2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasun Benim Oyuncum Olsa 30 Dakika'dan Az Oynatmam,Bugün Gerçekten iyi oynadı ben ona güveniyorum Eurochallenge kadrom'da iyi puan getirdi.

Nedense Rakocevic'e uyuz olmaya başladım,Bu adam geldiğinde çok iyi şutör falan herkes övüyordu,Benim gördüğüm rakocevic öyle iyi bir oyuncu değil.

Efes için en iyi formül KASUN+KAYA'yı 30 Dakika'dan az oynatmamak,Zaten ermal,santiago,nachbar bence çok vasat oyuncular.

Efes güzel maç çıkarmış tebrikler ama halen şampiyonluk çok uzak bence yine sezon başındaki ankette verdiğim oy gibi Olympiacos şampiyonluğun en büyük adayı buna Barcelonayıda ekleyebiliriz.

İTALYAN BAŞKAN SAHAYA İNDİ

Karşılaşmanın ikinci periyodunda, hakem kararlarına sinirlenen Montepaschi Siena Kulübü Başkanı Ferdinando Minucci, sahaya girdi.
Oyunun durduğu sırada, bir anda oturduğu bölümden kalkarak hakem masası önüne kadar gelen ve saha içindeki hakem üçlüsüne sert şekilde itirazlarda bulunan Minucci, daha sonra yedek oyuncuların bulunduğu bölüme oturdu.

Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman'ın, bu kişinin teknik ekipten biri olmadığı yönündeki itirazları üzerine oturduğu yerden kaldırılan İtalyan başkan, güçlükle de olsa kendi bölümüne gönderildi. Yaşanan bu olay nedeniyle oyun bir süre durakladı.

Başkana dokunmasınlar, dua etsinler Ankara'dayım :)

Siena'nın yenilmesine üzüldüm çünkü Efes'in bu galibiyeti nedeniyle Maccabi'nin çıkmasından korkuyorum.

efes bu gruptan cıkacaktır.Kasun bir kez daha avrupanın en iyi pıvotlarından biri oldugunu gosterdi.

Ergin ataman hatalarından dönünce takım kendine geldi. İşte Efes'in gücü gerçektende bu hep deniliyordu iyi koç iyi takım. gerçektende iyi rotasyon yapılınca takım makina gibi işledi. Ayrıca Ergin Ataman'ın uyandığı an iki uzunla oynamasıydı böyle olunca efes çok sert bir takım oluyor.

dfgdfgdfgpw.png

Bu 2 Oyuncu Eurolig'de 30 Dakika'dan Az Süre Almazsa Efes Pilsen Final Four'a Bile Kalabilir,Kasun Demek Hücum Ribaundu demek,Kaya Pota Altı Sertliği Demek,Bu ikisinin yan yana gelmesi Efes Pilsen'in başarısı demek.

Şu an da SkyTürk de Maccabi-Madrid maçı var.Maccabi, 27. dakika da 56-47 önde.

Çok Güzel Maç Oldu.
Maccabi Kazandı.
Şu Maccabi'nin Salonunun Hastasıyım,Müthiş Atmosfer,Orada Maç İzlemek İsterdim,Molalarda Çalınan Müzikler Süper,Herşey Süper...

Pana deplasmanda Maroussi'ye de yenildi ve kaderi Barcelona'ya kaldı. İki maçı da kaybederse elenir kesinlikle. 1 maç alırsa da Partizan'ı deplasmanda yenmesi gerekebilir. Sanırım Partizan Barcelona'yı yenerek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Tabi Maroussi deplasmanı onlar için de kader maçı. O maçı alırlarla kesinlikle çıkarlar bence.

Efes içinse önümüzdeki iki maç son derece önemli. Maccabi'den 2 galibiyet alabilirler ama averajı iyi olacak şekilde 1-1 ile geçerlerse son bir sonraki maçta Real Madrid önüne moralsiz çıkmazlar. O maç da mükemmel olur kaçırılmaması gerekir. Efes'in grubu gözümde 3-3'e gidecek gibi. Galiba herkes kendi sahasında kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...