya hele bir ribaundu ve üçlüğü vardı ki...

Fb Efesten çok büyük takım değil.Fb'nin Efes'ten çok daha iyi winner oyuncuları var.Bu farkı anlayamıyor musunuz yani ?

Efes takım, Fb^de takım oyunu oynuyor ancak tek fark Fb'nin winner oyuncuları.

efes 1 telekom 2 bu takımlar bize karsı aslan kesiliyorlar

Aklım almıyor bir şeyi. Aslında çok şey varda.

Yarı sahadan top çıkarıyorsun baskı yiyorsun. Bir kere top kaybının ucundan deniyorsun yani iki deneme yapıyorsun. Ve bir kere bile yarı sahanın gerisine bir adam bile gelmiyor. Nasıl iş bu ya.

Bakalım ergin ataman bu sefer hangi bahaneyi bulacak? bir de tanjevic maç 2 maçta da atamanı ezdi resmen

burak bey bana göre fenerbahçe daha iyi bir takım.Efes daha iyi olsaydı eline geçen bu kadar fırsatı harcamazdı.Zaten tartışmayalım boşuna seri bitsin öyle konuşuruz.Yine de erken konuşmamak lazım

ergin ataman , çok beceriksiz bir antrenör bu kadro ile euroleaguede başarısızdı, şimdi de saçma sapan hatalarla 2-0 geri düştü. Bir antrenör bu kadro ile ancak bu kadar başarısız olur.