2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siena müthiş kadrosunu bir pota altı oyuncusu alamadığı için telef ediyor. O kadar çırpındılar ama olmadı. Barcelona cidden çok iyi bir takım oldu ve bu beni sinir ediyor :)

Genel menajer Özerhun, Real Madridli Axel Hervelle ile Bostjan Nachbar'ın takas edileceği yönünde çıkan haberle ilgili olarak ise, ''İspanyol ekibi 10-15 gün önce böyle bir teklifle geldi. Ancak biz bunu kabul etmedik'' diye konuştu.

Kadroda yer alan Santiago'nun performansı konusundaki soruyu ise Engin Özerhun, ''Daha iyi olabilir. Nachbar da başlarda iyi değilken, sonrasında takımın önemli parçalarından oldu. Santiago da o noktaya gelecektir'' diye yanıtladı.

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Başa baş bir maç olur diyordum ama siena maçın içine bile giremedi hakikaten...Barcelona'da bu uzunlar olduğu sürece kolay kolay hiç bir rakibin maçın içine girebileceğini düşünmüyorum...

Muhteeşm takım olmuş Barcelona,şuanda bana göre Euroleague'nin Pana ile beraber en büyük 2 favorisinden biri ;)

Efes Pilsen'in İstanbul'da Lietuvos Rytas'ı 77-62 mağlup ettiği maçta sahada kaldığı 13 dakika 33 saniyelik sürede; 5/5 isabet oranı ile ikilik, 7/9 isabet oranı ile serbest atış atarak maçı da; 17 sayı, 5 ribaund ile tamamlayan Daniel Santiago karşılaşmaya damgasını vurdu diyebiliriz. Bu performansı sonrasında Efes'te geleceği tartışılan bu ismin formasını garantiye aldığını düşünebiliriz sanırım. Igor Rakocevic'in 16 sayısını da es geçmeyelim..

Kaya'nın 4 faul almasından sonra Santiago oyuna girdi ve galibiyeti getirdi diyebilirim.Aldığı her topu sayı yaptı pota altında,yada ona sürekli faul yaptılar,çok hırpalandı santiago özellikle rakibin 31 numaralı oyuncusu çok kuvvetliydi bir omuz atıyor santiago yerlerde yine'de santiago etkiliydi.

Rakocevic'in iyi oynamasına sevindim eurochallange'de iyi puanlar getirdi bana sağolsun :)

Yıllık 1.1 milyon dolar alan Kasun neredeyse her maç havlu sallıyor. Bunun üçte birine oynayan Santiago maç alıyor. Bu işte büyük terslik var...

Euro League 6. Hafta Sonuçları :

Montepaschi Siena - Cibona Zagreb : 90-64
Regal Barcelona - Fenerbahçe Ülker : 89-55
Asvel Villeurbanne - Zalgiris Kaunas : 77-67
Efes Pilsen - Lietuvos Rytas : 77-62
Union Olimpija - Maccabi Electra : 65-82
Panathinaikos - Armani Jeans Milano : 80-68
EWE Baskets - Asseco Prokom Gdynia : 80-82
Entente Orleanaise - BC Olympiakos : 84-88
Unicaja Malaga - Partizan Belgrade : 64-72
CSKA Moscow - Maroussi BC : 78-65
Caja Laboral - Lottomatica Roma : 67-60
Real Madrid - BC Khimki : 70-59

Santiago'yu beğenmeyenler vardı...Bu adam'ı iyi motive ederseniz kendisine karşı koyabilecek uzun yoktur...Büyük oyuncu,çok büyük oyuncu,hala bu böyle...

İki Euroleague seviyesinin altındaki takımın maçını izledik...
F.Ülker de Ömer dışındaki uzunların ne kadar sıradan oldukları bir kez daha görüldü, bugün o da kötü oynayınca pivotsuz Asvel pota altında resmen ezdi...
Asvel gerçekten kadro olarak çok kötü bir takım, açıkcası bugün kapasiteleri ölçüsünde takım gibi oynamaya çalıştılar ve sözde Avrupanın en iyi 3 uzunu, Giricek,Greer gibi eski Euroleague yıldızları ve Predzic gibi basınımızın şişirdiği çakma Bodiroga'nın olduğu takıma büyük bir ders verdiler...
Bu arada bu kadar az taraftar geldiği sürece F.Ülker'i Euroleague'den yakında atarlar, eminim yerlerine biz olsak yine o sayıda taraftar anca gelirdi, hatta daha azı...

efes salaklığına yansın.....ah ergin kasun gibi adamı 8 dk oynatırsan boynunu eğerek geri gelirsin tbl ye...

yanlız marici alan varmıydı fantezide adam 49 puan aldı...neyseki günün karı rakocevic...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...